Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Demir ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 941923 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimiçi levitate

Seneye el yaparsak oyuncu bütçesi 12 milyon dolar toplam bütçe 20 milyon dolar civarı olacak play in ve play off için yeterli bir bütçe

fb efes real onların bütçeler ne kadar 30 var mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

fb efes real onların bütçeler ne kadar 30 var mı
fb 17 efes 18-19 civarı real 20 civarı pana 30 civarı oyuncu bütçeleri yol konaklama vergi falan ekleyince  fb efes real'ın aşağı yukarı genel bütçeleri 30 milyonu buluyor pana zaten uçuk seviye valencia ve zalgris düşük bütçelerle gayet iyi iş yapıyorlar doğru planlamayla bizde aynısını yapabiliriz gidersek ki onların bu sene ki oyuncu bütçelerinden 2-3 milyon daha fazla olacak bütçemiz zalgris ve valencia'nın oyuncu bütçeleri 9 milyon bandında
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2026, 13:51:42 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

fb 17 efes 18-19 civarı real 20 civarı pana 30 civarı oyuncu bütçeleri yol konaklama vergi falan ekleyince  fb efes real'ın aşağı yukarı genel bütçeleri 30 milyonu buluyor pana zaten uçuk seviye valencia ve zalgris düşük bütçelerle gayet iyi iş yapıyorlar doğru planlamayla bizde aynısını yapabiliriz gidersek ki onların bu sene ki oyuncu bütçelerinden 2-3 milyon daha fazla olacak bütçemiz zalgris ve valencia'nın oyuncu bütçeleri 9 milyon bandında

iyi o zaman döveriz birilerini, bu para sponsorlardan mı geliyor organizasyondan mı

bir de efes ve fener maaşlara 30 veriyor diye okumuştum şaşırdım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

takım kimyasının içine etmesi çok yüksek olasılık ama yazın cam thomas işine girilebilir, nba'den takım bulacağını sanmıyorum
bipbipbupbup