2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863900 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı yigiter38

Beni Kaleci de çok düşündürüyor....Ersin e geri pas geldiğinde beni sıkıntı basıyor....antrenman da öğrenilmesi gerek.
Yabancı çok lüks kaçar kısıtlama olduğu için,oraya uyacak yerli de benim aklıma gelmiyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beni Kaleci de çok düşündürüyor....Ersin e geri pas geldiğinde beni sıkıntı basıyor....antrenman da öğrenilmesi gerek.
Yabancı çok lüks kaçar kısıtlama olduğu için,oraya uyacak yerli de benim aklıma gelmiyor
Yerli bulamayız, yabancıya yer açamayız. Kaleyi boş bırakalım diyoruz. Şu an neredeyse boş. Bunun yerine hücuma yüklenmek daha mantıklı görünüyor. Yediğimizin bir fazlasını atacağız artık. Daha önce Tolga ile bu şekilde şampiyon olduk. Bize kriz geçirmeden maç izlemek, şampiyon olmak haram  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecen gün bir videoda safa malatya Bjk bir sponsor araciyla taliscayi yarim sezonluga kiralamak istiyor demisti, eger bu dogruysa, bana göre o sponsorla ilk önce rosier icin bir calişma olmali, insAllah bi sekilde hallederler su rosieri, gitmesini hic istemiyorum.
Talisca işinin oluru yok gibi görünüyor. Ben fazla bir beklentiye girmeni tavsiye etmem. Rosier'in satın alma bedeli yoktu hatırladığım kadarıyla. Onun transfer süreci göndereceğimiz oyunculardan elde edeceğimiz gelirle olur anca  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın öncelikli olarak istediği pivot özelliği olan iyi bir santrafor diye biliyorum. Bu yüzden ilk açılacak yabancı kontenjanının bu yönde kullanılması kuvvetle muhtemel.

Talisca olmayacaksa hem pivot hem Taliscalık yapacak bir başka oyuncu yok gibi bir şey. Bu yüzden yabancı ofansif orta saha/10 hayallerinin suya düşmesi pek uzak değil hazırlıklı olalım🙂
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2020, 00:35:09 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocanın öncelikli olarak istediği pivot özelliği olan iyi bir santrafor diye biliyorum. Bu yüzden ilk açılacak yabancı kontenjanının bu yönde kullanılması kuvvetle muhtemel.

Talisca olmayacaksa hem pivot hem Taliscalık yapacak bir başka oyuncu yok gibi bir şey. Bu yüzden yabancı ofansif orta saha/10 hayallerinin suya düşmesi pek uzak değil hazırlıklı olalım
Her şey Ljajic ve Vida'ya bakıyor bence. Limit mevsunu unutmamak lazım. Öncelikli hedefimiz kadro dışı kalan oyuncuları gondermek olmalı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Her şey Ljajic ve Vida'ya bakıyor bence. Limit mevsunu unutmamak lazım. Öncelikli hedefimiz kadro dışı kalan oyuncuları gondermek olmalı.

Benim aldığım izlenim Hasiç'in kiralanacağı yönünde. Kadro dışı olanlardan birilerini gönderebilirsek iyi olur, kiralama teklifleri olacaktır en kötü ihtimal oynayıp vitrin yaparlar. Vida güzel piyasa yaptı hocayı da tebrik etmek  lazım oyuncuyu benchede kazandı. İİginç teklifler bulabilir, istediğimiz biri varsa takasta önerilebilir vb. Ljajic için bir yorumum yok maalesef.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim aldığım izlenim Hasiç'in kiralanacağı yönünde. Kadro dışı olanlardan birilerini gönderebilirsek iyi olur, kiralama teklifleri olacaktır en kötü ihtimal oynayıp vitrin yaparlar. Vida güzel piyasa yaptı hocayı da tebrik etmek  lazım oyuncuyu benchede kazandı. İİginç teklifler bulabilir, istediğimiz biri varsa takasta önerilebilir vb. Ljajic için bir yorumum yok maalesef.
Ljajic için bugün evinde parti verdiği haberleri çıktı. Paylaşmak istemedim. Artık görmezden geliyorum. Gidene kadar da öyle olacak. Lens, Douglas, Mirin, Boyd seç beğen al. Batan geminin malları bunlar deyip göndermemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Burayı yavaş yavaş hareketlendirmenin zamanı geldi  :D

https://twitter.com/scottking34/status/1342178724402384899

demarai gray dışında ilgimi çeken birisi yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Atış serbestler başlamış  :lol: :lol: :lol:
3-4 oyuncumuza boşa para veriyorken nasıl adam alalım ???
Elimizdeki oyuncuları satmak kafi....

Ama en acelecisinden bi 8 numara lazım. O kadar etkiler ki bu takımı iyi bir 8 numara. Diğer kısımları kaza bela zaten hallediyoruz.
Forvete de az çok girip atacak aboubakar yedeği bulsak yeterli.
Aslında çok eksik varda azalta azalta bunları azaltabildim.
Bunları yapabilirsek bu yönetim teknik ekip ve oyunculara rağmen ilk 3e girme şansımız var.

Çevrimdışı Erman1903

Ljajic için bugün evinde parti verdiği haberleri çıktı. Paylaşmak istemedim. Artık görmezden geliyorum. Gidene kadar da öyle olacak. Lens, Douglas, Mirin, Boyd seç beğen al. Batan geminin malları bunlar deyip göndermemiz lazım.

