Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 680179 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Berat

CS:GO oyuncuları kendisini belli ediyor

Silver eliteler toplanmış  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

o ne yaw karambiti nedir a.bitini duydumda ormandan hızlı kaçması ile meşhur karabiti hiç duymamıştım :alala:
Karambit guzeldir hojdur bizim sibiryada cok var abi
Simdi gelenek soyle
Banyosu yakiyoruz abi oturuyon 100derecede sonra jiplak kosuyon buzun ustunde kayiyon rahatliyin
Garilarda jibildak kosup buzin istunde kayiyor biyle
Sonra karam biti turuyor orda geni modifeye edilmisguclu kuvbetli bitler boyle kendinagirliginin kirkh katini kaldiriyor bunlar. Eyyorlamam boyle ben bunu anladim bana gonderme yaptilar, eto mesela buyuk karambitidir

Çevrimdışı tangaz

Karambit guzeldir hojdur bizim sibiryada cok var abi
Simdi gelenek soyle
Banyosu yakiyoruz abi oturuyon 100derecede sonra jiplak kosuyon buzun ustunde kayiyon rahatliyin
Garilarda jibildak kosup buzin istunde kayiyor biyle
Sonra karam biti turuyor orda geni modifeye edilmisguclu kuvbetli bitler boyle kendinagirliginin kirkh katini kaldiriyor bunlar. Eyyorlamam boyle ben bunu anladim bana gonderme yaptilar, eto mesela buyuk karambitidir

abi o brazzersda hem karam hem akım bitiler mevcut o zaman
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

abi o brazzersda hem karam hem akım bitiler mevcut o zaman
Akim biti onemli abi, dc biti mi ac biti mi bunu cozmek lazim

Çevrimdışı tangaz

Akim biti onemli abi, dc biti mi ac biti mi bunu cozmek lazim

akım tehlikeli abi akım öldürür, voltaj çarpar akım öldürür hani şey gibi  2-0 süründürür 3-0 öldürür beni çarpacaksa dc çarpsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

akım tehlikeli abi akım öldürür, voltaj çarpar akım öldürür hani şey gibi  2-0 süründürür 3-0 öldürür beni çarpacaksa dc çarpsın
Dece falan deme abi aman edison buyuk fetoculerden basimiza bir is gelmesin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Büyük ihtimalle böyle olacak. Guardımızın defosunu kapatmak için Roll tarzı bir oyuncu alacağız. Pota altının durumuna bakarsak da GSW gibi bir oyun oynayabiliriz

Şimdilik transferi kapattık.

Fakat hazırlık döneminde biz ne yaptık deyip 2 numara alınmasını bekliyorum. Takımda yaratıcılık sorunu var.

Hoca, guardın oyun anlayışını değiştirebileceğini söylemiş. Yapabilir mi bilemiyorum. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig fikstürü çekiliyor...

#BeşiktaşSompoJapan Takımımız, 2017-18 sezonu Tahincioğlu BSL'nin ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor MP ile karşılaşacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Büyük ihtimalle böyle olacak. Guardımızın defosunu kapatmak için Roll tarzı bir oyuncu alacağız. Pota altının durumuna bakarsak da GSW gibi bir oyun oynayabiliriz

Şimdilik transferi kapattık.

Fakat hazırlık döneminde biz ne yaptık deyip 2 numara alınmasını bekliyorum. Takımda yaratıcılık sorunu var.

Hoca, guardın oyun anlayışını değiştirebileceğini söylemiş. Yapabilir mi bilemiyorum. (via. Metin Sönmez)
Diebler, roll'un yerini alabilir mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Diebler, roll'un yerini alabilir mi?
Net olarak ikiside farklı oyuncular. Roll hem oyun kurabilmesi hem de savunması ile Diebler'dan iyi bir oyuncu iken Diebler daha iyi bir şutör.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın 2017-18 sezonu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi fikstürü bugün yapılan kura çekimiyle belli oldu.

Polat Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Cihat Kumuşoğlu, Basketbol Şubesi Genel Menajerimiz Cengiz Üçyürek ve Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın İdari Menajeri Murat Murtezaoğlu katıldı.

7-8-9 Ekim tarihlerinde başlayacak olan 2017-2018 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor MP ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılarımız, 9. hafta Anadolu Efes'i, 11. hafta (seyircisiz) GS Odeabank'ı ve 13. hafta da Fenerbahçe Doğuş'u konuk edecek.

