2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2835012 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hulk meselesine takan taraftar değil ki. İsmi hem hoca hem yönetim tarafından zikredilmese Hulk kimin aklına gelecekti? Lider takıma transfer gerekip gerekmediği konusunda fikrini beyan eden Sergen hoca. Adam hücuma açıkça oyuncu istediğini söyledi, defalarca söyledi. Üstüne Hulk'u da söyledi. Takım iyi durumdayken yapılacak transfer daha kritiktir. Sıkı bir yarışın içindeyiz, umut vaat ediyoruz şampiyonluğa dair, küçük detayların sonucu belirleyeceği anlar yaşayacağız. Burada kısa vadeli bile olsa alınacak ekstra bir katkı, işleyen takımın üretmekte zorlanabileceği olası anlarda kilidi açacak ek bir yetenek çok şeyi değiştirebilir. Hocanın da fikri bu yönde. Hulk zorlansın diyen taraftarın da derdi, takımı bir biçimde zirveye taşımış hocasının beklentilerinin karşılanması. Bundan doğal ne olabilir?

Kolaycılık diyoruz biz buna gs gidip falcao taraftar istiyor dedi topu taca attı??? E gelsin taraftar yönetsin o zaman. İşinize gelince taraftar ama falcao tutsa golleri atsa biz aldık olacaktı. Biz hulku aşırı isteyelim çıldıralım ama gelip yerine adam al başka adam o adam şampiyon yapsa kim ağzını açabilir??? Veya hadi kimseyi alma ama yine şampiyon ol kim ağzını açabilir??? Neymiş come to diyince parası yükseliyormuş siz çıkıp kameralara açıklıyorsunuz yahu hulk falan diye. Taraftar tabi beklentiye girer, parası da yükselir.

Alacağımız küçük bir katkı bile değişir ki son 5-10 hafta fena karışacak ortalık. Atılan 1 gol yenilen 1 gol bile çok etkili olacak. Başak maçında başak o pozisyonları değerlendirse şuan ne sergen ne de başkası vardı. O maçı sıktık bir yerlererimizi öyle böyle kazandık derbiye moralli gidip koyup geldik. Biz elimizden geleni yapmalıyız, borçsa borç neyse ne. Bu sene çok kritik. Kulüpler zaten bitik, fb de gsde bizden farklı değil. Ama bize "fakir" edebiyatını yerleştirdiler bir kere başkan da sağolsun elektrik ödiyemiyoruz falan diye diye. fb varını yoğunu koydu, gs bile gitti 6 milyon euroya forvet falan alıyor onyekuruyu alıyor falan. Sergen sadece bir oyuncu istiyor yahu, burada sergeni eleştiren en fazla insanların başında gelirim ama adamın bu kadro üzerinde etkisi de büyük, bu adamı 500-1000 euro için küstürmek ayıptır günahtır. Adam çıkıp bana verdiğiniz kadroya göre iyi bir durumdayım dese hangimiz tek kelime edebiliriz???

abou(sakatlık sıkıntısı),nkodou, gökhan töre bunlar sakatlık sıkıntıları
larin, ljajic, vida bunların performans sıkıntısı???

Adam kalede ersinle, sol bekte rıdvanla gidiyor ayıptır yahu, gsde taylan 2 top oynadı diye adamı modric yaptılar.

Çevrimiçi Necmi

Neyi anlamıyorsun, çözemedim.

Eşleşmeden önce şansımızın düşük olduğu düşünülüyordu ve bu doğrultuda transferler ertelendi.

İngiltere ligi üçüncüsü ile eşleşmişsin. Norveç'ten alınacak Linnes ve orada küme düşen Fulham'dan alınacak Bryan Ruiz ile tur atlayacağını düşünmek mantıklı değildi.

Tur atlama ihtimalin düşük olan 2 maçı düşünüp, 4 senelik sözleşme imzalamak saçmaydı.

O maçtan 4 gün sonra Sosa alındı, iyi ki de beklenmiş.

Şu anda Aboubakar'a bir şey olsa, ligden kopacağımız ortada. Hala transfer yapılmasın, yedek olsa sorun çıkarmayacak adam alınsın diye ortalığı bulandırıyorlar.

