Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691624 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı LuceGel

Çok iyi bir galibiyet oldu takıma ve seyirciye moral verecektir.Stimac,Strawberry,Weems büyük oynadılar helal olsun  :claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi 38life

Efes fb gs maçlarında da aynı performansı bekleriz bak  :D

Müsait olduğum taktirde bu sene zorlu maçlara gitmeyi planlıyorum :)

Çevrimiçi 38life

Stimac öne çıktı ama Dj de gölgede kalmasın rakamlara baktım da çok iyi iş çıkarmış gerçekten:
Bench'den gelip 33 dakika süre aldı
3 top çalma ile en çok top çalan oyuncu
2 blok
7 Savunma 1 Hücum Ribaundu ile en çok savunma ribaundu alan oyuncu
8 asist ile en çok asist yapan oyuncu.
6da 2 üçlük, 3de 1 ikilik isabetine rağmen iyi bir oyun çıkardı. Ve hep çok önemli anlarda takımı ateşleyecek işler yaptı.

Çevrimdışı Bishamon

DJ clutch bit adam her zaman buyuk maclarda ortaya cikiyor.Keske surekliligi de olsaydi

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

DJ clutch bit adam her zaman buyuk maclarda ortaya cikiyor.Keske surekliligi de olsaydi

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Büyük maçları oynayıp kazandırsın yeter. Diğer maçları diğer oyuncularla da kazanırsın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Son maçta Ufuk Sarıca ve Blatt'in karşılıklı hamlelerini epey başarılı buldum. Özellikle mola dönüşü Blatt'in çizdiği oyunlar, Stimac - Moarmen eşleşmesindeki sırtı dönük oyunlar, son topta Clark'in Wanamaker'ı savunması ve bunun asıl sebebi maçın seyir zevkini yükselten etkenler oldu. İlaveten ŞL için mevcut grafiği sürdürmek gerek zira en iyi sekiz takım arasına girersek TOP16 öncesi elemeleri pas geçeceğiz. Daha az maç oynamak için kıymetli.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sonunda nal toplamayan bir basketbol takımı görmek güzel

Çevrimdışı Bishamon

Yarın yenileceğiz gibi bir his var içimde umarım yanılırım

Çevrimdışı Yankee

Yarın yenileceğiz gibi bir his var içimde umarım yanılırım

Sassari senelerdir  çok düzensiz sokak basketbolu oynayan bir takım. Savunmayı doğru kurgularsak sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

İyi savunmalar karşısında(AEK gibi) dağılıp gidiyolar.

Çevrimdışı Yankee

Son maçta Ufuk Sarıca ve Blatt'in karşılıklı hamlelerini epey başarılı buldum. Özellikle mola dönüşü Blatt'in çizdiği oyunlar, Stimac - Moarmen eşleşmesindeki sırtı dönük oyunlar, son topta Clark'in Wanamaker'ı savunması ve bunun asıl sebebi maçın seyir zevkini yükselten etkenler oldu. İlaveten ŞL için mevcut grafiği sürdürmek gerek zira en iyi sekiz takım arasına girersek TOP16 öncesi elemeleri pas geçeceğiz. Daha az maç oynamak için kıymetli.

Özellikle ikili oyun savunmasında ayakları ağır kalan Stimac için switch ederek savunmayı daha fazla düşünebilir koç. Gerçi maç esnasında Stimac bir kaç kere patladı bu pozisyonlarda. Kısa üstünde kalmak yerin uzuna doğru devrildi.

Bunlar dışında DJ ve Stimac'ın mücadeleci kimlikleri özellikle ev sahibi olduğumuz maçlarda büyük takımlara karşı daha büyük işler yapmamıza yarar diye düşünüyorum. @atalay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özellikle ikili oyun savunmasında ayakları ağır kalan Stimac için switch ederek savunmayı daha fazla düşünebilir koç. Gerçi maç esnasında Stimac bir kaç kere patladı bu pozisyonlarda. Kısa üstünde kalmak yerin uzuna doğru devrildi.

Bunlar dışında DJ ve Stimac'ın mücadeleci kimlikleri özellikle ev sahibi olduğumuz maçlarda büyük takımlara karşı daha büyük işler yapmamıza yarar diye düşünüyorum. @atalay
Bizim asıl problemimiz savunmada Micheal Thompson. Savunmada tuttjğu oyuncu hep başımıza bela oluyor. Özellikle de hücunda da katkı vermeyince takımı negatif olarak etkiliyor. Bence artık yavaş yavaş guard aramaya başlanmalı. Başka bir problem de pota altında rotasyonda bir oyuncu eksik olmamız. Özellikle Stimac dinlenirken savunmada acayip düşüş yaşıyoruz. Bunların çözülmesi lazım. Ufuk hoca ya para yokluğundan ya da play off ları hedeflemesinden dolayı acele etmiyor olabilir ama yakalanan hava bozulmamalı. Taraftar tribünlere gelmeye devam etmeli. Yoksa basketbol  şubesi finansal kaynak sağlanmadığı sürece bu seviyenin üstüne çıkması çok zor. 4 kupalı kaptılan sezondan sonraki düşüş inşallah bize ders olmuştur. Bundan sonra öyle saçma hatalar yapılmaz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Olabilir. Benim düşüncem Thompson'ın savunmadaki problemleri dolayısıyla onu dip çizgiye çekti, DJ ve Weems ile savundu. Son topta yine daha uzun ve daha çabuk olan Clark'ı Wanamaker'ın karşısına koydu. @Yankee Bu hamleye karşı Blatt hemen Birkan'ı dip çizgiye koydu. Daha önce de dediğim gibi DJ zaten bu maçlarda ağırlığını koyacak fakat Stimac'ın bu kadar hücumlarda istekli olması önemli. @MUSTAFA_ Yine de bir çember savunucu + delici kısa lazım.