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın 2017-18 sezonu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi fikstürü şu şekilde;

1. Hafta Trabzonspor MP - Beşiktaş Sompo Japan
2. Hafta Beşiktaş Sompo Japan - Giresun BLD (Seyircisiz)
3. Hafta Tofaş - Beşiktaş Sompo Japan
4. Hafta Beşiktaş Sompo Japan- Uşak Sportif
5. Hafta Beşiktaş Sompo Japan - Darüşşafaka Basketbol
6. Hafta Sakarya BŞB - Beşiktaş Sompo Japan
7. Hafta Beşiktaş Sompo Japan - İBB
8. Hafta Banvit - Beşiktaş Sompo Japan
9. Hafta Beşiktaş Sompo Japan - Anadolu Efes
10. Hafta Gaziantep Basketbol - Beşiktaş Sompo Japan
11. Hafta Beşiktaş Sompo Japan - GS Odeabank (Seyircisiz)
12. Hafta Pınar Karşıyaka - Beşiktaş Sompo Japan
13. Hafta Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe Doğuş
14. Hafta Eskişehir Basket - Beşiktaş Sompo Japan
15. Hafta Beşiktaş Sompo Japan - Demir İnşaat B. Çekmece

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nur topu gibi saf skorerimiz olmuş

Ermenistan forması giyen Ryan Boatright, Bosna Hersek karşısında 39 dakika sahada kalıp 30 sayı, 7 ribaund ve 8 asist ile mücadele etti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni transferimiz Ryan Boatright'ın 2019 Dünya Şampiyonası ön eleme grup maçlarındaki istatistikleri:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Nur topu gibi saf skorerimiz olmuş

Ermenistan forması giyen Ryan Boatright, Bosna Hersek karşısında 39 dakika sahada kalıp 30 sayı, 7 ribaund ve 8 asist ile mücadele etti.

yanlız bu skorer 25 deeeee 5 üçlük..ilk maç 7 de sıfır...burda öğle ermenistandakigibi çembere attığı top sayısıda olmaz... en etkili içeriye iyi girip bitiriciliği stop jump shot iyi ... bizde çoook iyide olabilir çoook kötü nerden aldıkda diyebiliriz.... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanlız bu skorer 25 deeeee 5 üçlük..ilk maç 7 de sıfır...burda öğle ermenistandakigibi çembere attığı top sayısıda olmaz... en etkili içeriye iyi girip bitiriciliği stop jump shot iyi ... bizde çoook iyide olabilir çoook kötü nerden aldıkda diyebiliriz.... :)
Hücum sıkıştığında ver eline oynasın oyuncusu. Bize böyle bir adam gerekliydi zaten Yanına bir de yaratıcı bir 2 numara monte ettik mi canavar gibi olur. Bu ilk izlenimim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Belli bir düzen içinde oynamıyor topu eline veriyorlar o da kullanıyor şut yüzdesi normal yani. Belli bir düzen içinde doğru atışları kullandığı zaman yüzdesi yükselir.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 12:33:19 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan takımımız bu sabah yaptığı antrenmanla sezonu açtı.

BJK Akatlar Arena'da Yardımcı Antrenörümüz Engin Gençoğlu yönetiminde yapılan antrenman 2.5 saat sürdü.

Antrenmana izinli olan; Earl Clark, Jon Diebler, Kyle Weems ve Augusto Lima'nın yanı sıra Milli Takımlarında olan; Sertaç Şanlı, Kenan Sipahi, Erkan Veyseloğlu, Ryan Boatright ve DJ Strawberry katılmadı.

Genç takım oyuncularımızın da yer aldığı antrenman ısınma ve stretching hareketleriyle başladı.

Ardından gruplara ayrılan basketbolcularımız, değişmeli olarak fitness salonunda kuvvet ve basketbol sahasında şut çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman stretching hareketleriyle sona erdi.

Siyah-beyazlılarımız, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Beşiktaş Sompo Japan takımımız bu sabah yaptığı antrenmanla sezonu açtı.

BJK Akatlar Arena'da Yardımcı Antrenörümüz Engin Gençoğlu yönetiminde yapılan antrenman 2.5 saat sürdü.

Antrenmana izinli olan; Earl Clark, Jon Diebler, Kyle Weems ve Augusto Lima'nın yanı sıra Milli Takımlarında olan; Sertaç Şanlı, Kenan Sipahi, Erkan Veyseloğlu, Ryan Boatright ve DJ Strawberry katılmadı.

Genç takım oyuncularımızın da yer aldığı antrenman ısınma ve stretching hareketleriyle başladı.

Ardından gruplara ayrılan basketbolcularımız, değişmeli olarak fitness salonunda kuvvet ve basketbol sahasında şut çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman stretching hareketleriyle sona erdi.

Siyah-beyazlılarımız, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Bu da weems in kaldığının kesin kanıtı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu da weems in kaldığının kesin kanıtı
Weems in çıkış kontratı ucuz. Benim şimdiki derdim o değil. Takımın yarısı ve koç milli takımda olduğu için hazırlık kampı hiç oldu...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun Şampiyon olduğumuz bir sezon olur inşallah :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun Şampiyon olduğumuz bir sezon olur inşallah :)
Kadroda yama yapılması gereken yerlere iyi yamalar yaparsak neden olmasın  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kadroda yama yapılması gereken yerlere iyi yamalar yaparsak neden olmasın  :)

inşallah :)

Yeni sezon ne zaman başlıyor du :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

inşallah :)

Yeni sezon ne zaman başlıyor du :)
7-8-9 Ekim tarihlerinde başlayacak   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

7-8-9 Ekim tarihlerinde başlayacak   :tabe:

daha çokmuş yav :D