Ljajic konuşmak artık kimseye fayda getirmez ne kendisine ne de takıma. Sezon başında kadroya kattığımız oyuncular pek formda değildi Abou oynamıyordu, Rosier 2 sakatlık geçirmiş ve sakatlıklar öncesinde sonrasında buna yakın bir oyun gösteremiyordu, Ghezzal şans bulamıyordu, Josef bile kendi ortalamasının altında bir sezon geçirmişti. Diğerlerinin de pek yüksek olduğu söylenemez, Mensah sadece çok duran top kullandığı, penaltı attırıldığı için yüksek gol katkısı vermişti. Oyunculardaki yüksek çıkış pek tesadüf eseri bir şey değil, hoca ve kulüp faktörü var gelen kendini buluyor. Şimdi yabancı kulüplerin hepsi buranın biraz cazibe merkezi haline geldiğinin farkında elinde bir oyuncu olsa kiralamak istersin. Bu yüzden düşeş, fırsat transferi tarzı oyuncular yakalama ihtimalimiz yüksek.

Üstte olduğumuz için kadro dışı oyuncular da lüks yapmış zengin kulüp algısı veriyor, öyle de zaten.. Batan geminin malları artık geçerli değil :)
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2020, 02:49:55 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Ayakları olan ortalama bir yabancı kalecinin farkı bile Anadolu kulüplerinde hissediliyor. Oyunu güzel başlatıyor, olmadık pozisyonlara sebep olabiliyorlar. Bizim çocukları seviyorum ama ayakları pek iyi değil, bunu geçtim geri pasları-serseri topları acayip yerlere atabiliyorlar. Normalde yabancı kaleciden tarafım ama almayacağız böyle bir karar verdik. Yerli de olsa birinin gelmesi gerektiğini düşünüyorum fakat bu Volkan Babacan ve Kırıntılı olmamalı. Geçmişleri anlamında bu isimler kötü sonuçlar olması durumunda tepki toplayabilirler.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2020, 02:49:23 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Ayakları olan ortalama bir yabancı kalecinin farkı bile Anadolu kulüplerinde hissediliyor. Oyunu güzel başlatıyor, olmadık pozisyonlara sebep olabiliyorlar. Bizim çocukları seviyorum ama ayakları pek iyi değil, bunu geçtim geri pasları-serseri topları acayip yerlere atabiliyorlar. Normalde yabancı kaleciden tarafım ama almayacağız böyle bir karar verdik. Yerli de olsa birinin gelmesi gerektiğini düşünüyorum fakat bu Volkan Babacan ve Kırıntılı olmamalı. Geçmişleri anlamında bu isimler kötü sonuçlar olması durumunda tepki toplayabilirler.
Babacan ve kırıntılı olacağına Utku ya da ersin dursun kalede. En azından paramız cebimize kalır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Babacan ve kırıntılı olacağına Utku ya da ersin dursun kalede. En azından paramız cebimize kalır.

Babacanlı & Kırıntılı bir kupa fotoğrafını hayal bile edemiyorum, bence de bizim çocuklar dursun daha iyi.

Çevrimdışı mrred

Valenciadaki maaşı 1.4 milyon euro
Bu adamı 3 senedir falan istiyoruz . Bana mantıklı geldi bu haber
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valenciadaki maaşı 1.4 milyon euro
Bu adamı 3 senedir falan istiyoruz . Bana mantıklı geldi bu haber
Senelerdir adı bizimle anılıyordu. Sakatlıklar oyununu çok etkiledi diye hatırlıyorum. Rehabilite etmek için kiralayabilirler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Senelerdir adı bizimle anılıyordu. Sakatlıklar oyununu çok etkiledi diye hatırlıyorum. Rehabilite etmek için kiralayabilirler.
2021 haziranda bitiyor sözleşmesi bence devre arası bedava bile alınabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

2021 haziranda bitiyor sözleşmesi bence devre arası bedava bile alınabilir.
Belki Vida yerine düşünüyor olabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

genoa ljajic'i istiyormuş

bize wilmar barrios yazmışlar ama immmmkansız
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Ljajice gelen teklifi 7. dakikadan itibaren açıklamış

Udinese 750.000 euro kiralama bedeli  sene sonunda da 4.5 milyon zorunlu satın alma opsiyonu koydurtarak kiralamak istiyormuş.

Hemen gönderelim çok iyi teklif
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Takıma mangala da katılırsa hali hazırda fransızca konuşan ya da anlayan 8.futbolcu olacak

atiba ve larin kanadalı olduğu için fransızca anladıklarını varsayıyorum

fransız takımı olmaya doğru gidiyoruz :D
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 11:11:16 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada Slimaninin sözleşmesi bu yıl bitiyormuş. Fenerbahçeye gelirken "doymuş" ve "adapte olamayan" bir slimani vardı. O yüzden buradaki performansını çok takmıyorum zira fenerden sonra monacoya gittiğinde "fransızcanın" ve adaptasyon kolaylığının etkisi ile baya etkili bir performans sergiledi.

Bence kesinlikle düşünülebilir. 1 milyon euro maaşla gelsin oynasın.
The great gig in the sky