Oynayacağın 20 maç var, transfer dönemi bitmek üzere. Hala 300-400 bin Euro maaş farkının hesabı yapılıyor, al artık adamı.

bunu bulandıran renkliler bizimkilerde yiyor
kulübede oturduğu için ses çıkartmayacak adam abuşun alternatifi nasıl olur
sırf yedek forvetimiz var diye kulübeye oyuncumu alınır iyi olursa abuş ne olacakmış
abuşdan iyi olursa durum basit aslında abuş kulübede oturur bizim derdimiz abuşumu oynatmak yosa şampiyonmu olmak
kulübeye alacağın forvetin güvenden farkı yoktur o zaman para harcama zaten güven var
cenkin gelmesini istemem larin var cenk larini harcar işde şu anki durumuyla larin kadarda katkısı olmaz
abuşun yerine cenk nasıl düşünülürkü oda yardımcı forvet onunda oynayabilmesi için abuş lazım sahada
cenki getireceklerine transfer yapmasınlar cenki kulübede oturtamazlar larine yazık olur. hulkun bile kulübede oturması cenkden daha yüksek ihtimal daha önce oturuyordu derseniz evet sahada gomez vardı şimdi larin varken oturmaz
zaten kendini abuşla denk görür hatta önünde görür

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk falan gelecekse yapmayın transfer valla.

Çevrimdışı Lucescu1903

Mandzukic,Hulk derken...Koita,Cenk... Çıta gün geçtikçe daha da düşmüş.Hiç kimse alınmasın iyi iş yapılmış olunur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk falan gelecekse yapmayın transfer valla.
bunu bulandıran renkliler bizimkilerde yiyor
kulübede oturduğu için ses çıkartmayacak adam abuşun alternatifi nasıl olur
sırf yedek forvetimiz var diye kulübeye oyuncumu alınır iyi olursa abuş ne olacakmış
abuşdan iyi olursa durum basit aslında abuş kulübede oturur bizim derdimiz abuşumu oynatmak yosa şampiyonmu olmak
kulübeye alacağın forvetin güvenden farkı yoktur o zaman para harcama zaten güven var
cenkin gelmesini istemem larin var cenk larini harcar işde şu anki durumuyla larin kadarda katkısı olmaz
abuşun yerine cenk nasıl düşünülürkü oda yardımcı forvet onunda oynayabilmesi için abuş lazım sahada
cenki getireceklerine transfer yapmasınlar cenki kulübede oturtamazlar larine yazık olur. hulkun bile kulübede oturması cenkden daha yüksek ihtimal daha önce oturuyordu derseniz evet sahada gomez vardı şimdi larin varken oturmaz
zaten kendini abuşla denk görür hatta önünde görür
Ben Cenk konusunda çok negatif düşünmüyorum açıkçası.

Son 1.5 senedir az oynadı, ama fiziksel olarak hazırsa Aboubakar Larin ikilisine makul bir alternatif olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Hulk meselesine takan taraftar değil ki. İsmi hem hoca hem yönetim tarafından zikredilmese Hulk kimin aklına gelecekti? Lider takıma transfer gerekip gerekmediği konusunda fikrini beyan eden Sergen hoca. Adam hücuma açıkça oyuncu istediğini söyledi, defalarca söyledi. Üstüne Hulk'u da söyledi. Takım iyi durumdayken yapılacak transfer daha kritiktir. Sıkı bir yarışın içindeyiz, umut vaat ediyoruz şampiyonluğa dair, küçük detayların sonucu belirleyeceği anlar yaşayacağız. Burada kısa vadeli bile olsa alınacak ekstra bir katkı, işleyen takımın üretmekte zorlanabileceği olası anlarda kilidi açacak ek bir yetenek çok şeyi değiştirebilir. Hocanın da fikri bu yönde. Hulk zorlansın diyen taraftarın da derdi, takımı bir biçimde zirveye taşımış hocasının beklentilerinin karşılanması. Bundan doğal ne olabilir?

Cepte fazla para yok restoranda tereyağlı iskender söylüyorsun. Demek ki acıkmışın biraz, taraftar dinlenmesin diyen insanlar da gelip yönetimin söylediğinin aksine görüş beyan ediyor. Valla çok ilginç kafalar, alınır oynamaz taraftar suçlu olur sonra.

İş kötü olursa onun bunun yanında gözûkeyim bir nasip yüzümüze gülerler diye benlik ortaya koyamıyor insanlar yazık. Ne Hulk'u? istemeleri saçma, almasınlar demek zor geliyor.

