2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844258 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kahyaoglueren

küfrettirecek kendine zorla geçen sene bu zamanlar migrenim tuttu oynamıyorum diyordu ne bu yaw trip mrip hikaye bu eylemlerin farklı bir sözlük karşılığı var
Yaptığı saçma evet. Ama yonetim de durumun bu hale gelmesinde onun kadar etkili. Tek taraflı suçlamıyorum ben.

Çevrimdışı tangaz

Yaptığı saçma evet. Ama yonetim de durumun bu hale gelmesinde onun kadar etkili. Tek taraflı suçlamıyorum ben.

2 tür futbolcu vardır "herif" olanlar "bebe" olanlar. enkudu bebe bile değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Valla N'Koudou'nun istatistikleri Bruma'dan baya iyi gözüküyor ceza sahasına basma tamamen aynı, ısı grafikleri de öyle. Menajerler bizdeki kompleksi bildiği için renklilerin topçularını öneriyorlar. Biri top oynanmaya çalışan ligde diğeri kapanan takımlara karşı oynuyor. Bruma'nın pozisyonları gole çevirmesi ibretlik.

[/quote]
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2020, 23:45:42 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

küfrettirecek kendine zorla geçen sene bu zamanlar migrenim tuttu oynamıyorum diyordu ne bu yaw trip mrip hikaye bu eylemlerin farklı bir sözlük karşılığı var

Ben diyorum ki şu herifin transferine dahil olan, kur bu denli olmasa da ciddi miktarda yüksekken 5 milyon euro verip getiren şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulsun. Aklıma başka çözüm gelmiyor çünkü bu yapılan ihanete karşılık. 20 yıl sonra çoluğuna çocuğuna anlatmalık kepazelik bu adamın kulübe sokuluş şekli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla N'Koudou'nun istatistikleri Bruma'dan baya iyi gözüküyor ceza sahasına basma tamamen aynı, ısı grafikleri de öyle. Menajerler bizdeki kompleksi bildiği için renklilerin topçularını öneriyorlar. Biri top oynanmaya çalışan bir ligde diğeri kapanan takımlara karşı oynuyor.

Demeye çalıştığım işte bu. Bruma iyi olsa zaten takımı bırakmaz. Nkoudou'yu boş yere küstürdüler. Şimdi göndermek zorunda kaldılar. İnstagramdaki paylaşımından sonra böyle olacağı belliydi. O günden sonra iyileşmedi zaten.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben diyorum ki şu herifin transferine dahil olan, kur bu denli olmasa da ciddi miktarda yüksekken 5 milyon euro verip getiren şahıslar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulsun. Aklıma başka çözüm gelmiyor çünkü bu yapılan ihanete karşılık. 20 yıl sonra çoluğuna çocuğuna anlatmalık kepazelik bu adamın kulübe sokuluş şekli.

+1903

3 yılda 845 dk top oynyan elemanın yarısına 5 milyon bayıldık artık kimler zengin olduysa o transferden çoluk çocuklarından çıksın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Demeye çalıştığım işte bu. Bruma iyi olsa zaten takımı bırakmaz. Nkoudou'yu boş yere küstürdüler. Şimdi göndermek zorunda kaldılar. İnstagramdaki paylaşımından sonra böyle olacağı belliydi. O günden sonra iyileşmedi zaten.
Ben de bundan bahsetmeye çalıştım iste. Gecen sene sakat geçirdiği gün sayisi gokhan toreden az. Ama o kronik sakat. Çünkü gondermek istiyoruz. Ustelik medyada söylüyoruz bunu. Herkes burak gibi eyvallah demek zorunda degil ki. Sen elindekinden verim almaya çalış önce.
Daha bu sabah profosyonellikle alakali röportaj vermis baskan. Neyse quaresma tesiste çıplak dolaşıyordu benzeri haber duymadık en azından bu sezon daha. Gelisme var  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de bundan bahsetmeye çalıştım iste. Gecen sene sakat geçirdiği gün sayisi gokhan toreden az. Ama o kronik sakat. Çünkü gondermek istiyoruz. Ustelik medyada söylüyoruz bunu. Herkes burak gibi eyvallah demek zorunda degil ki. Sen elindekinden verim almaya çalış önce.
Daha bu sabah profosyonellikle alakali röportaj vermis baskan. Neyse quaresma tesiste çıplak dolaşıyordu benzeri haber duymadık en azından bu sezon daha. Gelisme var  :D
Bu old school yönetim anlayışı bitirecek bizi. Yalan at izi kalsın mantığı ile taraftarın algısı ile oynuyorlar. Tamam oyuncu uçup kaçmıyor da adamı geçen sene iyi kullandık. Bu sene de öyle oynasa rahat rahat satarsın. Biz niye bu karalama kampanyasına girdik anlamak güç. Bir çok oyuncuda yapıyoruz bunu bir de. Sonra oyuncu gönderemiyoruz oluyor. Böyle devam ederseniz yarın kimseyi getirememeye de başlarsınız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/Besiktas/status/1312131135082696704
Yine sözleşme detayları açıklanmayan bir transfer.Doğru düzgün açıklayan bir tek Trabzonspor var herhalde.Şeffaflık şeffaflık şeffaflık!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine sözleşme detayları açıklanmayan bir transfer.Doğru düzgün açıklayan bir tek Trabzonspor var herhalde.Şeffaflık şeffaflık şeffaflık!
Onlar da kör göze parmak rakamlarla açıklıyorlar. Ona açıklamak denilmez. Öyle açıklamaktansa hiç açıklamamak daha iyi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

neden hiç yacine brahimi ismi gündeme gelmez acep 1 sene kiralasak keşke 15-20 gol 15 asist yapar

Çevrimdışı MUSTAFA_

neden hiç yacine brahimi ismi gündeme gelmez acep 1 sene kiralasak keşke 15-20 gol 15 asist yapar
Oyuncunun isteklerini ancak Araplar karşılayabiliyor. İngiltere'den bile istendi zamanında gitmedi. Adamın derdi oynamak değil para kazanmak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Oyuncunun isteklerini ancak Araplar karşılayabiliyor. İngiltere'den bile istendi zamanında gitmedi. Adamın derdi oynamak değil para kazanmak.

walla para yaparken top oynamayı da ihmal etmemiş hakkını vermiş maaşının yarısını versek belki sıkılmıştır ordan  :naughty:

Çevrimdışı Erman1903

Bu old school yönetim anlayışı bitirecek bizi. Yalan at izi kalsın mantığı ile taraftarın algısı ile oynuyorlar. Tamam oyuncu uçup kaçmıyor da adamı geçen sene iyi kullandık. Bu sene de öyle oynasa rahat rahat satarsın. Biz niye bu karalama kampanyasına girdik anlamak güç. Bir çok oyuncuda yapıyoruz bunu bir de. Sonra oyuncu gönderemiyoruz oluyor. Böyle devam ederseniz yarın kimseyi getirememeye de başlarsınız.

Geçen sezon sahada en yüksek sayıda başarılı ofansif aksiyonu yapan oyuncuydu. Takımda bir tane topu alıp gidebilen topçu olmadığı için ona atıyorduk ileri taşısın diye. Başka yeterli sayıda aksiyon yapan adam yok, yaratıcı oyuncu da oynamadığından onun üzerinden oynanıyordu o da haliyle tek başına kaldıramıyordu. Atiba falan yapmaya başladı başka oyuncu olmadığından ama bir yere kadar. Artık taraftar onu kurban olarak seçti geri dönüşü yok bir şekilde gidecek.

Çevrimdışı Akil Emre

Geçen sezon sahada en yüksek sayıda başarılı ofansif aksiyonu yapan oyuncuydu. Takımda bir tane topu alıp gidebilen topçu olmadığı için ona atıyorduk ileri taşısın diye. Başka yeterli sayıda aksiyon yapan adam yok, yaratıcı oyuncu da oynamadığından onun üzerinden oynanıyordu o da haliyle tek başına kaldıramıyordu. Atiba falan yapmaya başladı başka oyuncu olmadığından ama bir yere kadar. Artık taraftar onu kurban olarak seçti geri dönüşü yok bir şekilde gidecek.
Yönetime teşekkür etmek lazım, elimizdeki iyi sayılacak oyuncuları küstür taraftarın önüne at, vasatlarla başarı bekle.

Çevrimdışı Erman1903

Yönetime teşekkür etmek lazım, elimizdeki iyi sayılacak oyuncuları küstür taraftarın önüne at, vasatlarla başarı bekle.

Ljajic falan da baya ölü paraya gider Lens - Boyd bunlar durur :)...

Çevrimdışı MUSTAFA_

O vasat gördüğümüz oyuncular bu sezon hücum hattımız iyi çalışmazsa bize çok çektirecek. İşte o zaman bahaneleri kalmayacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ölücülük böyle bir şey değil. Alırken ölücü olmak da bir işe yaramaz. Ancak ölücülük yaparak vasat oyuncu getirebilirsin. Bence bir şekilde kiralık veya fesih şeklinde kadro dışı kalan oyuncuları elimizden çıkaracağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Gs geçen yıl toplamda 20 dk oynattığı jimmy durmaz'ı bugün karagümrüğe yaklaşık 3 milyon tl ye kiralayabilirken biz altyapı idmanlarını premium maaşlı oyuncularla yapıyoruz malesef.
gs fb finanasal fairplay çıktığından beri yapıyor bunları bizimkiler de yapsın artık bi zahmet.

Çevrimdışı tangaz

Gs geçen yıl toplamda 20 dk oynattığı jimmy durmaz'ı bugün karagümrüğe yaklaşık 3 milyon tl ye kiralayabilirken biz altyapı idmanlarını premium maaşlı oyuncularla yapıyoruz malesef.
gs fb finanasal fairplay çıktığından beri yapıyor bunları bizimkiler de yapsın artık bi zahmet.

karagümrük 3 milyon vermiştir ama maaşını gese ödeyecektir geçen sene yaptıkları ffp.yi arkadan dolanma numaraları bunlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dyego Sousa, Mandzukic, Ze Luis, Kalinic, Balotelli  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1312157882893299712
Bunlara kaldiysak balotelli gelsin, digerleri hic icime sinmiyor, transferlerde madem bukadar riske girdik, balotelli riskinlede taclandiralim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi mayguntr

Rosier,
Tore, Nkoudou
Aboubakar

Su adamlar son iki uc senedir dogru duzgun mac sayisi olmayan oyuncular.
Ustune Arabistanda top oynamis Josef, capraz bag koparip donen Dorukhan, 38'lik Atiba, yarim sezon bos geciren Oguzhan,

Bakalim nasil bir sezon bizi bekliyor.