Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 700658 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kenan necidir arkadas, yigidim kenan seni tanimak isterim ara beni kenan, cesarete bak herifte reci milir sanki

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu açıklama pek olmamış gibi  :tabe:

Fikret Orman, Life+ TV'ye konuştu: "Bütün Fenerbahçe'ye, bütün Türk toplumuna basketbolu sevdirdik. Çok da espri değil. Ben Euroleague'e karşıyım. Euroleague'i bir hırsızlık organizasyonu olarak görüyorum. Oraya takım gönderilmesine karşıyım. İspanyollar bir şirket kurmuş, ismini de Euroleague koymuş. Paraları kulüpler ödüyor, para İspanyol'un cebine gidiyor. Fenerbahçe 25-30 milyon euro harcadı. 3 senedir harcıyorlar kupayı almak için. Başarı mı? Başarı. Onu küçümsemek için söylemiyorum."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Fikret Orman, Life+ TV'ye konuştu: "Bütün Fenerbahçe'ye, bütün Türk toplumuna basketbolu sevdirdik. Çok da espri değil. Ben Euroleague'e karşıyım. Euroleague'i bir hırsızlık organizasyonu olarak görüyorum. Oraya takım gönderilmesine karşıyım. İspanyollar bir şirket kurmuş, ismini de Euroleague koymuş. Paraları kulüpler ödüyor, para İspanyol'un cebine gidiyor. Fenerbahçe 25-30 milyon euro harcadı. 3 senedir harcıyorlar kupayı almak için. Başarı mı? Başarı. Onu küçümsemek için söylemiyorum."
Yanlış değil bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Periyot Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 63-51 Anadolu Efes

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

bencede yanlış değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yanlış değil bence
Para kazandırmadığı kesin. Ancak avrupanın en iyi kupası olduğu da bir gerçek  :tabe: En azından NBA 2K oyunlarına takımın giriyor  :tabe: Kaç senedir Beşiktaş ile oynamak istiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bencede yanlış değil.
Parasal yönden haklı ona bir şey demiyorum  :tabe: Vurmayın  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Cedi Osman gelişim 0.

Çevrimdışı enesbjk

Ula sertaç naptın öyle fafafsfwf

Çevrimiçi 38life

Sertaç'ın şutları ne ara düzeldi böyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cedi Osman gelişim 0.
Bu çok yanlış. Bence baya iyi oyuncu. Her oyuncunun kötü zamanı olur. Karakterli nadir oyunculardan biri  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sertaç'ın şutları ne ara düzeldi böyle.
Şutu vardı ama heyecandan atamıyordu hep  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Thampson'a tepkim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson dünyanın en kötü sporcusu net  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı Berat

Bu çok yanlış. Bence baya iyi oyuncu. Her oyuncunun kötü zamanı olur. Karakterli nadir oyunculardan biri  :tabe:

NBA Draftına girmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Kas, fiziki gelişimi şut tercihleri vsvs. neresinde gelişme gördün ?

Savunma ve atletizmi onu ortalamanın üstüne atıyor.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Sertaç ve Erkan Harika ekstra işler yapıyorlar.İnsan keske Thompson dan daha iyi bir guard olsa demeden edemiyor.Yazıyı yazarken bir basket faul birde potayı bulmayan üçlük denemesi yaptı saçma adam

kenan adamsın sen lan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

NBA Draftına girmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Kas, fiziki gelişimi şut tercihleri vsvs. neresinde gelişme gördün ?

Savunma ve atletizmi onu ortalamanın üstüne atıyor.
Türkiye şartları için gayet iyi. NBA için olmayacağı geçen seneden beri belli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenan Sipahi > 10 x Thompson

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Türkiye şartları için gayet iyi. NBA için olmayacağı geçen seneden beri belli  :tabe:

Gelişiminin durduğunu kabul ediyorsun o zaman..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelişiminin durduğunu kabul ediyorsun o zaman..
Bize gelse havalara uçarım. Fundemaentalı çok iyi ve bire biri iyi olan nadir oyunculardan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Bize gelse havalara uçarım. Fundemaentalı çok iyi ve bire biri iyi olan nadir oyunculardan  :tabe:

Sen bana gelişimi durmuş mu durmamış mı onu söyle R yapma  :bandit: