Yönetim hatalarında hala ısrar ediyor. Aile şirketine çevirmişler şubeyi

Basketbol Komitemizin Bayan takımı için düşündüğü transfer listesini paylaşıyorum.
Paylaşıyorum ki “Kardeşler burası Beşiktaş” mesajını belki alırlar.
Listenin başı geçen sene takımda en çok para alan fakat bunun karşısında hiç bir maçta fayda sağlamayan, hepinizinde bildiği antrenörlük mevzusunda adı geçen Bahar Çağlar
İrem Naz Topuz- geçen günlerde de haberi çıkan , Galatasarayda yetişen fakat Galatasaray’ın sözleşme uzatmadığı , yöneticilerin Beşiktaş’a alın seneye geri alırız diye rica ettiği , bizi pilot takım havasına sokacak , Süper Ligde oynayama potansiyeli düşük , fayda sağlayamacak bir oyuncu
Gökçe Doğan- Yakındoğu ve Fenerbahçede kadro doldurmak için bulunan , geçen sene kulüp bulamadığı için sezonu boş geçiren, hücüm anlamında son derece kısıtlı bir oyuncu
Melisa Korkmaz-Fenerbahçede yetişen geçen seneyi Mersin Büyükşehirin Gelişim takımı ile bir alt ligde oynayan genç guard
Şöyle bakıyorumda bu Türk oyuncular ile sanırım amaç 4 takımın düşeceği ligde bize korku yaşatmak... Yoksa bir transfer listesi bu kadar bilgisizce hazırlanamaz !
Oyuncuların ücretleri düşüktür diye düşünmeyin rakamlar yine hatrı sayılır düzeyde. (via. Mert Uysal)