Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Gökhan Güvenç ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 653106 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Nedim Yücel Bursa'nın genel menajerliğinden ayrılmış gelsinde biran önce koçu belirleyip transfer işine girişelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sir Manisaya gidiyormuş her yerde Selçuk Ernak bize yazılıyor sanırım yeni koç olacak. Şehmuz için bize gelme ihtimali varmış bir başka bomba Onuralp  fb yada Valenciaya yapamazsa Akatlara düşebilir
Onuralp FB yapacak gibi görünüyor. 16 mlyon TL yıllık iyi para.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nedim Yücel Bursa'nın genel menajerliğinden ayrılmış gelsinde biran önce koçu belirleyip transfer işine girişelim.
Aktif basketbol oynarken severdim. Özellikle bizim iyi olduğumuz 2000li yılların başında kodromuzun önemli bir parçasıydı. Bursa'da gm iken yaptıkları da ortada. Başarılı olacağına inanıyorum. Umarım yöneticiler şubeyi rahat bırakırlar da rahat çalışma ortamı bulur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten geldiğini biliyorduk ama bilmeyenler için paylaşalım. Net son yıllarda yapılan tek iyi hamle :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1666506044858613760

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı oyuncu sayısı 6'ya çıkartılacak büyük ihtimal önümüzdeki sezon.

Çevrimdışı Talisca1903

iyi 6 yabancı olayı çok değiştirir iyi bir Pg ve iyi bir Pivot alıp başlamak lazım 6. oyuncu Sokolwski olabilir küme düşme kalkmıştır bu karardan anladığım Blackmon mccollum tarzı bir şutör şutu olan bir 4 numara bulmak lazım zor olmasa gerek

Çevrimiçi Samet Ç

iyi 6 yabancı olayı çok değiştirir iyi bir Pg ve iyi bir Pivot alıp başlamak lazım 6. oyuncu Sokolwski olabilir küme düşme kalkmıştır bu karardan anladığım Blackmon mccollum tarzı bir şutör şutu olan bir 4 numara bulmak lazım zor olmasa gerek
Yabancı bulmak kolay 3-4 tane katkı verebilecek yerli bulmak lazım ilk önce Fener İsmet ve Samet'ten çıkacak değerlendirmek lazım mutlaka.

Çevrimdışı Talisca1903

Yabancı bulmak kolay 3-4 tane katkı verebilecek yerli bulmak lazım ilk önce Fener İsmet ve Samet'ten çıkacak değerlendirmek lazım mutlaka.
ismet iyi olur Samet zaten bizim kaptanımız iyi Beşiktaşlı ben Sinan Sağlamı birde biz deneyelim derim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimse bunu gündeme getirmiyor ama bu ligi daha çekişmeli hale getirir. Yerli oyuncu kıtlığı yüzünden yabancılardan verim alsa da bir yere gelemeyen takımlar iddialı hale gelecektir. Umarım biz de iyi oyuncular alırız artık. Senelerdir iyi bir yabancı oyuncu grubunu getiremiyoruz. Nedim Yücel'e bu konuda güveniyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Alimpijeviç ayrılmış Bursa’dan bize gelir mi ?

Çevrimiçi Samet Ç

Alimpijeviç ayrılmış Bursa’dan bize gelir mi ?
Bologna'ya gidecek o bizim koç büyük bir son dakika sürprizi olmazsa Zdovc keşke Milicic kalsaydı takımın başında.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bologna'ya gidecek o bizim koç büyük bir son dakika sürprizi olmazsa Zdovc keşke Milicic kalsaydı takımın başında.
İlk aday Zdovc değil. Ben sürpriz bekliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Nedim Yücel'in bahsettiği 2 genç koçtan biri Spanoulis'di o reddetti bizi tecrübeli olanda Zdovc zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Allerik Freeman'ın da kalma ihtimali var bu arada.

Çevrimdışı Talisca1903

Allerik Freeman'ın da kalma ihtimali var bu arada.
olumlu bence tutmuş adam kalsın Usher de kalsa keşke

Çevrimdışı MUSTAFA_

olumlu bence tutmuş adam kalsın Usher de kalsa keşke
Usher o kadar da iyi değil bence. Sigara içen sporcudan hayır gelmez de zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yakında burası da voleybol şubesi gibi transfer haberleri ile dolar :)

En doğru Koç, en doğru oyuncular için uğraşılıyor. Evet zamanımız kısıtlı ama acele edip hata yapmak istemiyoruz. Bir çok isimle anlaşma aşamasına geldik bu arada. Koç belli olduktan sonra oyuncuları açıklayacağız. Herkes içini ferah tutsun. Sabır iyidir.(via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Usher o kadar da iyi değil bence. Sigara içen sporcudan hayır gelmez de zaten.
sigaramı içiyor yok daha neler iyi ciğer varmış o zaman temposu düşmüyor hiç

Çevrimdışı MUSTAFA_

sigaramı içiyor yok daha neler iyi ciğer varmış o zaman temposu düşmüyor hiç
Zaten gitti. Onun için fazla konuşmaya gerek yok bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Zaten gitti. Onun için fazla konuşmaya gerek yok bence.
Zdovc için ne diyorsun ?