Çevrimdışı Yankee

Olabilir. Benim düşüncem Thompson'ın savunmadaki problemleri dolayısıyla onu dip çizgiye çekti, DJ ve Weems ile savundu. Son topta yine daha uzun ve daha çabuk olan Clark'ı Wanamaker'ın karşısına koydu. @Yankee Bu hamleye karşı Blatt hemen Birkan'ı dip çizgiye koydu. Daha önce de dediğim gibi DJ zaten bu maçlarda ağırlığını koyacak fakat Stimac'ın bu kadar hücumlarda istekli olması önemli. @MUSTAFA_ Yine de bir çember savunucu + delici kısa lazım.

Sene başında Jordan Theodore'u düşünebilirdik. Onun da negatif noktaları var topu çok sevmesi gibi ama sisteme uyardı diye düşünüyorum. @atalay @MUSTAFA_

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson ın yerine bir guard ve 6. yabancı olarak da bir çember savunucu almamız elzem. Piyasada çember savunucu diyeceğimiz oyuncu yok şu an ama boşta guard fazla. Bunun için guard konusunda çabuk karar vermekte fayda var. (Şu an herhangi bir oyuncu ile ilgilenmiyoruz bu arada)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sene başında Jordan Theodore'u düşünebilirdik. Onun da negatif noktaları var topu çok sevmesi gibi ama sisteme uyardı diye düşünüyorum. @atalay @MUSTAFA_
Topu seven bir guard bizim sistemi bozar bence. Şu an hocanın aklaındaki oyun hızlı ve alan paylaşımını iyi yapıp çabuk potaya giden bir takım. Aynen Golden State Worriors ın geçen sene oynadığı oyun gibi(Aslında bu oyunun en iyisini 2003-2004 San Antonio Spurs oynuyordu)  :tabe: Gerçi şu an tüm takımlar öyle oynamaya çalışıyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Topu seven bir guard bizim sistemi bozar bence. Şu an hocanın aklaındaki oyun hızlı ve alan paylaşımını iyi yapıp çabuk potaya giden bir takım. Aynen Golden State Worriors ın geçen sene oynadığı oyun gibi(Aslında bu oyunun en iyisini 2003-2004 San Antonio Spurs oynuyordu)  :tabe: Gerçi şu an tüm takımlar öyle oynamaya çalışıyor  :evillol:

Hocanın guard pozisyonu için aradığı şeyler belli zaten. Bobby Dixon'dan sonra Thompson'ı seçmesi şaşırtmamalı. Boşta buna benzer kimler var acaba çok da bilmiyorum oyuncuları ? @MUSTAFA_

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocanın guard pozisyonu için aradığı şeyler belli zaten. Bobby Dixon'dan sonra Thompson'ı seçmesi şaşırtmamalı. Boşta buna benzer kimler var acaba çok da bilmiyorum oyuncuları ? @MUSTAFA_
Şu an Jordan Farmar boşta mesela  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Sassari senelerdir  çok düzensiz sokak basketbolu oynayan bir takım. Savunmayı doğru kurgularsak sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

İyi savunmalar karşısında(AEK gibi) dağılıp gidiyolar.

Bizde sokak basketbolu oynuyoruz çoğu zaman  :D

Çevrimdışı Yankee

Bizde sokak basketbolu oynuyoruz çoğu zaman  :D

Tempolu oyunla düzen dışı oyunu karıştırmayalım bence :)

Çevrimdışı Bishamon

Tempolu oyunla düzen dışı oyunu karıştırmayalım bence :)

Bazen dedim zaten yoksa çoğu zaman kontrolde oynuyoruz.

Çevrimdışı Bishamon

hatırlatma olsun 20 dakika var maça

Çevrimdışı MUSTAFA_

hatırlatma olsun 20 dakika var maça
Ben de hatırlatayım maçımızı netten izliyoruz  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Biri şu Thompshon'a yol versin

Çevrimiçi 38life

Okadar amaçsızca ve anlamsız işler yapıyoruz ki bazen kanser oluyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Thompson dökülüyor Weems bugün iyi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!