Bir gün böyle teslim bir irade olacağıma ölmeyi yeğlerim.

Çevrimiçi mayguntr

Cenk oyuncu olarak tam aradigimiz isim aslinda, Forvet, sol kanatta oynayabiliyor. Yaza hazir girmek isteyecek, tekrardan kendini kanitlamak icin bir firsat.

Ancak, kendisi buyuk ihtimal almanyada falan takim bakti kimse istemedi, nedeni bana oynama garantisi veya birinci adam olmak istemesi gibi geliyor.
Gelip ben sizden ustunum, premier ligde oynadim havalarinda gelirse faydadan cok zarar verebilir takima.

Çevrimiçi Necmi

bende bunu anlamıyorum zaten taraftarın transfer beklentisi yoktu
durup dururken madzucig hulk isimlerini hoca ve yönetim dillendirdi beklenti yarattı
bunları kovalıyorlarsa demekki alabilecek bütçeyi oluşturdular diye düşündü taraftar bu saatten sonra para yok lafını yedirebilirmisin yada 500 bin yüzünden alamadık diyebilirmisin taraftarı bu konuda ikna edebilirmisin

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kasımpaşa futbolcusundan gaziantep futbolcusuna da düştük
bakalım daha neler göreceğiz....

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Cenk konusunda çok negatif düşünmüyorum açıkçası.

Son 1.5 senedir az oynadı, ama fiziksel olarak hazırsa Aboubakar Larin ikilisine makul bir alternatif olabilir.

6 ay sonra arkasına bakmadan geri gidecek adam istemiyorum güya 1 ay önce misyonunu tamamlamamıştı İngiltere'de o yüzden Tr'ye dönmek istemiyordu herhalde kulüpsüz kaldı ki çaldı kapımızı. Ayrıca fizik olarak berbat durumda olması çok büyük ihtimal o toparlanana kadar lig biter.

Çevrimdışı Nartallo

Elin oğlu değil evin oğlu.

Cenk Hulk'a göre uyum sorunu yaşamayacak, hafta sonu kadroya alabileceğin nitelikte bir adam.

Hulk'a göre daha risksiz bir transfer. Olursa iyi olur diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Elin oğlu değil evin oğlu.

Cenk Hulk'a göre uyum sorunu yaşamayacak, hafta sonu kadroya alabileceğin nitelikte bir adam.

Hulk'a göre daha risksiz bir transfer. Olursa iyi olur diye düşünüyorum.
Hulk gittiği her ligde çatır çatır top oynamış bir adam en az senin ligin kadar dandik bir lig olan Çinde bile Cenk'in Beşiktaş kariyerinde başka bir başarısı var mı Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra futbol hayatıyla ilgili olumlu giden tek birşey var mı acaba ?
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 17:35:28 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

6 ay sonra arkasına bakmadan geri gidecek adam istemiyorum güya 1 ay önce misyonunu tamamlamamıştı İngiltere'de o yüzden Tr'ye dönmek istemiyordu herhalde kulüpsüz kaldı ki çaldı kapımızı. Ayrıca fizik olarak berbat durumda olması çok büyük ihtimal o toparlanana kadar lig biter.
gelirse bunun tek nedeni olur oda milli takım için kamp yapıp kendini hazırlamak
birde oynamak için sorun çıkarır amacı belli çünkü bunun içinde oynaması gerekiyor.
bize katkısı olurmu hayır olmaz onun aynısı elimizde var zaten bize abuşu gerektiğinde yedekleyecek oyuncu lazım larinle bunu yapamıyoruz cenkle nasıl yapacağız. milli takım için ligin en kızgın anlarında sakatlanmamak için bir tık geride durmayacağının garantisi varmı milli takım için gelecek adam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tamamını vermezsek Cenk'i vermezler. Tamamını da veremeyiz. Zaten tamamını verebilsek Hulk güle oynaya gelir.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354795672873152512

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

gelirse bunun tek nedeni olur oda milli takım için kamp yapıp kendini hazırlamak
birde oynamak için sorun çıkarır amacı belli çünkü bunun içinde oynaması gerekiyor.
bize katkısı olurmu hayır olmaz onun aynısı elimizde var zaten bize abuşu gerektiğinde yedekleyecek oyuncu lazım larinle bunu yapamıyoruz cenkle nasıl yapacağız. milli takım için ligin en kızgın anlarında sakatlanmamak için bir tık geride durmayacağının garantisi varmı milli takım için gelecek adam

