2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854994 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı celiker1

Ulusal medyada boy gösteren gazeticiler ciddi ciddi Hulk ismini dillendiriyor.Hangi (Hakaret Yasak)₅ bunlara Hulk ismini fısıldayıpta bize boş hayaller kurduruyro acaba? :alala: Biri fısılsamadan bunlar isim konuşmaz."Siz niye taraftarı gaza getiriyorsunuz"diye uyarı hemen gider çünkü.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

hasic gidecekse zulteye gitsin hatta güvenin de zulteye gitmesini istiyorum larin tarifesi yapsınlar geri versinler
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

hasic gidecekse zulteye gitsin hatta güvenin de zulteye gitmesini istiyorum larin tarifesi yapsınlar geri versinler
Oyuncunun kendisinde yoksa istediğin kulübe gönder, bir şey değişmez. Güven'in bence potansiyeli bu kadar. Zaten ümidi kesmişiz ki yerine oyuncu bakıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ulusal medyada boy gösteren gazeticiler ciddi ciddi Hulk ismini dillendiriyor.Hangi (Hakaret Yasak)₅ bunlara Hulk ismini fısıldayıpta bize boş hayaller kurduruyro acaba? :alala: Biri fısılsamadan bunlar isim konuşmaz."Siz niye taraftarı gaza getiriyorsunuz"diye uyarı hemen gider çünkü.
Neden bu kadar imkansız gözüyle bakıyorsunuz?

34 yaşında ve sözleşmesi bitmiş, gayet gerçekçi bir hedef.

Haftalardır söylüyorum, tam da bize ve bu lige uygun bir profil.

Şampiyon olursak otomatik uzayacak bir sözleşme ile 6 ay için ikna edilebilir.

Çevrimdışı mourinho1903

Hulk arkadas'in istatistiklerine baktim da, son 2 ay haric full oynamis, fazla sakatlik da gorunmuyor. Kasim ayindan beri niye oynamiyor bilmiyorum, ama sakat veya yatas durumu yok gibi gozukuyor.
Cin'de yatmamis adam bizde kesinlikle yatmaz, ondan eminim. Ama Hulk fizigiyle oynayan oyuncu, 34 yasina geldi artik. O fizikten ne kalmis geriye bakmak lazim. Ama 19/20 sezonunda 10 macta 5 gol iyi istatistik (Talisca'nin 11 macta 3 gol attigi yerde).
Ama Rus ve Ingiliz kulupleriyle adi cikti, bence cok cok zor. Ama su istatistiklere bakarsak gelsin isterim. Ghezzal'in yeri seneye icin dolmus olur bile, yarim sene de sampiyonluk icin cok iyi katki saglar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Neden bu kadar imkansız gözüyle bakıyorsunuz?

34 yaşında ve sözleşmesi bitmiş, gayet gerçekçi bir hedef.

Haftalardır söylüyorum, tam da bize ve bu lige uygun bir profil.

Şampiyon olursak otomatik uzayacak bir sözleşme ile 6 ay için ikna edilebilir.

Çin'den aldığı yıllık ücret yıllık 20 milyon euro civarları deniyor.Bizim verebileceğimiz 1.5 milyon euro paraları umursamaz diye düşünüyorum.Keske bir şekilde gelsede seyretsek.Bize attığı iki golüde tam önümde atmıstı.Sıradışı bir vücut anatomisi var adamın.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 11:45:30 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi de bize yazmışlar. Menajeri çok iyi çalışıyor.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1351807369613864960
Bu fiyatlar çok ucuz, neden böyle?

Çevrimdışı tuncaboylu

Çin'den aldığı yıllık ücret yıllık 20 milyon euro civarları deniyor.Bizim verebileceğimiz 1.5 milyon euro paraları umursamaz diye düşünüyorum.
Tamam Çin'den almış, kontratı bitmiş.

Demba da Çin'den dünya kadar para aldı, hala Başakşehir'de oynuyor.

Şimdi son sözleşmesini yapacak, 1.5 milyon Euro hiç yabana atılacak para değil bence.

Çevrimdışı kaan1903

Çin'den aldığı yıllık ücret yıllık 20 milyon euro civarları deniyor.Bizim verebileceğimiz 1.5 milyon euro paraları umursamaz diye düşünüyorum.Keske bir şekilde gelsede seyretsek.Bize attığı iki golüde tam önümde atmıstı.Sıradışı bir vücut anatomisi var adamın.
Porto ve Brezilya kulüplerinden senelik 1.3-1,5 teklif almış  Avrupa’dan da öyle astronomik rakamlar alamaz artık. Çin’de 20 Milyon euroları aldı bitti . Yıllık 2,5-3 milyona gelir diye düşünüyorum. Sarıdağ a pek güvenilmez ama yarım sezon 1,5 milyon yıllıkta 3 milyon istediğini söylemiş. Olmayacak transfer değil.

