Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

autopsy ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 670477 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı enesbjk

Idk. Mustafa veya Samet abi gelsin sorarız

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi mi ?
Şu videoyu izledikten sonra izlenimim olumlu oldu  :tabe: Yüreğiyle oynayan oyuncuların her zaman bendeki yeri farklıdır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncunun videolarını izledim. İzlenimim ribaund sorunumuza pansuman olabileceği yönünde. Şutunun olması iyi ama savunmada size dan dolayı sıkıntılı ama atletizmi ile kapatabilir bu dezavantajını. Avrupa basketboluna uyum sağladıysa faydalı olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Oyuncunun videolarını izledim. İzlenimim ribaund sorunumuza pansuman olabileceği yönünde. Şutunun olması iyi ama savunmada size dan dolayı sıkıntılı ama atletizmi ile kapatabilir bu dezavantajını. Avrupa basketboluna uyum sağladıysa faydalı olur  :tabe:

Stimac in atletiği gibi sanki. Attığı fakeler bitirdi beni. Ayrıca 3lüğü de var gibi. Tabi italya liginin kalitesi tartışılır.

Çevrimdışı enesbjk

Şimdi kolej yılları istatistiklerine baktım da son senesi 11.6 sayı 9.5 ribaund - ki 3.44'ü ofansif ribaund- 1.91 blok ortalaması var. Avrupada da 1.3luk bi blok ortalaması var. Biraz fazla top kaybı istatistiği var, sıkıntısı bu gibi. Bi de defansı nasıl onu bilmiyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Uzun kolları ile kapatır size eksikliğini bende olumlu bakıyorum oyuncuya. Oyuncuyu kadroya katıp verim de alabilirsek en azından Cl veya Türkiye kupasından birini alıp  yönetimi de yatırım yapılıp da sezonların kupasız geçilmeyeceğine inandırabilirse hoca seneye daha iyi bütçeyle daha iyi bir kadro kurma imkanımız olabilir.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2018, 03:06:26 Samet Ç ]

Çevrimdışı enesbjk

Uzun kolları ile kapatır size eksikliğini bende olumlu bakıyorum oyuncuya. Oyuncuyu kadroya katıp verim de alabilirsek en azından Cl veya Türkiye kupasından birini alıp  yönetimi de yatırım yapılıp da sezonların kupasız geçilmeyeceğine inandırabilirse hoca seneye daha iyi bütçeyle daha iyi bir kadro kurma imkanımız olabilir.
Bakalım metin abi bi şey yazmadı ama sportando güvenilir bi kaynak mi bilmiyorum

Çevrimdışı enesbjk

Lalanne'nin takımı Brindisi Litvanyalı uzun Lydeka ile anlaşmış. Yarım saat sonra da maçları varmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Müjdemi isterim. Şube ışığı gördü sonunda

Transfer başlığından bağımsız olarak yeni bir gelişme var. Salon için sponsor bulundu. Belediye gerekli izinleri verdi. Yazın yeni salon inşaatı başlıyor. Yaklaşık 3 yıl sürecek. Bu süre içinde Sinan Erdem'e geri dönüş planlanıyor. Basketbol icra kurulu çalışmalarını tamamlamak üzere. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Transfer başlığından bağımsız olarak yeni bir gelişme var. Salon için sponsor bulundu. Belediye gerekli izinleri verdi. Yazın yeni salon inşaatı başlıyor. Yaklaşık 3 yıl sürecek. Bu süre içinde Sinan Erdem'e geri dönüş planlanıyor. Basketbol icra kurulu çalışmalarını tamamlamak üzere. (via. Metin Sönmez)
Alllaaahhh, tam da görüp mesajı atmaya geliyodum. Harika haber harika. Gelmişken lalanne yi sorayim mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alllaaahhh, tam da görüp mesajı atmaya geliyodum. Harika haber harika. Gelmişken lalanne yi sorayim mi?
Sor bakalım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Çok mutlu oldum, bayadır da inşaat takip etmiyoduk güzel oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok mutlu oldum, bayadır da inşaat takip etmiyoduk güzel oldu.
Bir an önce başlasın. Salonun yapılmasıyla tüm amatör branşları tek çatı altında toplarsak özellikle mükemmel olur. Hem taraftar sıkıntısı çekmeyiz hem de amatör branşlar için gelir oluşturmuş oluruz. İnşallah bir aksilik çıkmaz anlaşma tamamlanır ve inşaat bir an önce başlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

h.o. inşaat zamanı forum şenlenir inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

h.o. inşaat zamanı forum şenlenir inş
İnşaat fotoğraflarını günlük atacak birini bulduk mu şenlenir

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bir an önce başlasın. Salonun yapılmasıyla tüm amatör branşları tek çatı altında toplarsak özellikle mükemmel olur. Hem taraftar sıkıntısı çekmeyiz hem de amatör branşlar için gelir oluşturmuş oluruz. İnşallah bir aksilik çıkmaz anlaşma tamamlanır ve inşaat bir an önce başlar.

inşallah bunu yaparlar sürekli içimden geçirdiğim şey bu.Bütün amatör branşları bir salona toplamak :)

Kombine alan taraftar bir çok şeyi izliyebilecek müthiş olur :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

inşallah bunu yaparlar sürekli içimden geçirdiğim şey bu.Bütün amatör branşları bir salona toplamak :)

Kombine alan taraftar bir çok şeyi izliyebilecek müthiş olur :)
Mantıklı olan bu. Yoksa sadece basketbol şubesi için salon yapmanın bir mantığı yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Mantıklı olan bu. Yoksa sadece basketbol şubesi için salon yapmanın bir mantığı yok.

proje ne zaman açıklanacakmış peki var mı bir bilgi  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Henüz bir bilgi yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Öyle bir transfer duymadım ben. illa birini alacaklarsa bu çok pahalı bir oyuncu olmayacaktır dedi metin abi cady için

Çevrimdışı enesbjk

Onu da sorayım bakalım :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle bir transfer duymadım ben. illa birini alacaklarsa bu çok pahalı bir oyuncu olmayacaktır dedi metin abi cady için
Belli olmaz olmayacak dediğimiz transferler oluyor :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Belli olmaz olmayacak dediğimiz transferler oluyor :)
Josh adams i da bi anda transfer ettik, bakalım ne olacak.

Çevrimdışı enesbjk

"Ülker Arena'da olduğu gibi idman salonları ve küçük bir salonda olacak. Açıklama sezon bitiminde olabilir."

Hadi bakalım hayırlısı