Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 784450 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı tangaz

Daha önce Metin abi yazmıştı. Şimdi bu site de yazdıysa doğruluk payı yüksektir

Gelecek sezon da iddialı bir kadro ile yer almak isteyen Siyah Beyazlılarda hedefte yine tanıdık bir isim var.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ni 2. sırada tamamlayarak, Gaziantep Basketbol ile play­off’ta eşleşen Beşiktaş Sompo Japan transfer için düğmeye bastı.

Guard pozisyonuna transfer yapmak isteyen Siyah­Beyazlılar bu sezon ortasında Ukrayna pasaportlu Amerikalı Pooh Jeter ile anlaşmıştı. Daha sonra Türkiye’ye gelen Pooh Jeter, Beşiktaş’la idmanlara çıkmış hatta maçları bile kenardan seyretmişti. Ancak transfer Beşiktaş’ın FIBA’ya olan cezaları nedeniyle açıklanamamış ve Jeter ülkesine dönmüştü.

Ancak Siyah ­Beyazlıların Pooh Jeter sevdası dinmiş gibi durmuyor. Amerika asıllı Ukraynalı oyuncu ile sözleşme imzalayan ancak kadroya katamayan Siyah­Beyazlılar, gelecek sezon için Jeter ile tekrar anlaşmaya vardı.

Gelecek sezon için anlaşma sağlanan Jeter’ın, bu yıl alması planlanan parasının önümüzdeki yıla ekleneceği ve transferin bu şekilde gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. (basketball.com.tr)

Bir de Antep den Jefferson'ı yazıyorlardı. O da olur ve Clark-Roll ikilisini tutup sağlam bir yabancı daha alırsak yabancı kadrosu baya iyi olur. Önemli olan kaliteli yerlileri kadroya katmak olmalı bu hamleleri yaparsak. Erkenden kadroyu kurarsak ilk defa planlı hareket ettiğimizi düşüneceğim

çok hayalperest gördüm seni erken transfer ve biz  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

çok hayalperest gördüm seni erken transfer ve biz  :lol:
Haftaya netlesir, transferin son gunu kesinlesir

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok hayalperest gördüm seni erken transfer ve biz 
İşte bizimki de bir umut Elimizdeki oyuncuları bile tutamayız eğer geç kalırsak transferde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Antep'i geçersek Sinan Erdem'e geçeceğiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Daha önce Metin abi yazmıştı. Şimdi bu site de yazdıysa doğruluk payı yüksektir

Gelecek sezon da iddialı bir kadro ile yer almak isteyen Siyah Beyazlılarda hedefte yine tanıdık bir isim var.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ni 2. sırada tamamlayarak, Gaziantep Basketbol ile play­off’ta eşleşen Beşiktaş Sompo Japan transfer için düğmeye bastı.

Guard pozisyonuna transfer yapmak isteyen Siyah­Beyazlılar bu sezon ortasında Ukrayna pasaportlu Amerikalı Pooh Jeter ile anlaşmıştı. Daha sonra Türkiye’ye gelen Pooh Jeter, Beşiktaş’la idmanlara çıkmış hatta maçları bile kenardan seyretmişti. Ancak transfer Beşiktaş’ın FIBA’ya olan cezaları nedeniyle açıklanamamış ve Jeter ülkesine dönmüştü.

Ancak Siyah ­Beyazlıların Pooh Jeter sevdası dinmiş gibi durmuyor. Amerika asıllı Ukraynalı oyuncu ile sözleşme imzalayan ancak kadroya katamayan Siyah­Beyazlılar, gelecek sezon için Jeter ile tekrar anlaşmaya vardı.

Gelecek sezon için anlaşma sağlanan Jeter’ın, bu yıl alması planlanan parasının önümüzdeki yıla ekleneceği ve transferin bu şekilde gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. (basketball.com.tr)

Bir de Antep den Jefferson'ı yazıyorlardı. O da olur ve Clark-Roll ikilisini tutup sağlam bir yabancı daha alırsak yabancı kadrosu baya iyi olur. Önemli olan kaliteli yerlileri kadroya katmak olmalı bu hamleleri yaparsak. Erkenden kadroyu kurarsak ilk defa planlı hareket ettiğimizi düşüneceğim

Jefferson baya baya iyi oyuncu İnşallah böyle bişey gerçekleşir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jefferson baya baya iyi oyuncu İnşallah böyle bişey gerçekleşir.
Pek sanmıyorum alabileceğimizi ama gelse güzel olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Mehmet Yağmur tekrar dönebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Jordi Bartomeu has confirmed Darussafaka (@dackadogus) is EuroCup bound next season. "Need to win the title to be back in Euroleague."