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 11:51:03 kaan1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Porto ve Brezilya kulüplerinden senelik 1.3-1,5 teklif almış  20 Milyon euroları aldı bitti . Yıllık 2,5-3 milyona gelir diye düşünüyorum. Sarıdağ a pek güvenilmez ama yarım sezon 1,5 milyon yıllıkta 3 milyon istediğini söylemiş. Olmayacak transfer değil.

Açıkçası beni fiyatından çok yaşı düşündürüyor. Bu yaşla 1.5 sene riske girilmez. Sezon sonuna kadar geliyorsa gelsin  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Açıkçası beni fiyatından çok yaşı düşündürüyor. Bu yaşla 1.5 sene riske girilmez. Sezon sonuna kadar geliyorsa gelsin  :)
O yüzden 6 ay +1 yıl opsiyonlu performansa dayalı bir sözleşme yapılabilir. Bu adam iki ay öncesine kadar Çin de oynamış öyle yan gelip yatma durumu da yok fiziği de iyi kendine bakıyor sakatlığı yok oynamak isterse ligin içinden geçer :)

Çevrimdışı mourinho1903

Porto ve Brezilya kulüplerinden senelik 1.3-1,5 teklif almış  Avrupa’dan da öyle astronomik rakamlar alamaz artık. Çin’de 20 Milyon euroları aldı bitti . Yıllık 2,5-3 milyona gelir diye düşünüyorum. Sarıdağ a pek güvenilmez ama yarım sezon 1,5 milyon yıllıkta 3 milyon istediğini söylemiş. Olmayacak transfer değil.

Bence cok yuksek abi. Hadi senelik 1.5-2 milyon euro olur da 3 milyon euro vs yillik ucret cok fazla. Bu arada Vida, Ljajic, Lens hala duruyor. Bunlar dururken bir oyuncuyla daha boyle bir kontrat yapilmaz bence. Ki normal sartlarda zaten bizim capimizda bir takim maas butcesini 15-20 milyon euro civarlarina cekmeli ya, neyse.

Çevrimdışı kaan1903

Bence cok yuksek abi. Hadi senelik 1.5-2 milyon euro olur da 3 milyon euro vs yillik ucret cok fazla. Bu arada Vida, Ljajic, Lens hala duruyor. Bunlar dururken bir oyuncuyla daha boyle bir kontrat yapilmaz bence. Ki normal sartlarda zaten bizim capimizda bir takim maas butcesini 15-20 milyon euro civarlarina cekmeli ya, neyse.
Şu lens Mİrin Douglası yollasak sadece +4 milyon cebimizde kalacak. Çok rahat şekilde öderiz hatta illa 1,5 milyonu garanti de vermek zorunda değiliz 1 milyon garanti verirsin 500 bin şampiyonluk performans primi vs şeklinde. Bakalım hayırlısı.

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk 37-38 yaşına kadar oynar hele bizim ligde her türlü oynar tempo yok sadece fiziksel mücadele
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2021, 12:47:22 Samet Ç ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

34-35 yaşındaki adamları almayalım artık. Hâlâ akıllanmıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1351855755935293440
Biz gelecegine pek inanmiyorum, ama sörloth kesinlikle kendini yeniden ıspatlamak isteyecekdir, şuan almanyada cöp muamelisi görüyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sEuL

Biz gelecegine pek inanmiyorum, ama sörloth kesinlikle kendini yeniden ıspatlamak isteyecekdir, şuan almanyada cöp muamelisi görüyor.
Sozlesmesinde TR’ye geri donmesi durumunda oncelik hakki Ts’de diye madde vardi sanirim. Onun icin sallama haber gibi geldi bana.

Bu arada Anadolu takimlari bile catir catir transfer yaparken, biz halen neyi bekliyoruz anlamiyorum. Yine son gun kurye ile belgelerin yetistirilmeye calisildigi ya tutarsa transfeeri yapilmaz umarim.

Çevrimiçi Samet Demir

Sozlesmesinde TR’ye geri donmesi durumunda oncelik hakki Ts’de diye madde vardi sanirim. Onun icin sallama haber gibi geldi bana.

Bu arada Anadolu takimlari bile catir catir transfer yaparken, biz halen neyi bekliyoruz anlamiyorum. Yine son gun kurye ile belgelerin yetistirilmeye calisildigi ya tutarsa transfeeri yapilmaz umarim.
Yapılsın, o kuryeler sayesinde rosier ve gezzal geldi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun  :) Kartal için en az 11 maçta oynatma zorunluluğu koydurmuşuz. Hasic için de görüşüyorlarmış.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1351906927173840897

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★