Beşiktaş GAİN
Beşiktaş GAİN

Beşiktaş Forum|Beşiktaş GAİN Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş GAİN  [Okunma sayısı 699547 defa] Beşiktaş GAİN

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeter be kapadım. Burdan dönmez maç artık. Şu anki durumumuz bunu gösteriyor. Allah rızası için guard alın artık  :o_o:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Dixon balı > Gs balı
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kaçıncı 3luk fırsatı ya. Anlamıyorum arkadaş vallahi billahi anlamıyorum. Rakiplerimiz neden bize bukadar çok 3luk fırsatı tanımıyor? Adamlar sürekli deniyor sürekli izin veriyoruz. Anlamıyorum.
Israrla en sıcak adamlarını boş bırakıyoruz. Maçı kaybedersek sorumlusu Thompson ve onu yollamayan koçundan yöneticisine herkesdir  :money: Adamın ne fundementali yeterli ne şutu istikrarlı ne doğru düzgün oyunu yönetebiliyor hiç bir şey yok  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kafamıza sıktık resmen

Çevrimiçi 38life

Thompson Beşiktaş'a zarar vermek için takıma sokulmus biridir bunu şaka söylemiyorum. Daha önce de söylediğimde şaka olarak söylemiştim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Thompson elim ayağıım titriyor sana bişey demek istemiyorum
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ömer Kaan

O top kaybının izahı yapılamaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

tabure > Thompson  :bandit: Tabure hiç yoktan oyuncuların oturup dinlenmesini sağlıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Hayatımda Raymond Felton kadar kötü bir pg görmediğimi sanırdım, Felton Thompson'un yanında Stockton kalır.

Çevrimiçi 38life

Ufuk Hoca benim için bitmiştir. Gerekirse yönetim Thompsonin sözleşmesini feshetsin çünkü Ufuk hoca vazgeçmiyor Thampsondan

Çevrimdışı ALDENYX

koca maçi mındar ettti....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı levitate

Thompson bu maçtan sonra yollanmalı
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Thompson bu takımdan gidene kadar birdaha basket maçına gitmeyi bırak seyreden namerttir! (kendi adıma konuşuyorum)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu maçı kazanmıştık sinirden titriyorum bu nasıl saçmalıktır ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 76-79 Fenerbahçe Ülker

Thompson rakipten bir oyuncu gibi oynadı  :money: Sonuç normal onu göndermemek daha büyük hata olur...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

bu oyunkurucu hochayı vede takımı yukarı çıkartmaz.... yazık oldu...

Çevrimdışı Alper1903

Koca 1 saatimi en hafif tabirle 1 "gereksiz" hareketle hiç ettim. Futbolun gerginliği varken bir de basket bana fazla. Beşiktaş basketbolu takip etmeyerek hata yapmıyormuşum.

şu takıma 1 tane guard almayanlarada yazıklar olsun.

Çevrimdışı Luccâ

Her branşta en az 1 tane beceriksiz (nezaketen böyle yazıyorum) oyuncumuz olmak zorunda mı bizim? Bilerek isteyerek kasten mi getiriyoruz biz bu adamları takıma?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit: Thompson ın top kaybı sayısına zoom yapın...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maçın istatistikleri  :bandit: Thompson ın top kaybı sayısına zoom yapın...

5 top kaybı bu adam guard.

En kritik zamanda ağzımıza etti.

Yok abi guard alınmadan izlemiyorum bidaha Beşiktaş basketbol maçı yazık bizede yav.

Futbolda son saniyelerde kanser oluyorduk şimdi bide baskette olamam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her branşta en az 1 tane beceriksiz (nezaketen böyle yazıyorum) oyuncumuz olmak zorunda mı bizim? Bilerek isteyerek kasten mi getiriyoruz biz bu adamları takıma?
Para para para  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

hoca oyuncuyu kazanmak için herşeyi yapiyor bunun için minnettar olacağina koca maçi alınterini seyirciyi rekabetiii bir yere bırak...o hocahnın boynunu bükük koydun ya yazıklar olsun.... obrakdoviçin elini sıktıktkan sonra çeşke bakmasaydım tv ye......

Çevrimdışı Berat

Tarihimizde son anda basit hatayla kaybettiğimiz 9999. maç heralde. Rakip kadro kalitesi olarak fersah fersah üstümüzde, eforumuza çok yazık oldu.