Beşiktaş GAİN
Beşiktaş GAİN

Beşiktaş Forum|Beşiktaş GAİN Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş GAİN  [Okunma sayısı 699799 defa] Beşiktaş GAİN

Çevrimdışı LuceGel

Çok yanlış yerden yaklaşıyorsun. Biz bu maç özelinde konuşmuyoruz  :tabe: Stimac konusuna gelirsek o 20 hadi taş çatlasın 25 dakikalı bir oyuncu. Daha fazlasını bekleyemezsin. İlk defa bu kadar fazla oynuyor kariyeri boyunca  :tabe: Tek molası kalmıştı. Saklamak istemiş olabilir  :tabe: Bilemeyiz...
Stimacın dinlenme süresini u.sarıca 2-3 dk. kaçırdı son peryotta adamlar bariz farkı kapattı.En önemli hücum ve 14 sn mola saklayamazsın.Coach eliyle verdi maçı. :by2:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi 38life

Hangi maçta ufak bir faydası dokundu.Maç bittikten sonra sayı atıp istatistiklerle kandırıyor herkesi  :money: Tarihte böyle nefret etme boyutuna varan bir oyuncumuz olmamıştı...

Şuana kadar sadece 1 maçta "iyi" idi. Onda da şöyle; yine aynı saçma sapan işleri yaptı ama attıkları hep girdi ve yüksek bir sayıya ulaştı.

Sadece 1 maç. Ve biz bu adamı kazanmaya çalışıyoruz öyle mi? Ya oynat Şafağı oynat ya. Adamı birgün şöyle bi ilk 5'de çıkar da adam bi hırslansın bi maksimumunu ortaya koymaya çalışsın belki Şafağı kazanırsın. Çünkü Şafağı kazanma ihtimalin Thompson'ı kazanma ihtimalinden daha çok. Çünkü %5, %1'den daha çoktur.

Çevrimiçi 38life

Hangi maçta ufak bir faydası dokundu.Maç bittikten sonra sayı atıp istatistiklerle kandırıyor herkesi  :money: Tarihte böyle nefret etme boyutuna varan bir oyuncumuz olmamıştı...

İsmail Köybaşıyı öpesim geliyor şuan, Tolga Zengini öpesim geliyor yemin ederim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsmail Köybaşıyı öpesim geliyor şuan, Tolga Zengini öpesim geliyor yemin ederim...
Demek ki kötünün de kötüsü varmış...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

3.cü çeyrektesin, 12 sayı öndesin, Ev sahibisin, rakibin önemli oyuncusu 4 faul almış ve bu bir derbi. Buradan maçı veriyorsun. Buna rağmen maç yine senin eline geliyor. son atak şansı sende ve basketi sokarsan kazanıyorsun. ama senin oyun kurucun daha önce de 500 kez yaptığı üzere saçma sapan bir top kaybı yapıyor.

Sonra yok efendim sen çok sinirleniyorsun, çok abartıyorsun bilmem ne... Ulan kendimi bıçaklasam haklıyım be!

Çevrimdışı MUSTAFA_

3.cü çeyrektesin, 12 sayı öndesin, Ev sahibisin, rakibin önemli oyuncusu 4 faul almış ve bu bir derbi. Buradan maçı veriyorsun. Buna rağmen maç yine senin eline geliyor. son atak şansı sende ve basketi sokarsan kazanıyorsun. ama senin oyun kurucun daha önce de 500 kez yaptığı üzere saçma sapan bir top kaybı yapıyor.

Sonra yok efendim sen çok sinirleniyorsun, çok abartıyorsun bilmem ne... Ulan kendimi bıçaklasam haklıyım be!
Kendini bıçaklasan haklısın ama bize iyilik yapıp Thompson ı bıçakla herkes kurtulsun  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Kendini bıçaklasan haklısın ama bize iyilik yapıp Thompson ı bıçakla herkes kurtulsun  :D

Kendimi ele vermemek için yazmıyorum planlarımı...

Çevrimdışı cursedofdragon

PC'den Thompson'ın fotoğraf çıktısını çıkartıp yapıştır kum torbasına. Valla bende kum torbası olsa yapardım şuan.

yazıcı vardı ama aklıma gelmemiş bidahakine öyle yaparım haftaya efes maçında nasıl olsa kanser olucaz ilk yarı bitinceye kadar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yazıcı vardı ama aklıma gelmemiş bidahakine öyle yaparım haftaya efes maçında nasıl olsa kanser olucaz ilk yarı bitinceye kadar.
Haftaya maç yok. Saçma all star organizasyonu var  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sloukasın pozisyon faul. Oyuncu zaten faul yapmak niyetiyle hareket etti. (via Metin Sönmez )

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Gecmis senelerde default olarak rotasyonu asiri dar kurardik. Yerli rotasyonu ozellikle 1 veya 2 kaliteli oyuncudan olusurdu, digerleri agir kelepir olurdu.
Yabancilarda da 2 tane potansiyelli egolu oyuncu, digerleri vasat olurdu; takim arasi buyuk farklar ve dar rotasyonla hicbirsey yapamazdik.

