Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

levitate ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 938785 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimiçi Samet Ç

Çeyrek finaldeki rakibimiz trento oldu maç çarşamba günü onun öncesi yarın efes ile maçımız var fazla kasmamak lazım efes maçını hatta dinlendirebildiğimiz kadar oyuncuları dinlendirmemiz lazım

Çevrimiçi Samet Ç

el olayını sızdırmışlar yapmayın sene sonunu bekleyin eurocup'ı alacağız daha
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2026, 23:34:55 Samet Ç ]

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Maçı izleyen yok mu? İlk devreyi 40-32 önde bitirdik. Kazanırsak yarı finalde Bahçeşehir ile oynuyoruz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

3. çeyrek sonucu 61-57 öndeyiz. Bir ara 11 sayı öne geçtik ama bir türlü koparamıyoruz.

Çevrimiçi levitate

takımda bi avellik var
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Inanilmaz bir Bilic vibe'i veriyor Dusan.
Taktisyen karizmatik sistemci ama tam bir loser.
2 sayi gerideyiz mac bitmedi ama skordan bagimsiz yazmak istedim.

Çevrimiçi levitate

adamların faul problemi var mal gibi kahramanlık derdindeler gir içeri flop yap ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

HAHAAAAAAAAA
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

berbat bir maç günü tek maç stresi derken ecel terleri döktük anasını satayım yarı finaldeyiz

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

77-76 kazandık ama ömrümüzden ömür gitti ya.

Çevrimiçi Samet Ç

şu kupada en korktuğum takım bunlardı sürekli içeri atak ediyorlar bizde bunu hiç savunamıyoruz ön alandakiler undersize olduğu için kaza olmadı allahtan

Çevrimiçi levitate

berbat bir maç günü tek maç stresi derken ecel terleri döktük anasını satayım yarı finaldeyiz

bala kazandık ama hep gsmi öyle kazanacak birazda biz :D bahçeşehir'i eleyeceğimizi düşünmüyorum ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bala kazandık ama hep gsmi öyle kazanacak birazda biz :D bahçeşehir'i eleyeceğimizi düşünmüyorum ama
rahat geçeriz onları

Çevrimiçi Necmi

Büyük ihtimal jl bourgla final oynarız

Çevrimiçi Samet Ç

hapoel elendi artık finalde de ev sahibi avantajımız var

Çevrimiçi Samet Ç

hapoel elendi artık finalde de ev sahibi avantajımız var
bu arada monaco play off yapamazsa el'de eurocup'ta final yapan iki takımda direkt el'e gidiyor

Çevrimiçi Samet Ç

31 Mart ilk maç içerde 3 nisan ikinci maç deplasmanda gerekirse 8 nisanda  üçüncü maç içerde

aynen öyle bala kazandık katılıyorum diğer kazandığımız maçlar gibi değildi takım tutuktu, korktuttu

hele son hücumlarda onlar boş biz boş kaç kere gittik geldik bilemiyorum

maç sonu biz kötüydük ama onlar daha kötüydü aldık öyle böyle helal hadi devam :ok: