2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848787 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Savaş

Biz forvet aramiyor muyuz ya. Bu adam daha çok 10 gibi. Bir iki videosuna baktim da hiç forvet tarzı yok bu adamda. Aşırı balon gibi görünüyor.

Çevrimiçi Akil Emre

Biz forvet aramiyor muyuz ya. Bu adam daha çok 10 gibi. Bir iki videosuna baktim da hiç forvet tarzı yok bu adamda. Aşırı balon gibi görünüyor.

Elimizde ljaic, larin, nkoıdu, hasic, töre ve boyd varken kanat özellikli oyun kurucuyu nerde oynatacağız anlamadım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

O sırada bonservisi de daha yüksekti, şimdi imza parası da isteyecek.

https://www.90min.com/tr/posts/fenerbahce-de-son-dakika-transfer-haberi-iste-sari-lacivertlilerin-yeni-forveti-marko-livaja-01eh741h0hw4

Neyse, iyi oluyor böyle dersler size.

Larin çok maaş alıyor, onu satıp alırız.

Bu adama yıllık 2 milyon falan verilmez ağır saçmalık olur. Etse etse en fazla 1.2 etsin hadi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/futbolarena/status/1355247173726855172

Sat git sözleşmesinin son 6 ayında olan Fatih Kurucuk'u  al,  2m € da kar'a geçeriz.   

1.5-2m € bonservis 1m€ da oyuncuya versek mis gibi transfer olur, muhtemelen Parma'dan teklif yoktur.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 23:39:44 haluk.m ]

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/futbolarena/status/1355247173726855172
Böyle bir teklif gelmiş olsa, bu yönetim daha telefonu kapatmadan evrakları fakslardı.

Reddetmeyi düşünüyormuş bir de.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sat git sözleşmesinin son 6 ayında olan Fatih Kurucuk'u  al,  2m € da kar'a geçeriz.   

1.5-2m € bonservis 1m€ da oyuncuya versek mis gibi transfer olur, muhtemelen Parma'dan teklif yoktur.
Karagümrük'teki yedek Fatih'i mi?

Aynı takımda ilk 11 çıkan stoper var. Şili milli takımında da oynamış zamanında, onu alsınlar.

Bonservisi fazla yüksek olmayacaktır, ligi de tanıyor hem

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk nöbetidir bir türlü haber gelmedi :D
Askerde bu kadar nöbet tutmadık. Bu gece bitiyor neyseki  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bosveeeer, biz efendi camia'yiz. Sene sonu ligi 3. tamamlayip romantik sarkilar soyleyecegiz, rakiplerimizden biri muzesine bir sampiyonluk kupasi ve 50 milyon euro geliri cebinde koyarken.
Bize de belki efendi kupasini verirler veya hanimis benim efendi camia'm diye basimizi oksarlar.
Muslera dondu kac pozisyon kurtardi herif, Onyekuru geldi simdiden 1 maci tek basinda cozdu.
Hem GS hem FB ikinci yarida cok az puan kaybedecek belli oldu.
Biz de Aboubakar, Ghezzal, Josef, Rosier, Larin sakatlanmasin diye dua edip duracagiz.

Aynen şu an çıktım adaklık kurban arıyorum. 2 dk ofsayt incelemesinden sonra körün bile görebileceği pozisyona ofsayt değil denmiş, Antep'in 2 pozisyonu neredeyse çizgiden çıkmış ve en büyük kozu olan teknik direktörünü kaybedip düşüşe geçmiş olan takımı 2-1 yendiler diye korkudan saklanıyorum.

Yani sen de farkettin mi bilmiyorum son 10 maçtır hangi hafta "göreceksiniz mahvedecekler bizi " dediysen o haftalar hiç de mahvolmadık.. En son g.saray, günümüzü gösterecek temalı bir şeyler yazdın, onlar da bir tarafını tuta tuta gittiler vodafon'dan. Karagümrük kehanetine hiç girmiyorum zaten.

