Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 649506 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Fin hoca sürekli hücum ribaundlarına giren, agresif, yüksek tempo oynayan ve üç sayılık atışlara dayalı bir basketbol oynatıyor. Mevcut oyuncu yapımızla iyi işler çıkartabilir gibi görünüyor. Bekleyip göreceğiz.
Bizim yabancılara uygun basketbol oynatıyor çok enteresan işler yapabilir ama ben hala bir daha ki seneyi bekliyorum. Umarım Kopponen , Shawn Huff ,Sasu Salin, Erik Murph , Koivisto gibi oyuncuları alabiliriz. Düşük bütçe için hepsi ideal oyuncular. Bunların yanın Blake Schilb, Sharrood Ford, Kenny Gabriel gibi oyuncuları da koyabiliriz. Bir kaç tane Nizhny'den gözüme takılan oyuncular var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:21:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Daha önce dediğim gibi çok anlamam ama iki oyuncuyu istiyordum şu takımda görmek çünkü eminim çok iyi oynayacaklar.

Biri Kopponen

Diğeri Örtel ( nasıl yazılıyorsa artık )

Örtel Efes'e gitti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Daha önce dediğim gibi çok anlamam ama iki oyuncuyu istiyordum şu takımda görmek çünkü eminim çok iyi oynayacaklar.

Biri Kopponen

Diğeri Örtel ( nasıl yazılıyorsa artık )

Örtel Efes'e gitti.
Abi Kopponen Rus takımında baya bir bütçe lazım onun için seneye belki olabilir. Heurtel Efes'e 150 bin Euro bonservis ile gitti bizim için ideal paralar ama tabi koç faktörü var Efes'te.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:26:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi Kopponen Rus takımında baya bir bütçe lazım onun için seneye belki olabilir. Heurtel Efes'e 150 bin Euro bonservis ile gitti bizim için ideal paralar ama tabi koç faktörü var Efes'te.

Sadece 150 bin euro mu alıyor yılda  :ebebe:

200 bin dolar yani  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece 150 bin euro mu alıyor yılda  :ebebe:

200 bin dolar yani  :ebebe:
Bonser bedeli 150 bin Euro yıllık aldığı da 250 bin dolar civarındaydı en son. Bunlar hep İvkovic sayesinde. O yüzden Bartzokas için o kadar ısrar ettik. El şampiyonu koçumuz olsun dedik. Tabi adamla görüşürken hep parasızlıktan bahsedince kabul etmedi. :D Ayrıca bizdeki Holland yerine de Justin Carter'ı alabilirdik Gs'deki adam 200 bin dolara oynuyor seneye dağılabilir Gs orada çok değerli madenler var Patrick Young ve Justin Carter başta olmak üzere.  :) Tabi bir Euroleague takımı kapmaz ise o zamana kadar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 12:32:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Bonser bedeli 150 bin Euro yıllık aldığı da 250 bin dolar civarındaydı en son. Bunlar hep İvkovic sayesinde. O yüzden Bartzokas için o kadar ısrar ettik. El şampiyonu koçumuz olsun dedik. Tabi adamla görüşürken hep parasızlıktan bahsedince kabul etmedi. :D Ayrıca bizdeki Holland yerine de Justin Carter'ı alabilirdik Gs'deki adam 200 bin dolara oynuyor seneye dağılabilir Gs orada çok değerli madenler var Patrick Young ve Justin Carter başta olmak üzere.  :) Tabi bir Euroleague takımı kapmaz ise o zamana kadar.

Normal şartlarda 12 adamdan çıkarsak 8 tanesi kaliteli olacaksa 250-300 bandında alacaklar demek.

Yani koç ile beraber 4-5 milyon dolar bütçe aslında tepeye oynatabilir. Ki Karşıyaka daha düşük sanırım bütçesi
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Normal şartlarda 12 adamdan çıkarsak 8 tanesi kaliteli olacaksa 250-300 bandında alacaklar demek.

Yani koç ile beraber 4-5 milyon dolar bütçe aslında tepeye oynatabilir. Ki Karşıyaka daha düşük sanırım bütçesi
Karşıyaka'nın bütçe 3.5 milyon dolar birde onlar da kadro istikrarı var bizde her sezon tutan oyuncuları gönderiyoruz 10 oyuncu alıyoruz 8'i tutmuyor zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 13:44:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Marca gazetesi, bir zamanlar Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar ve Shaquille O'Neal gibi yıldızlara kadrosunda yer veren Lakers'ın şu anda sadece Kobe Bryant'ı kadrosunda tutmayı başarabildiğini belirtti. Hollywood yıldızı Jack Nicholson'un, "Ben maç başına 2 bin 600 dolar ödüyorum. Sadece Kobe Bryant'ı mı seyredeceğim" sözlerini ettiğini belirten gazete, ünlü aktörün Lakers'ın geçmişte de kötü günler geçirmesine rağmen hiçbir zaman bu kadar uzun sürmediğini yakın arkadaşlarına itiraf ettiğini belirtti.

:kop: :kop: :kop:

Verelim Lofton'u izlesin  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Henrik Dettmann ile 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Çevrimdışı Kutay

Henrik Dettmann ile 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalandı.
hayırlı olsun kendisini tanımıyorum ama ahmet kandemirden kötü olamaz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Hazırlık Maçı

Beşiktaş İntegral Forex 87-67 NSK Eskişehir Basket 

Çevrimdışı Çağatay

Henrik dettman 2014 te finlandiya ya güzel ve dikkat cekici bir basketbol oynamıştı acikcasi herkesi de şaşırttı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 23:04:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Koponen nerde goç  :iblush:  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Pınar Karşıyaka 79 - 81 Beşiktaş İntegral Forex

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Henrik Dettmann ile ilk maçtan galip ayrıldık.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Henrik Detmann iyi başladı sağlam oynadık ama daha çok yol katetmemiz lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pınar Karşıyaka 79 - 81 Beşiktaş İntegral Forex

Kazanacağımızı düşünmüyordum ama az da olsa sistemle oynamaya başladık  :halay: Benim için önemli nokta bu  :eyes Basketbol öğle alan atsın kazanalım oyunu değil benim gözümde  :ebebe: Bu basketbol sadece NBA de oynanıyor tam layığıyla zaten bırakalım onlar oynamaya devam etsinler  :iblush: Biz sistem takımı olalım :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş İntegral Forex 16-15 Galatasaray

1. Periyot sonucu.

İlk periyotta sadece 2 tane  sayılık basketimiz var geri kalanı üçlük 5/4 üçlük attık inanılmaz. Koç antrenmanlarda yoğunluğu üçlüğe veriyor herhalde herkes olağanüstü atıyor.  :)

Çevrimdışı Türkay

Tüh be yazık oldu alabilirdik bu maçı. Mücadelemiz iyiydi

Çevrimdışı Türkay

Ayrıca basketbol için daha fazla bütçeye ihtiyacımız var. 2-3 tane net takımı bi tık yukarı çıkaracak adama ihtiyacımız var. Yeni salon ile bunlar olabilir. Beko Arena   :money:

Çevrimdışı Togay_1981

Beşiktaş İntegral Forex 64 - 65 Galatasaray Liv Hospital

He fırsatta dalga geçiyoruz paraları bitti sürünüyorlar diye ama her branşta yeniyor adamlar bizi. Hakikaten kabak tadı verdi bu durum artık. Kim nasıl çözüm bulacak çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Türkay

He fırsatta dalga geçiyoruz paraları bitti sürünüyorlar diye ama her branşta yeniyor adamlar bizi. Hakikaten kabak tadı verdi bu durum artık. Kim nasıl çözüm bulacak çok merak ediyorum.

y.d ile geçmiş 8 yılın cezasını çekiyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle bu durum benim de canımı çok sıkmaya başladı.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Lofton ile yollar ayrılabilir.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 19:13:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli