Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Necmi, kahyaoglueren ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 657236 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Az savunma yapın la 15-0 seri yapında kupon gelsin  :D

Çevrimdışı TØLGA

Yağızer hoca iyidir. Tr'de iki tane takımın başına koyabileceğin Türk hoca var biri Ufuk hoca biride Yağızer hoca.
yiğiter uluğ varken getirir kardeşini diyodum emme dettman çıktı şapkadan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Ettore Messina ve 20 milyon Euro bütçe şart.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2015, 20:33:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gs'nin bütçesi 10 milyon dolar. Fener'in 19 milyon Euro Efes'in 25 milyon Euro. Ksk'nin 5-6 milyon dolar Daçka'nın 10 milyon dolar bizim 3-4 milyon dolar. Bütçe 10 milyon dolar seviyesine gelmeden başarı beklememek lazım.

Karşıyaka nasıl yapıyor  :nerd:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

100 ü yiyelimde rahatlayalım

Çevrimdışı ALDENYX

orada profesyonel ...kişiler var gibi...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Bu forma ile El-amin allen iverson deron willams carlos arrayo izledikten sonra  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Şehir basketbolu biliyor o yüzden bizde ne taraftar biliyor ne de yönetim. Birde Fikret Orman'ın en iyi anladığı spor basketbolmuş gerisini sen düşün abi bilmese küme düşeriz herhalde.  :D

Çevrimdışı ALDENYX

yanlışlıkla bu takımı sinan erdeme falan götürmesinler 9/12 oynar bu takım...

Çevrimdışı LuceGel

yiğiter uluğ varken getirir kardeşini diyodum emme dettman çıktı şapkadan
Yağızer hangi takımı çalıştırdı başarısı ne?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

İlk yarıda 53 sayı yediğimizi görünce kaybettik demiştim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 00:55:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gs'nin bütçesi 10 milyon dolar. Fener'in 19 milyon Euro Efes'in 25 milyon Euro. Ksk'nin 5-6 milyon dolar Daçka'nın 10 milyon dolar bizim 3-4 milyon dolar. Bütçe 10 milyon dolar seviyesine gelmeden başarı beklememek lazım.

Galatasaray Odeabank'yan yılda 4 milyon dolar alıyormuş. Bu yoklukta kendi 6 milyon dolar mı ekledi bütçeye @Samet Ç  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Yağızer hangi takımı çalıştırdı başarısı ne?
Cevabı kendim vereyim  :) Erginin yardımcısıydı şampiyonluğumuzda halende yardımcı sanırım koçlukta birşansı hakkediyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray Odeabank'yan yılda 4 milyon dolar alıyormuş. Bu yoklukta kendi 6 milyon dolar mı ekledi bütçeye @Samet Ç  :iblush:
Geçen sene sadece kendileri 10 milyon ekliyordu bu sene 4-5 milyon dolar düşürdüler.Ayrıca onların yokluğu bizim zenginliğimizden iyidir onlar spor kulübü biz futbol takımıyız bunu yönetimde kabullenmiş durumda taraftarda.
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2015, 18:01:06 Samet Ç ]

Çevrimdışı TØLGA

Cevabı kendim vereyim  :) Erginin yardımcısıydı şampiyonluğumuzda halende yardımcı sanırım koçlukta birşansı hakkediyor.
k.b abi dün giremedim internete ondan yazamadım

valla basketbol felsefesine güveniyorum ben SİR kandemir falan antrenör ise oda hayli hayli olabilir kandemirin ne başarısı vardı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

hele biraz daha zaman geçsin..göreceğiz
detmann ilk geldiğinde durumu bir türlü izah edemeyince yukarıdaki notu yazmıştım. aradan zaman geçti, durum ortada. Yarın bu hocaya da sallayıp kovmak için elimizden geleni yaparız. Bu kafa maalesef bizi bir adım dahi ileriye götürmez. Birkaç maç sonra takım inşallah toparlanır demek istiyorum ama Karşıyaka maçında gördüğüm kadarıyla bu kadroyla neredeyse hiç şansımız yok. Hele biraz daha zaman geçsin göreceğiz.  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

esasen böyle kaotik durumlarda yerli hoca iyidir. Bu dönemi kandemir ile atlatabilirdik. Şu andaki hocamız belki daha iyi ama takım daha kötü durumda. Schumacheri almışsınız ama murat 124 e binmesini istiyorsunuz, yanlış zamanda yanlış adam.

Çevrimdışı Türkay

Allen Iverson, Deron Williams gibilerin olduğu takımımız vardı di mi bizim bi aralar...  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

esasen böyle kaotik durumlarda yerli hoca iyidir. Bu dönemi kandemir ile atlatabilirdik. Şu andaki hocamız belki daha iyi ama takım daha kötü durumda. Schumacheri almışsınız ama murat 124 e binmesini istiyorsunuz, yanlış zamanda yanlış adam.
sir demeyin bana yaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

Sir Kandemirin yanlış transferleri 4 kısaları,erken kullandığı molalar,kullanmayı unuttuğu molalar vb birçok maç kaybettiren hataları mümkünke yeri uzak olsun (Giresunda :biggrinking:)

Çevrimdışı can1903

Allen Iverson, Deron Williams gibilerin olduğu takımımız vardı di mi bizim bi aralar...  :bandit:
Ben bi adamı özledim..

Carlos ARROYO..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

doğan şenli bir topuda potaya değdir be kardeşim elin oğlu ortasahanın gerisinden atıyor (lampe) :biggrinking:

[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 05:55:35 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ben bi adamı özledim..

Carlos ARROYO..
mensah bonsu ve dawid hawkins gibi adamım olsun başka bişey istemem

:bandit: :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yakup

bu takım bu sene play-off oynar mı ?

ya da kalibre olarak ne çıkar bu takımdan  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı LuceGel

bu takım bu sene play-off oynar mı ?

ya da kalibre olarak ne çıkar bu takımdan  :alala: :alala: :alala:
Efes fener gs ksk d.doğuş bu takımları bu kadroyla geçmemiz zor.2 yabancı gönderip iyi bir pivot bir oyun kurucu alırsak hatta power forvet ilk 5 i zorlarız.Yoksa play off sıkıntılı olacak.