Bu toksik isyanlar yorumuyor mu bünyeyi? Bu hayat bu kadar pesimist yaşamak için kısa değil mi?

Lig sonunda şampiyon olsak göreceksiniz "şampiyonlar liginde koparacaklar kafamızı" yazacaksın. Bunun bir ardı arkası yok mu?
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 23:47:59 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı haluk.m

Karagümrük'teki yedek Fatih'i mi?

Aynı takımda ilk 11 çıkan stoper var. Şili milli takımında da oynamış zamanında, onu alsınlar.

Bonservisi fazla yüksek olmayacaktır, ligi de tanıyor hem

Yedek ama niye yedek ?

4, 4'lük stoper demiyorum ama gelişime açık ve denemeye değer.  Daha iyisini zor buluruz, üstelik Türk pasaportu var.

Çevrimdışı nusretaslanturk

:alala:

https://twitter.com/SerkanAskin/status/1355176322281177092
Farz edelim ki transfer olmadı hiç, yarıştaki 3 takımın çıkarabileceği 11’lere be hamle oyuncularına bakıyorum yine çok baskın geliyoruz. Taraftarlık gözlerimi mi kör etmiş yoksa durum size de mi öyle geliyor ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Farz edelim ki transfer olmadı hiç, yarıştaki 3 takımın çıkarabileceği 11’lere be hamle oyuncularına bakıyorum yine çok baskın geliyoruz. Taraftarlık gözlerimi mi kör etmiş yoksa durum size de mi öyle geliyor ?
Sakatlık ve yorgunluk durumu olmadığı zaman haklısın ama işte bunları oyunlardaki gibi kapatamıyoruz. Aboubakar'a bir şey olsa canımız çok yanar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

o fark kaliteden değil de takımdaşlıktan dolayı bence.

Çevrimiçi yaço58

Bu limit sadece bize var herhalde gs fb irfan kovalıyor kimsede hop hemşehrim demiyor bu iş canımı sıkıyor o zaman yönetim sorgulayacak hayırdır kardeşim diyecek adalet için çabalayacak

o fark kaliteden değil de takımdaşlıktan dolayı bence.
bu takımdaşlık bireysel performansları da arttırıyor, Hulk’a o para verilir de getirilir de ama Hulk’a ödenecek para futbolcuların ödemelerinde sıkıntı yaratacaksa gelmesin abi..iki işi bir arada yapabileceklerse getirsinler , takım performansının yükselmesi o son dakika transferlerinin etkisiyle olmadı sadece, aynı dönemde geçmişe dönük ödemeleride yaptılar.

Sakatlık ve yorgunluk durumu olmadığı zaman haklısın ama işte bunları oyunlardaki gibi kapatamıyoruz. Aboubakar'a bir şey olsa canımız çok yanar.
Güven’i karanlık bi odaya bağlayıp kemerle dövmek lazım , birazcık katkı verse bizim de kafamız  çok rahatlayacaktı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yedek ama niye yedek ?

4, 4'lük stoper demiyorum ama gelişime açık ve denemeye değer.  Daha iyisini zor buluruz, üstelik Türk pasaportu var.
Sene başında göndermek için üstüne para verdiğimiz adamın yedeği değil mi?

Gerçi düşündüm de tam bizim yönetime göre bir hamle aslında. Yapılabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yakın kaynaklar kim acaba her transfer döneminde meydana çıkıyorlar :D
Daha demin Murat Özen'in yayını izliyordum Emre Kocadağ'ın yakın arkadaşı geldi yayına. 2 gün önce konuştum yüzde 50-50 diyordu. Ben geleceğini düşünüyorum dedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/AlfredoPedulla/status/1355130250334765056

Bir isim daha hortladı
Bu dünün haberi. Burada paylaşıp sakatlık geçmişi ve form durumundan konuyu kapatmıştık  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★