Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 648033 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Anıl

Her topu Lofton'a kitliyolar adamın elinde patlıyo sürekli. Bakalım Avrupa'nın en iyi koçu buna ne zaman önlem alıcak :money:

Çevrimdışı Anıl

1. Çeyrek 13-17
2. Çeyrek 30-7 (43-24)
3. Çeyrek 27-24 (70-48)
4. Çeyrek 27-11 (97-59)
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 21:42:24 anilt ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 20:43:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

:s20: :s20: :s20: :s20:
Abi sağ bek orta saha falan hikaye Kandemiri yollamak lazım ilk olarak

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Kandemir'in Fener ile imtihanı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 20:46:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi sağ bek orta saha falan hikaye Kandemiri yollamak lazım ilk olarak

Sürekli oyuncular kızmaz mı delirtiyor beni sen ne yapıyorsun ki çocuklara kızıyorsun oyun karakterimiz yok her şey rasgele  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Sürekli oyuncular kızmaz mı delirtiyor beni sen ne yapıyorsun ki çocuklara kızıyorsun oyun karakterimiz yok her şey rasgele  :s20:
Aynen öyle oyun kurucu ne isterse onu oynuyoruz. Obra 5 saniye için bile mola alıp set çiziyo bizim ki mola almaktan aciz. Skor 29-24'tü. Ordan sonra 43-24 bitti çeyrek  :steamed:

Çevrimdışı Türkay

Bu skorla biterse rezillik çıkar  :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Kandemir yolla Lofton yolla Hilton yolla Jajuan yolla Bajramovic yolla Caner yolla Muratcan yolla Doğan yolla alayı boş bu adamların

Çevrimdışı Anıl

Aslında Obradovic bizim takımın potansiyelinin farkında 4 sayı üst üste attığımız zaman hemen mola alıyor. Ama bizim kendi koçumuz takımın farkında değil malesef :alala:

Çevrimdışı Anıl

Ahmet Kandemir yolla Lofton yolla Hilton yolla Jajuan yolla Bajramovic yolla Caner yolla Muratcan yolla Doğan yolla alayı boş bu adamların
Lofton dışında katılıyorum :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Lofton dışında katılıyorum :tabe:
yok be kardeşim şahsen ben loftonu hiç beğenmiyorum loftonla uğraşırken yönetim o kadar çok edwin jackson u alın diye dinlemediler adamı barca 150 bin dolara aldı aynı şekilde othello hunter için mail gönderdim onu da dikkate almadılar gittiler hiltonu aldılar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 21:15:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Goç maaşına zam istiyor  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Daha dün dedim kazanmayı bilen büyük takım koçu almadığımız müddetçe böyle maçları kaybederiz çok net yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Bize de lazım böyle bi Arena  :bandit:

Çevrimdışı Togay_1981

İlk yarıyı seyrettim daha fazla dayanamadım. Çok kalite farkı var tabi ama bu kadar düz adamı da nereden bulmuşuz anlayamadım.

Çevrimdışı Tolga

Bize de lazım böyle bi Arena  :bandit:
İyi koç ve iyi takımın olmadan, basketbol kültürün olmadan salonun olsa ne olacak :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 21:18:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Rezillik çıkacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

3. periyotta 27 sayı yedik bu adam hiç savunma seti uygulamıyor mu antrenmanlarda

Çevrimiçi Samet Ç

Rezillik çıkacak.
100 ü geçer gibi fener abi bizi bilemem

Çevrimdışı Türkay

İyi koç ve iyi takımın olmadan, basketbol kültürün olmadan salonun olsa ne olacak :)

En azından konser yaparız. Ahmet Kandemir i de orada görevlendirdik mi kurtulduk demektir goçtan. :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Yalnız ben gerçekten skora bakamıyorum ayıp günah

Çevrimdışı Tolga

Karşıyaka'nın bile 105 sayı attığını düşünürsek Fener biraz kasarsa 100'ü çok rahat geçer.Bizde 60-70 arası bir sayıyla bitiririz.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

Karşıyaka'nın bile 105 sayı attığını düşünürsek Fener biraz kasarsa 100'ü çok rahat geçer.Bizde 60-70 arası bir sayıyla bitiririz.

Hadi o maç Anadolu Efes maçından 2 gün sonra oldu diye bahane uydursak bu maç a diyecek bir şey kalmıyor. Kepazelik