Ya abi karakteri filan bırakın allah aşkına. Zaten kör topal ayakta duran takımız oyuncuya büyük bir tutku verecek görüntümüz yok. Bir de bu oyuncular için sözü edilen rakamlar belli. Adamlar nba kontratıyla oynamıyor sonuçta taksit olarak 20 bin dolardan 30 bin dolardan bahsediyoruz. Bu adamların bu paralara gerçekten ihtiyaçları olabilir artık bunalmış olabilirler. Bu kadar büyük bir kulüp şu taksitleri tam ödeyecek finansal kaynağı üretemiyorsa ben eleştiririm. Gidip maç izlediniz ya. (başkana söylüyorum) Gerekiyorsa çıkarın cebinizden verin parayı da (yani bahsedilen tutar belli gidin biriniz bişey sponsoru olun) şu havayı yakalamış takımın canını sıkmayın. Adamlar resmen mucizevi işler başardı. O efes maçında resmen moralsiz bi günümdeyken keyfimi yerine getirmişti mckissic.
Burak hocaya takıma kalan oyuncuların her birine saygım sonsuz. Yönetimin ise futbol takımındaki faillerine, güvensiz hareketlerine vs rağmen en büyük saçmalığı bu şubede çözemediği temel meseleler oldu şu güne kadar. ayıptır demekten başka bir şey bulamıyorum. her şey kazanılacak gelir değil işin bir de prestij boyutu var. barcelona real madrid gerizekalı oldukları için zarara rağmen basketbol şubelerine yatırım yapmıyorlar. senin farklı misyonların da var. dünyada herkes aptal, gelir-gider hesabı yapmaktan aciz, bir bizim müteaahit kafasıyla spor kulübü yönetmeye çalışan yöneticiler çok zeki. olayı çözdüler. bravo. sırf şu şubedeki basit meseleleri çözemedikleri için bile dibine kadar eleştirilmeyi hakediyor bu yönetim.