1 tane wild card verilecek. Euroleague şansımız var.

Çevrimiçi Samet Ç

Tam sevindim Euroleague yaparız diye. Adamlar Almanya, Fransa veya İngiltere takımlarından birine wild card verecekmiş. İngiltere nedir ... Avrupa basketboluna yapılan yatırımın %80'inine yakını Türkiye'den birde.

Euroleague will push to cancel the Wild Card and add teams from France, Germany and the U.K., according to Jordi Bertomeu.

Çevrimdışı enesbjk

Tam sevindim Euroleague yaparız diye. Adamlar Almanya, Fransa veya İngiltere takımlarından birine wild card verecekmiş. İngiltere nedir ... Avrupa basketboluna yapılan yatırımın %80'inine yakını Türkiye'den birde.

Euroleague will push to cancel the Wild Card and add teams from France, Germany and the U.K., according to Jordi Bertomeu.
0 çekecek bi takım arıyorlar heralde

Çevrimiçi Samet Ç

Euroleague için tek yol Eurocup'ı kazanmak oldu. Büyük ihtimal Eurocupta olacağız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Euroleague için tek yol Eurocup'ı kazanmak oldu. Büyük ihtimal Eurocupta olacağız.

oda bir şeydir :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mehmet Yağmur tekrar dönebilir.
Ben gelmesini istemeyenlerdenim Gelirse ancak yedek olur. Bizde yedek oyuncu çok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ben gelmesini istemeyenlerdenim Gelirse ancak yedek olur. Bizde yedek oyuncu çok...
Bende istemiyorum ama rotasyonda gideri var.

bende istemiyorum gelmesin.

Çevrimdışı mylife1903

Tomson mu yagmur mi desem

2 side uzak olsun  desem :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizi değil de başka takımları seçen şampiyon kadrodan kimseyi almam  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buna sonuna kadar katılıyorum. Para her şey değildir. Bunu futbolda gösterdik. Diğer branşlarda da göstermeliyiz artık...

Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonluğu, diğer kulüpler için de bir çıta olmalı artık. Büyük takımsan, başarı kıstası da kupa olmalı her daim. Öyle "gruptan çıktık, iki derbi kazandık, play-off'a kaldık, ee bütçe bu kadar" falan artık bir bahane olmasın. Alın Olympiakos örneği orada... (via. Fatih Yeşiltaş)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Buna sonuna kadar katılıyorum. Para her şey değildir. Bunu futbolda gösterdik. Diğer branşlarda da göstermeliyiz artık...

Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonluğu, diğer kulüpler için de bir çıta olmalı artık. Büyük takımsan, başarı kıstası da kupa olmalı her daim. Öyle "gruptan çıktık, iki derbi kazandık, play-off'a kaldık, ee bütçe bu kadar" falan artık bir bahane olmasın. Alın Olympiakos örneği orada... (via. Fatih Yeşiltaş)
Çok doğru söylemiş de bizimkilerin yapacağı iş değil o kolaya kaçmak daha cazip geliyor bizimkilere. Bütçe yok bu kadar ve işin kötüsü de bu düşünceyi taraftara da işlediler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok doğru söylemiş de bizimkilerin yapacağı iş değil o kolaya kaçmak daha cazip geliyor bizimkilere. Bütçe yok bu kadar ve işin kötüsü de bu düşünceyi taraftara da işlediler.
İşte bunun adı yönetmek değil gütmek oluyor. Onun için şubenin önce bu saçma düşüncelere sahip yöneticilerden kurtulması gerekli. Başarı hayal yoksa zaten...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı taner37

Parayı bulursam bir seneliğine NBA dan adam getireceğim takıma söz 😎
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Parayı bulursam bir seneliğine NBA dan adam getireceğim takıma söz 😎
Saçma bir mantık. Hiç bir oyuncu NBA i bırakıp gelmez. Çoğu NBA de oynayabileyim diye daha ucuza oynuyor. Pahalı oyuncularla değil bir araya gelmiş uyumlu oyuncularla şampiyon olursun

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün saat 18:30'da play-off çeyrek final ilk maçında Akatlar'da Gaziantep Basketbol ile karşılaşacağız. İzleyip kanser olmak isteyenler için maçı Ntv Spor yayınlayacak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bugün saat 18:30'da play-off çeyrek final ilk maçında Akatlar'da Gaziantep Basketbol ile karşılaşacağız. İzleyip kanser olmak isteyenler için maçı Ntv Spor yayınlayacak

Ben thampson'a küfür etmek için izlicem :D