Kiralık Koita :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir anda gelmesi imkansız olan Hulk limit yüzünden gelemiyor ve alternatifleri değerlendiriyor olmuş. Daha dün takımın dengesini bozuyordu. Ne oldu birdenbire? Kimse bana limit masalı anlatmasın. Limiti ayarlayamadıysan Hulk peşinden koşmayacaksın. Hulk mu Cenk mi sorusunu sormak için artık çok geç. Artık hedefinize odaklanın: Hulk  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1354785727008137217

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1354797029759741958

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1354798596470824961

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

Transfer tahtasının kapanmasına çok az zaman kaldı bu yönetim kimseyi alamayacak öyle gözüküyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarı boyunca elimizdeki Mirin, Douglas ve Lens'e takım bulamadınız mı? Şimdi Hulk ile anlaşıyorsunuz ve bu oyuncuları gönderemiyorsunuz. Gerçekten bunun açılaması yok. Yuh artık...

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1354800880890097666

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bir anda gelmesi imkansız olan Hulk limit yüzünden gelemiyor ve alternatifleri değerlendiriyor olmuş. Daha dün takımın dengesini bozuyordu. Ne oldu birdenbire? Kimse bana limit masalı anlatmasın. Limiti ayarlayamadıysan Hulk peşinden koşmayacaksın. Hulk mu Cenk mi sorusunu sormak için artık çok geç. Artık hedefinize odaklanın: Hulk  :tabe:

Hulk mu Cenk mi diye bir soru olamaz. Olmamalı :)

Çevrimiçi Necmi

bunların hepsi geriden uydurma şeylerdir şimdi bunlara bakıp yorum yapmakda doğru değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunların hepsi geriden uydurma şeylerdir şimdi bunlara bakıp yorum yapmakda doğru değil.
Burada yazmadım ama adamın eşini Türkiye'ye getirip gezdirmişiz. Daha ötesi yok. Bence bu iş olmuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bir anda gelmesi imkansız olan Hulk limit yüzünden gelemiyor ve alternatifleri değerlendiriyor olmuş. Daha dün takımın dengesini bozuyordu. Ne oldu birdenbire? Kimse bana limit masalı anlatmasın. Limiti ayarlayamadıysan Hulk peşinden koşmayacaksın. Hulk mu Cenk mi sorusunu sormak için artık çok geç  :tabe:

Bana göre Hulk'un olmamasında sorun yok, ama gerçekleşme ihtimali düşük şeyler üzerinden ana planın yapılma ve duyrulmasında, iş olmayınca kasedin başa sarılıp geçmişte bir sebeplerden olmayan Cenk-Koita gibi isimlere dönüp oldurmaya çalışmakta sıkıntı var. Eğer planlıysan Hulk işi biter bitmez elinde 2 tane performans veren hazır yedekten birine imza attırman gerekir. Oynamayan ve az maliyeti de olmayan adamlarla tekrar anlaşma zemini aramazsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana göre Hulk'un olmamasında sorun yok, ama gerçekleşme ihtimali düşük şeyler üzerinden ana planın yapılma ve duyrulmasında, iş olmayınca kasedin başa sarılıp geçmişte bir sebeplerden olmayan Cenk-Koita gibi isimlere dönüp oldurmaya çalışmakta sıkıntı var. Eğer planlıysan Hulk işi biter bitmez elinde 2 tane performans veren hazır yedekten birine imza attırman gerekir. Oynamayan ve az maliyeti de olmayan adamlarla tekrar anlaşma zemini aramazsın.
Yönetim futbol aklı gerektirmeyen işlerde gayet iyi ama işte diğer konularda bol bol zar atıyor. Onun için geldiklerinden beri eleştiriyoruz. 3. transfer dönemleri oluyor ama hala aynı hatalar devam ediyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yönetim futbol aklı gerektirmeyen işlerde gayet iyi ama işte diğer konularda bol bol zar atıyor. Onun için geldiklerinden beri eleştiriyoruz. 3. transfer dönemleri oluyor ama hala aynı hatalar devam ediyor.

Son günler yaklaşıyor Olgun Peker'den bir danışmanlık falan alalım bari. Gelsin iki zar atsın hoca zaten tuttuğunu altın yapıyor çok iyi gelmese de sıkıntı olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç