Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 653537 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Talisca1903

Yiğite 7 milyon TL mi vermişiz vay babam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yiğite 7 milyon TL mi vermişiz vay babam
Onun için yabancı sayısının arttırılması lazım. Bir de ligeden düşmenin kalkması konuşuluyor. O da olursa bu paralar az demeye başlarlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Onun için yabancı sayısının arttırılması lazım. Bir de ligeden düşmenin kalkması konuşuluyor. O da olursa bu paralar az demeye başlarlar.
Bu sene ilk defa çok para harcansın ve iyi bir hoca gelsin istiyorum. Hiç değilse neler yapabiliyoruz onu görürürüz, her sene öylesine ligde takılmak gereksiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene ilk defa çok para harcansın ve iyi bir hoca gelsin istiyorum. Hiç değilse neler yapabiliyoruz onu görürürüz, her sene öylesine ligde takılmak gereksiz.
Bu sene para harcayağız diye planladılar. Ama kur bahanesi arkasına sığınma ihtimalleri de var. Ama Nedim Yücel faktörüyle iyi bir kadro görürüz diye düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Sir sinan sağlam ve suliomon almış bizim transferler nerede kaldı

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/OzgurPoint/status/1669336039419256833
maçta izliyorum resmen erimiş gitmiş Efes’te Egehan acilen bize gelip kendini bulması lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Egehan Arna hayırlı olsun  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Egehan Arna'yı aldık hayırlı olsun sırada İsmet vardır umarım :)

Çevrimdışı Talisca1903

Egehan Arna'yı aldık hayırlı olsun sırada İsmet vardır umarım :)
kesin mi çok iyi oldu bu bizde Vezenkov gibi oluyor Egehan iyi geliyoruz adama

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye Eurocup'a katılacağız büyük ihtimal ek olarak Ahmet Düverioğlu ve Yiğit Arslan'ı da almışız galiba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye Eurocup'a katılacağız büyük ihtimal ek olarak Ahmet Düverioğlu ve Yiğit Arslan'ı da almışız galiba.
Fikret Orman'ın en büyük saçmalığıydı. Sonunda uyduruk Baketbol Şampiyonlar Ligi'nden kurtulacak olmamıza sevindim. İlk yıllar para veriyorlardı sonra bazı takımlara yönelik yaptılar bu yardımları. Çok iyi bir organizasyon olamadılar bunun için. Euroleuge ve Eurocup daha mı iyi? İyi değil ama prestiji daha yüksek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

net bilgimi bu hiç bir yerde okumadım ben eğer bu 3 isim ve ismet geldiyse Egemende kaldı sanırım yabancı pivot 1 tane alsak yeter ama iyisinden

Çevrimdışı Talisca1903

Amath mbyae ayrılmış Efes’ten Bahçeşehir ile temastaymış keşke bi alsak imkanı yok mudur?

Çevrimiçi Samet Ç

Amath mbyae ayrılmış Efes’ten Bahçeşehir ile temastaymış keşke bi alsak imkanı yok mudur?
Koç belli olmadan yabancı transfer işine girilmez. Koç işide pazar veya pazartesi günü netleşmeye başlar ancak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koç belli olmadan yabancı transfer işine girilmez. Koç işide pazar veya pazartesi günü netleşmeye başlar ancak.
Çok beklemeyeceğiz gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/GundemBJKcom/status/1671599940034781202
Ercan Osmani ile alınabilecek en iyi 4 numara yerliyi de almış olduk. Çok net hamlelerle başladık. İşin sonunda nasıl bir kadro ortaya çıkacak merak ediyorum :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/basketfaul/status/1671934187559960580
Yerli kadrosu ve guard rotasyonu tamam gibi görünüyor. Bakalım nasıl yabancılar seçeceğiz :)

Beşiktaş Tarihi
★★★