Bu seneki en buyuk fark yerli rotasyonunun genisligi (Kenan, Muratcan, Safak, Erkan, Ilkan, Serhat) ve yabancilardan cok on plana cikan egolu bir oyuncunun olmamasi, ama tum yabancilarinin kalitesinin birbirine yakin olmasi.
Top paylasilinca ve rotasyon genis olunca iyi bir takim ortaya cikiyor. Ama bu iyi takimla belirli bir noktaya kadar geliyorsun iste.
Rakip belirli bir seviyeye cikinca nefesin yetmiyor. Aslinda bu tur dakikalar icin 1 tane 'yanan adam' bulundurmak sart. Keske Thompson yerine Bobby Brown kalsaydi bu takimda.
Ufuk Sarica'nin elinde Bobby Dixon performansi verirdi. Bu oyuncu topluluguyla sanki iyi basketbol oynayacagiz, ama yari finalde nefes yetmeyecek gibi duruyor, ki yazik olurdu harbiden....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sloukasın pozisyon faul. Oyuncu zaten faul yapmak niyetiyle hareket etti. (via Metin Sönmez )
https://twitter.com/KartalBasketOrg/status/818192184524570624

Hakem yüzünden kaybetmişiz yine  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Ufuk Sarıca, Dixon ile olan diyaloğu sorulunca '3 sezon birlikte çalıştık, aramızdaki şakalaşma' diyerek geçiştirmiş. Ne denir ki... Adamın dibi. Bir de şu Thompson'ı kessen...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca, Dixon ile olan diyaloğu sorulunca '3 sezon birlikte çalıştık, aramızdaki şakalaşma' diyerek geçiştirmiş. Ne denir ki... Adamın dibi. Bir de şu Thompson'ı kessen...
Oyuncusuna aşırı sahip çıkıyor  :tabe: Thompson sahip çıkılacak bir oyuncu değil...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GD8

Ayrıyeten Bench cidden kötü Engin Atsür ve Cenk Akyol 'u keşke takımda tutsaydık...
1-Kenan Sipahi her geçen gün geliseceğine  geriye sarıyor...
2-Sertaç sahada ne yaptığını bilmiyor pozisyon almasını bilmiyor, üstüne bir de ayaklar yavaş olunca gereksiz fauller yapıyor...
3-Bekir Karlı, İlkan Karaman Bench dolsun diye duruyor...katkı sıfır
4-Şafak Edge Banvitte iyiydi Gs macerası hiç yaramamış çok geriye gitmiş..
5-Dj Strawberry oyun temposu bana John Holland 'u andırıyor deli gibi gidip çembere çok sert bırakıyor..Strawberry 'i bilmesek nerde bulmuşlar bu deliyi diyecez...
6- Kyle Weems ve Michael Roll çok iyi şütörler Ama Thompson yüzünden ikisinden de istediğimiz maximum verimi alamıyoruz
7- Thompson Sezon başı ümitliydim ama bişey olacağı yok.. Takımı yönetmeyi bilmiyor Yaptığı hatalarla TS maçını az daha kaybediyorduk ve bugün sayesinde kaybettik...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Totemim patladi bu sene ic saha maclarini izlemiyodum, 3. Ceyrekte bir ara skora baktim 14 sayi ondeydik Ufuk hoca vermez artik dedim ama malesef maglup olmusuz. Play offta sampiyonluk sansimizi olcecek kalibrede bir macti demek ki yeterli degilmis kadro.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıyeten Bench cidden kötü Engin Atsür ve Cenk Akyol 'u keşke takımda tutsaydık...
1-Kenan Sipahi her geçen gün geliseceğine  geriye sarıyor...
2-Sertaç sahada ne yaptığını bilmiyor pozisyon almasını bilmiyor, üstüne bir de ayaklar yavaş olunca gereksiz fauller yapıyor...
3-Bekir Karlı, İlkan Karaman Bench dolsun diye duruyor...katkı sıfır
4-Şafak Edge Banvitte iyiydi Gs macerası hiç yaramamış çok geriye gitmiş..
5-Dj Strawberry oyun temposu bana John Holland 'u andırıyor deli gibi gidip çembere çok sert bırakıyor..Strawberry 'i bilmesek nerde bulmuşlar bu deliyi diyecez...
6- Kyle Weems ve Michael Roll çok iyi şütörler Ama Thompson yüzünden ikisinden de istediğimiz maximum verimi alamıyoruz
7- Thompson Sezon başı ümitliydim ama bişey olacağı yok.. Takımı yönetmeyi bilmiyor Yaptığı hatalarla TS maçını az daha kaybediyorduk ve bugün sayesinde kaybettik...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin ve Cenk bizden sonra nereye gitti bir bak istersen Adamlarda problem olmasa niye gönderelim? Takımın temel problemi oyun kurucu ve çember savunucu eksikliği

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Totemim patladi bu sene ic saha maclarini izlemiyodum, 3. Ceyrekte bir ara skora baktim 14 sayi ondeydik Ufuk hoca vermez artik dedim ama malesef maglup olmusuz. Play offta sampiyonluk sansimizi olcecek kalibrede bir macti demek ki yeterli degilmis kadro.
Oyun kurucu ve çember savunucu takviyesi gerekiyor bir şeyler yapabilmemiz için...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

tompsonla alakalı daha ilk maçta 10. dk. yazmıştım gördüğüm en kötü guard die. biz bişey biliyoruz da söylüyoruz.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

tompsonla alakalı daha ilk maçta 10. dk. yazmıştım gördüğüm en kötü guard die. biz bişey biliyoruz da söylüyoruz.  :bandit:
Bu dudu falan diyorlar ya abi onu tomsonun yerine basket takimina alalim bundan iyi oynar herhalde, bu tomsonu da alalim ismailin yerine sol bek oynasin, adrianoyu ileride kullaniriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbolcularımız Vladimir Stimac ve Earl Clark #BSLAllStar2017'de Avrupa Karması'nda yer alacak  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Basketbolcularımız Vladimir Stimac ve Earl Clark #BSLAllStar2017'de Avrupa Karması'nda yer alacak  :bandit:

Bizim Thompson da NBA Skills Challenge'a katılmış doğru mu?

Çevrimdışı enesbjk

Bizim Thompson da NBA Skills Challenge'a katılmış doğru mu?
3 lük yarışmasına katılmış. Kenan Sipahi yetenek yarışmasında abi.