Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zdovc için ne diyorsun ?
Gelsin de görelim. En son Milicic için iyi demiştim. Durum ortada. Genel olarak çıkan isimlerin en kötüsü diye düşünülüyor.
En az beklentiyle gelenler genelde hep başarılı olur bizde
Hiçbir şey olmaz Zdovc'tan play off yaparsa başarılı derim ben. Gaziantep'te iki yıl çalıştı play off yapamadı Aek, Paris ve Zalgris'te sezonu tamamlayamadan kovuldu geçen sezonuda boş geçti zaten takımın başına Kandemir geri gelse bu kadar üzülmezdim.
Metin abi daha son sözü söylemedi. Bence transfer net değil. Murat Özen haberi patlarsa şaşırmam.
Twitter'dan kaldırdı haberi ama sitede duruyor hala daha haber belki tepkiden vazgeçerler Milicic kalsın Zdovc geleceğine.
Bekleyelim. Bu sene anahtar kelime sabır olacak
Doğru diyorsun zaten şimdi sitedende kaldırdı haberi.
Metin abi şimdi kahkaha atıyordur. Kaç defa söyledi Murat Özen'in basketbol şubesi hakkında bir şey bilmediğini.
Yiğit Aslan ve Onuralp Bitim ile ilgilendiğimizi söylemekte farklı kaynaklar.
Efes Karşıyaka maçını izliyorum Efes 5 yabancı artı Larkinle 6 kişilik rotasyonla oynuyor sürekli Egehan çeksek ya şuradan havlu sallayıp duruyor kenardan
Boşta hala öncelik vermemiz gereken yerli oyuncular var. Mesela İsmet Akpınar var.
demiştim Onuralp olabilir diye sanırım Fener almayacak
gs salça olmaya başlamış ciddi şekildeBuğrahanıda almışlarİsmet Yiğit Onuralp yapsak başka yerli olmasada sağlam 6 yabancıyla büyük sıkıntı çıkartırız akatlarda
Nedim Yücel yüzyüze konuşacakmış. İkna edebilmemiz bence zor.
gelsin bizden direk NBA yapar Alperen gibi Şehmuz Egehan gibi kötü örnekler görmezden gelemez bu arada Şehmuzda bize yazılıyor düşme korkusu işe yaramış
Spanoulis diyorlar şimdi de
iyimidir koçluğu süper garddı zamanında