Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 659829 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıyı son saniye basketiyle 52-50 önd kapattık  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Fikret Orman: Çok iyi pivotlar var allah sahiplerine bağışlasın  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: Çok iyi pivotlar var allah sahiplerine bağışlasın  :icool:
Nereye iyi pota altı yol geçen hanı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Wolters 9 sayı 3 ribaund 6 asist ilk yarıda   :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yanlış duymadınız 78-69 3. çeyrek sonucu  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kartal git₁  :akuma: Bu ne ya hızımızı kesiyor her girdiğinde  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Yağızer hocanın gelmesiyle en  azından hücumda değişik işler yapıyoruz bir organizasyon var önceden tuhaf tuhaf herkes bir yerde bekliyordu garip hareketler yapıyordu. Tek sıkıntı savunma umarım aşabiliriz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın İstatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

maçı izledim bugün mutlaka takviye gelicektir ama ne zaman olduğu belli olmaz radoseviçin kontratı bitiyo hamiltonu bir görmek ister hoca

dj seeley yerinede önde baskı yapıcak savunması 3 lüğü ve delicilği olan bir adam şart
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

maçı izledim bugün mutlaka takviye gelicektir ama ne zaman olduğu önemli radoseviçin kontratı bitiyo hamiltonu bir görmek ister hoca

dj seeley yerinede önde baskı yapıcak savunması 3 lüğü ve delicilği olan bir adam şart
Hepbirlikte göreceğiz  :tabe: Biraz sabretmek lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Hepbirlikte göreceğiz  :tabe: Biraz sabretmek lazım  :tabe:
hücumumuzda pek sıkıntı olacağını sanmıyorum yağızer hoca ile eldeki oyuncularla savunma çok zor ama takviye mutlaka olucaktır istemelide
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

hücumumuzda pek sıkıntı olacağını sanmıyorum yağızer hoca ile eldeki oyuncularla savunma çok zor ama takviye mutlaka olucaktır istemelide
Belli bir sayıda transfer hakkımız var diye biliyorum. Sakatlık falan olur diye bu hakkımızı hemen kullanmayalım hepsini. Bu da işin kötü yanı. İnşallah sakatlık yaşamayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Belli bir sayıda transfer hakkımız var diye biliyorum. Sakatlık falan olur diye bu hakkımızı hemen kullanmayalım hepsini. Bu da işin kötü yanı. İnşallah sakatlık yaşamayız.
bak onu bilmiyordum ben :/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

Yağızer hoca takımdan çok memnunum diyor 2 oyuncu çok farklı bir takım yapar bizi çok üst düzey skorerler var guardlar çok iyi bu sene çok güzel geçecek. :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Yağızer hoca takımdan çok memnunum diyor 2 oyuncu çok farklı bir takım yapar bizi çok üst düzey skorerler var guardlar çok iyi bu sene çok güzel geçecek. :ok:
savunması iyi olan ve atletik her takıma karşı zorlanırız abi şu halimizle dediğin gibi takviye şart
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

savunması iyi olan ve atletik her takıma karşı zorlanırız abi şu halimizle dediğin gibi takviye şart
Engin,Wolters Eurolig kalitesinde Muratcan,Kartal rotasyona girer Muphy ,Cenk Akyol eurolig kalitesi şutörler Lampe zaten iyi Darden rotasyona girer .Ryan broekhoff tarzı atlet savaşçı 3-4 numara ve iyi bir pivotla eurocup ve ligde final four gerçekçi bir hedef olur.Dj nin takımda yeri yok.Bizim gördüklerimizi hocada görüyordur ama işte kasım ayı geldi oyuncu havuzu dar hocanın takip ettiği oyuncular vardır 10 gün içinde transfer bekliyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Engin,Wolters Eurolig kalitesinde Muratcan,Kartal rotasyona girer Muphy ,Cenk Akyol eurolig kalitesi şutörler Lampe zaten iyi Darden rotasyona girer .Ryan broekhoff tarzı atlet savaşçı 3-4 numara ve iyi bir pivotla eurocup ve ligde final four gerçekçi bir hedef olur.Dj nin takımda yeri yok.Bizim gördüklerimizi hocada görüyordur ama işte kasım ayı geldi oyuncu havuzu dar hocanın takip ettiği oyuncular vardır 10 gün içinde transfer bekliyorum.
İlk elimizdeki oyunculardan kurtulmamız lazım bunun için

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

İlk elimizdeki oyunculardan kurtulmamız lazım bunun için
Radoseviçle geçici mukavele yaptık zaten onu yollayıp önce acil görülen pivot transferini yaparız,burda sıkıntı yok sanırım.

Çevrimdışı LuceGel

Geçen yıl gs da 3-4 sakatlık oldu gönderip yeni yabancılar aldılar  :alala:

Çevrimdışı Furkan Sarper

çarşamba günkü maç 5 tl sinan erdemde

gitmek istiyorum,burdan gidicek varsa aynı yerden alabilriiz

Çevrimdışı TØLGA

çarşamba günkü maç 5 tl sinan erdemde

gitmek istiyorum,burdan gidicek varsa aynı yerden alabilriiz
gidicek var ise mutlaka bağlantı kurun

malesef biz şehir dışındayız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK