Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 651809 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı ALDENYX

2 numarayada demarcus nelson  düşünülüyormuş.....ki keşke diyorum....olsa...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu sene de play-offa kalamayacağımız korkusu var içimde inşallah yanılırım
Yok şu anki transferler iddialı bir kadro kuracağımızın habercisi gibi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 numarayada demarcus nelson  düşünülüyormuş.....ki keşke diyorum....olsa...
Çok iyi oyuncularla görüşüyoruz önceki 2 seneyle kıyaslanmayacak kadar. Şu an adı geçen transferlerden

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Çok iyi oyuncularla görüşüyoruz önceki 2 seneyle kıyaslanmayacak kadar. Şu an adı geçen transferlerden

Senin şahsi görüşünü merak istiyorum. Yönetimin görüştüğü bu iyi oyuncuları aldığını varsayarsak , sence Fb,Efes ve Gs ye mücadele edilebilir mi, şampiyonluk şansımız olabilir mi?

Ayrıca görüşülen bu oyuncularda iyi yerliler var mıdır? Bizim yerlilerimiz cidden çok yetersiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Senin şahsi görüşünü merak istiyorum. Yönetimin görüştüğü bu iyi oyuncuları aldığını varsayarsak , sence Fb,Efes ve Gs ye mücadele edilebilir mi, şampiyonluk şansımız olabilir mi?

Ayrıca görüşülen bu oyuncularda iyi yerliler var mıdır? Bizim yerlilerimiz cidden çok yetersiz.
Şu an için bunu söylemek zor. Bir kaç maç takımı görmek ve diğer takım kadrolarının kurulmasını beklemek gerekiyor. Bu gün Ntv spor da ihsan bayülken in dediğine göre şu an öyle çok ahım şahım transferler yapmamışız ama basketbolda da futboldaki tabirin aynısı geçerli: Sahada isimler değil takımlar kazanır. Pınar Karşıyaka bunun en büyük örneği Yani anlayacağın yaptığımız transferlerden çok kalan transferler önemli

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

nate wolters Beşiktaşımız da hayırlı olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

güzel takım kuruluyor bu sene engin atsür gidiyor anlaşılan güzel bir pota altı aldık mı süper olacak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga şu başlığın ismini değiştirelim lütfen integral forex çekildi sponsorluktan resmi sitede kaldırıldı ismi Beşiktaş basketbol takımı yapalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Nate Wolters bitti sıra Tarık Black'de bu adamı alıp 2 yıllık sözleşme imzalatıp seneye Euroleague'e rahatlıkla pazarlayabiliriz. Keşke Nate Wolters'a da 2 yıllık sözleşme imzalatılsaydı.

Çevrimiçi Samet Ç

Nate Wolters bitti sıra Tarık Black'de bu adamı alıp 2 yıllık sözleşme imzalatıp seneye Euroleague'e rahatlıkla pazarlayabiliriz. Keşke Nate Wolters'a da 2 yıllık sözleşme imzalatılsaydı.
Artı olarak pivot için Mirza Begic'de çok iyi olur hali hazırda boşta boşta kendisi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

nate wolters Beşiktaşımız da hayırlı olsun
Yeni Kopponen imiz hayırlı olsun

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kutay

Yok şu anki transferler iddialı bir kadro kuracağımızın habercisi gibi
oh iyi o zaman basketboldan fazla anlamam geçen seneki rezilliği yaşamayalım yeter
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı TØLGA

Tarık Black zor ya gelmesi o arkadaşı unutalım biz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Tarık Black zor ya gelmesi o arkadaşı unutalım biz  :biggrinking:
Umut fakirin ekmeği  :) Begic'de olur  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

ryan breokoff gitmesi konuşuluyodu kubana o iş yattı galiba

şunu çevirecek var mı?

https://twitter.com/paxer89/status/624609118939000832
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

ryan breokoff gitmesi konuşuluyodu kubana o iş yattı galiba

şunu çevirecek var mı?

https://twitter.com/paxer89/status/624609118939000832
Ryan Broekhoff Kuban'ı teklifini reddetti. İstanbul'u seviyor ve Rusya'da oynamak istemiyor yazıyor anladığım kadarıyla.

Çevrimdışı TØLGA

Umut fakirin ekmeği  :) Begic'de olur  :bandit:
aynen ama sağlam bir zenci istiyorum ben zenci olmayınca tad alamıyorum  :biggrinking:
lamont hamilton transferi sıkıntılı biraz sakatlık bakımından , iyi oyuncu ama risk alındı 31 yaşında bide
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 19:15:30 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@Tolga şu başlığın ismini değiştirelim lütfen integral forex çekildi sponsorluktan resmi sitede kaldırıldı ismi Beşiktaş basketbol takımı yapalım
Tamam düzeltiriz :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Ryan Broekhoff Kuban'ı teklifini reddetti. İstanbul'u seviyor ve Rusya'da oynamak istemiyor yazıyor anladığım kadarıyla.
en azından 1 sene daha kalmalı kanguru
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

aynen ama sağlam bir zenci istiyorum ben zenci olmayınca tad alamıyorum  :biggrinking:
lamont hamilton transferi sıkıntılı biraz sakatlık bakımından iyi oyuncu ama risk alındı 31 yaşında bide
Bizim için iyi transfer sayılır ama riskli. Krasny'de iyi oynamış sakatlık sorunu yaşamazsa Krasny'deki rakamlarına ulaşır. Ama pivot pozisyonu için içeriyi iyi kullanan bir adam lazım hücum yönü önemli değil savunma ve ribauntları toplayacak sert bir oyuncu. Hamilton ve Murph savunma ve ribaunt konusunda çok iyi oyuncular değil. Pivot için Begic düşünülebilir Hunter olur Black olur.

Çevrimdışı TØLGA

Bizim için iyi transfer sayılır ama riskli. Krasny'de iyi oynamış sakatlık sorunu yaşamazsa Krasny'deki rakamlarına ulaşır. Ama pivot pozisyonu için içeriyi iyi kullanan bir adam lazım hücum yönü önemli değil savunma ve ribauntları toplayacak sert bir oyuncu. Hamilton ve Murph savunma yönünden çok iyi oyuncular değil. Pivot için Begic düşünülebilir Hunter olur Black olur.
güzel takım kuruluyor bu sene anlaşılan bkalım diğer hamleleride bekliyoruz bu nate wolters transferinde B planımız demişlerdi
bu adamdan için alınmıştı adamlar menajeri açıklama  yapmıştı hayırlı olsun tekrardan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

güzel takım kuruluyor bu sene anlaşılan bkalım diğer hamleleride bekliyoruz bu nate wolters transferinde B planımız demişlerdi
bu adamdan için alınmıştı adamlar menajeri açıklama  yapmıştı hayırlı olsun tekrardan  :biggrinking:
A planı Kopponen'di Detmann'ın olmadı :D Artık tüm transferler bitsin ona göre değerlendirme yaparız.  :)

Çevrimdışı TØLGA

A planı Kopponen'di Detmann'ın olmadı :D Artık tüm transferler bitsin ona göre değerlendirme yaparız.  :)
kopponen  imkansızdı yaaaa bizim transfer bütçemiz ne kadar zaten  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 19:24:15 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK