Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Serdar3444, Necmi ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 650167 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Hocayı futbolun başına da geçirebiliyor muyuz?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Umut Tahir Başkan devre arası ayarı verince spiker nasılda bize yanlıyor maç sonu
işte böyle bunların anladığı dil bu bir daha bizim maçı anlatırken ekrandan başka takım maçı izleyemezsin terbiyesizlik yapamazsın
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2023, 23:03:50 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

fener ağlama ituodis zırıl zırıl

Çevrimiçi Samet Demir

Umut Tahir Başkan devre arası ayarı verince spiker nasılda bize yanlıyor maç sonu
işte böyle bunların anladığı dil bu bir daha bizim maçı anlatırken ekrandan başka takım maçı izleyemezsin terbiyesizlik yapamazsın
Bir kaç seneden beri meydan boş kaldı bunlarda at koşturuyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bir kaç seneden beri meydan boş kaldı bunlarda at koşturuyorlar.
UTG baskette çok gayretli yönetimin her şeyi kötü tamam ama bu adam bir başka geçen sene acemiydi bu sene hatalarından ders alıp düzeltiyor başkan kim olursa olsun baskette UTG ile devam etsin

Çevrimiçi levitate

bu takımın cidden iyi bir spor salonuna ihtiyacı var ortama bak ya harika
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Şimdi Hüseyin Yücel ikinci başkan olarak yöneticimiz oldu.Peki bizde yöneticiyken aynı zamanda Bahçeşehir basket takımı olabiliyor mu?Yoksa hemen ikisinden birini seçmesi,yani Bahçeşehir'i kapatması gerekiyor mu?Şu an Bahçeşehir'i lavetmeyi düşünürse bizde hangi basketbolcuları fark yaratır?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Şimdi Hüseyin Yücel ikinci başkan olarak yöneticimiz oldu.Peki bizde yöneticiyken aynı zamanda Bahçeşehir basket takımı olabiliyor mu?Yoksa hemen ikisinden birini kapatması seçmesi,yani Bahçeşehir'i kapatması gerekiyor mu?
Birleştireceğiz dedi ya abi. Bir formülünü bulacaklardır. Hatya bir yöneticinin kardeşi disiplin kurulundaydı. Ağabeyi aday diye görevinden istifa etmişti. Bu konuda Hasan Arat ketum davranıyor. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı celiker1

Birleştireceğiz dedi ya abi. Bir formülünü bulacaklardır. Hatya bir yöneticinin kardeşi disiplin kurulundaydı. Ağabeyi aday diye görevinden istifa etmişti. Bu konuda Hasan Arat ketum davranıyor. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Yok birleşecek biliyorumda hemen şimdi mi,sene bitince mi?Ligde iki takımda olamıyor misal ama basketbolda oluyor mu acaba?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Şimdi Hüseyin Yücel ikinci başkan olarak yöneticimiz oldu.Peki bizde yöneticiyken aynı zamanda Bahçeşehir basket takımı olabiliyor mu?Yoksa hemen ikisinden birini seçmesi,yani Bahçeşehir'i kapatması gerekiyor mu?Şu an Bahçeşehir'i lavetmeyi düşünürse bizde hangi basketbolcuları fark yaratır?
guard lazımdı taylor alabilirdik ama Allmann çektik gerek kalmadı oradan belki cavanagh yada Boutsiele çekebiliriz diğer mevkiler dolu bizde 4lazım bize 5 de olabilir

ha bu arada GM miz ve Coach mız değişmesin çünkü Bahçeşehirin Basketbol aklı hiç yok her sene parasıyla rezil olanlardan Telekom gibi bu seneki Efes gibi
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 23:44:58 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bahçeşehir kapatılacak orada bizim net ihtiyacımız olan Cavanaugh ve Boutsiele var bunlardan biri direkt alınabilir takıma ama Hüseyin Yücel oturur koçla ve Nedim Yücel ile konuşur sezona 7-8 yabancıyla devam edersek Bouteille ve Tony Taylor'da çok işimize yarar.

Çevrimiçi Necmi

birleştirecekler proje o değilmi benmi yanlış anladım beşiktaş bahçeşehir olacak basket şubeyi törenle bahçeşehire verdik 😂

Çevrimiçi Necmi

Yok birleşecek biliyorumda hemen şimdi mi,sene bitince mi?Ligde iki takımda olamıyor misal ama basketbolda oluyor mu acaba?
sene bitince olur

Çevrimdışı Talisca1903

birleştirecekler proje o değilmi benmi yanlış anladım beşiktaş bahçeşehir olacak basket şubeyi törenle bahçeşehire verdik 😂
zaten birleşmek bizden çok onlara yarayacak parayla rezil olmak ne demek Bahçeşehire bakınca anlıyorsun axel botuille boutsiele cavanaugh taylor var bir numara yok

öncesi de var ben bentil jr smith felan bir dünya para harcıyorlar bizim Sir bunları bebelerle rookilerle bile tokatlıyordu

Çevrimiçi levitate

fb-ülker birleşmesi tarzı bir şey olur

bahçeşehir fibada falan sponsorlukları varmış, başkanda euroleague şirketinde uzun süre yöneticilik yapmış, eurocup'da bir şeyler yapabilirsek kesin wild card daveti alırız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

zaten birleşmek bizden çok onlara yarayacak parayla rezil olmak ne demek Bahçeşehire bakınca anlıyorsun axel botuille boutsiele cavanaugh taylor var bir numara yok

öncesi de var ben bentil jr smith felan bir dünya para harcıyorlar bizim Sir bunları bebelerle rookilerle bile tokatlıyordu
basket takımının şansı dahada arttı umarım düzeni bozacak birşey yapmazlar

Çevrimdışı Talisca1903

fb-ülker birleşmesi tarzı bir şey olur

bahçeşehir fibada falan sponsorlukları varmış, başkanda euroleague şirketinde uzun süre yöneticilik yapmış, eurocup'da bir şeyler yapabilirsek kesin wild card daveti alırız
şampiyon zaten eurolig girişi kazanıyor.Baskette Avrupada çok büyük markayız küme düşmekten son maç kurtulan takımı 2 numaralı kupaya başka türlüsü olsa almazlar

Çevrimdışı zubeyirbaya

kapanacak bizimle birleşecek, açıklamıştı

..

sayfayı okumadan yanıtlamışım sori zaten herkes yanıt vermiş :)
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2023, 00:02:13 zubeyirbaya ]

Çevrimiçi levitate

şampiyon zaten eurolig girişi kazanıyor.Baskette Avrupada çok büyük markayız küme düşmekten son maç kurtulan takımı 2 numaralı kupaya başka türlüsü olsa almazlar

f.o. zamanında euroleague'e durduk yere laf söylemese arada oralara giderdik, bugünlerde bu kadar sponsor sıkıntısı falan çekmezdik güzel pr olurdu adımıza

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

f.o. zamanında euroleague'e durduk yere laf söylemese arada oralara giderdik, bugünlerde bu kadar sponsor sıkıntısı falan çekmezdik güzel pr olurdu adımıza
atar gideri çoktu başkanın evet  fakat sene başı Nedim Yücel bu sorunları çözdü Eurocupa katıldık Sir de ayrılınca Ati Koç sıkıntıları da giderildi kerem samet demir gibi genç oyuncular geri döndürüldü şimdi iyi bir yapı var

Çevrimiçi Samet Demir

atar gideri çoktu başkanın evet  fakat sene başı Nedim Yücel bu sorunları çözdü Eurocupa katıldık Sir de ayrılınca Ati Koç sıkıntıları da giderildi kerem samet demir gibi genç oyuncular geri döndürüldü şimdi iyi bir yapı var
Bu kadar sevme beni :) :) :)

Çevrimdışı Talisca1903

Bu kadar sevme beni :) :) :)
noktalama işaretleri kullanmanın gerekliliği :tabe: :tabe: