Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 652565 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zdovc için ne diyorsun ?
Gelsin de görelim. En son Milicic için iyi demiştim. Durum ortada. Genel olarak çıkan isimlerin en kötüsü diye düşünülüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Gelsin de görelim. En son Milicic için iyi demiştim. Durum ortada. Genel olarak çıkan isimlerin en kötüsü diye düşünülüyor.
En az beklentiyle gelenler genelde hep başarılı olur bizde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sefer olmayabilir. Antep'i çalıştırıyordu bir ara bizim ligde. Oynattığı oyunla fazla tutunamaz gibi görünüyor. Hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hiçbir şey olmaz Zdovc'tan play off yaparsa başarılı derim ben. Gaziantep'te iki yıl çalıştı play off yapamadı Aek, Paris ve Zalgris'te sezonu tamamlayamadan kovuldu geçen sezonuda boş geçti zaten takımın başına Kandemir geri gelse bu kadar üzülmezdim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiçbir şey olmaz Zdovc'tan play off yaparsa başarılı derim ben. Gaziantep'te iki yıl çalıştı play off yapamadı Aek, Paris ve Zalgris'te sezonu tamamlayamadan kovuldu geçen sezonuda boş geçti zaten takımın başına Kandemir geri gelse bu kadar üzülmezdim.
Metin abi daha son sözü söylemedi. Bence transfer net değil. Murat Özen haberi patlarsa şaşırmam.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Metin abi daha son sözü söylemedi. Bence transfer net değil. Murat Özen haberi patlarsa şaşırmam.
Twitter'dan kaldırdı haberi ama sitede duruyor hala daha haber belki tepkiden vazgeçerler Milicic kalsın Zdovc geleceğine.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2023, 20:45:41 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Twitter'dan kaldırdı haberi ama sitede duruyor hala daha haber belki tepkiden vazgeçerler Milicic kalsın Zdovc geleceğine.
Bekleyelim. Bu sene anahtar kelime sabır olacak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bekleyelim. Bu sene anahtar kelime sabır olacak
Doğru diyorsun zaten şimdi sitedende kaldırdı haberi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru diyorsun zaten şimdi sitedende kaldırdı haberi.
Metin abi şimdi kahkaha atıyordur. Kaç defa söyledi Murat Özen'in basketbol şubesi hakkında bir şey bilmediğini.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Metin abi şimdi kahkaha atıyordur. Kaç defa söyledi Murat Özen'in basketbol şubesi hakkında bir şey bilmediğini.
zaten futbolda da çok geç haber veriyor son zamanlarda Sercan’a göre

Çevrimdışı Talisca1903

Efes Karşıyaka maçını izliyorum Efes 5 yabancı artı Larkinle 6 kişilik rotasyonla oynuyor sürekli Egehan çeksek ya şuradan havlu sallayıp duruyor kenardan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yiğit Aslan ve Onuralp Bitim ile ilgilendiğimizi söylemekte farklı kaynaklar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Yiğit Aslan ve Onuralp Bitim ile ilgilendiğimizi söylemekte farklı kaynaklar.
demiştim Onuralp olabilir diye sanırım Fener almayacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Efes Karşıyaka maçını izliyorum Efes 5 yabancı artı Larkinle 6 kişilik rotasyonla oynuyor sürekli Egehan çeksek ya şuradan havlu sallayıp duruyor kenardan
Boşta hala öncelik vermemiz gereken yerli oyuncular var. Mesela İsmet Akpınar var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Boşta hala öncelik vermemiz gereken yerli oyuncular var. Mesela İsmet Akpınar var.
gs salça olmaya başlamış ciddi şekilde
Buğrahanıda almışlar
İsmet Yiğit Onuralp yapsak başka yerli olmasada sağlam 6 yabancıyla büyük sıkıntı çıkartırız akatlarda

Çevrimdışı MUSTAFA_

demiştim Onuralp olabilir diye sanırım Fener almayacak
Nedim Yücel yüzyüze konuşacakmış. İkna edebilmemiz bence zor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

gs salça olmaya başlamış ciddi şekilde
Buğrahanıda almışlar
İsmet Yiğit Onuralp yapsak başka yerli olmasada sağlam 6 yabancıyla büyük sıkıntı çıkartırız akatlarda
İsmet Akpınar'ın alternatifi yok yerli olarak. Diğerleri bir şekilde çözülür.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Nedim Yücel yüzyüze konuşacakmış. İkna edebilmemiz bence zor.
gelsin bizden direk NBA yapar Alperen gibi Şehmuz Egehan gibi kötü örnekler görmezden gelemez bu arada Şehmuzda bize yazılıyor düşme korkusu işe yaramış

Çevrimdışı MUSTAFA_

gelsin bizden direk NBA yapar Alperen gibi Şehmuz Egehan gibi kötü örnekler görmezden gelemez bu arada Şehmuzda bize yazılıyor düşme korkusu işe yaramış
Yönetim bu seneyi unutturmak istiyor. Onun için keseyi açtılar. Ayrıca içimizdeki İrlandalılar gitti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Şehmuz Onuralp Yiğit  İsmet rüya gibi kısa rotasyonu 🔥

Çevrimdışı MUSTAFA_

Spanoulis diyorlar şimdi de :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Spanoulis diyorlar şimdi de :)
iyimidir koçluğu süper garddı zamanında

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyimidir koçluğu süper garddı zamanında
Daha yeni koç oldu. Guardlar genelde iyi koç oluyorlar. İzlemek lazım yönettiği takımın maçlarını.

Beşiktaş Tarihi
★★★