2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851546 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi levitate

Teknik heyet en başından beri ısrarla Santon demiş , Yönetim ise Yedlini istiyormuş

Ben ikisini de bilmiyorum sence hangisi bize daha çok.katki sağlar @MUSTAFA_
santon geçen 11 çıkmış bu arada
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Teknik heyet en başından beri ısrarla Santon demiş , Yönetim ise Yedlini istiyormuş

Ben ikisini de bilmiyorum sence hangisi bize daha çok.katki sağlar @MUSTAFA_
Ben ikisine de olumlu bakmıyorum. İlla birisini tercih edeceksem Santon olur. Ama bize hücumcu bir bek lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Futbol aklı olmadığı için rüzgarda savrulan yaprak gibiyiz.
Monçi reisin askerleriyiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

5 Ekim akşam pazarını bekliyoruz.
Artık bahtımıza ne düşerse...

Çevrimdışı tuncaboylu

İlklerin takımı...

https://twitter.com/gokhanocalann/status/1310696987826757632
Para kazanmak bir yana, maaşının bir kısmını vererek gönderdiklerimiz ve maaşını ödememize rağmen listeye almadığımız epey bir oyuncu olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para kazanmak bir yana, maaşının bir kısmını vererek gönderdiklerimiz ve maaşını ödememize rağmen listeye almadığımız epey bir oyuncu olacak.

Transfer yapmak kolay iştir. Parasını verirsen herkesi gönderir getirirsin. Bu yönetim döneminde söylendi bu  :tabe: Parasını verdiğimiz halde gitmeyenler var. Umut Nayir'i bile gönderemediğimiz için kadro dışı bıraktık. Kimse yağlı kontratları bırakmak istemiyor. Beşiktaş'a aşık olduğu falan yok. Hepsi hikaye, tek gerçek Beşiktaş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer yapmak kolay iştir. Parasını verirsen herkesi gönderir getirirsin. Bu yönetim döneminde söylendi bu  :tabe: Parasını verdiğimiz halde gitmeyenler var. Umut Nayir'i bile gönderemediğimiz için kadro dışı bıraktık. Kimse yağlı kontratları bırakmak istemiyor. Beşiktaş'a aşık olduğu falan yok. Hepsi hikaye, tek gerçek Beşiktaş.
Benzer durum ilk feda döneminde de oldu. Şu anki başkan o dönem de yönetimdeydi, deneyimi de var bu hususta. Ama kafayı resetleyerek başlamış bu işe sanki.

Bu yönetim geldiğinden beri tam 6 yabancı oyuncu transfer etti. Hala sağ bek ve santrafor planlanıyor, 8 yani.

Gidenlerin hepsi sözleşmesi bittiği, kendi istediği (Ruiz) ve zararına feshedilerek(Roco) gönderildi.

Sen elini boşaltmadan böyle bir işe nasıl görüyorsun, anlamak imkansız.

Şimdi Vida'yı göndermeye çalışıyorlar, adam gidiyorum dese ne olacak belli değil. Montero ve Welinton dışında stoper kalmayacak takımda. Transferin son günü yine stoper almaya kalkacaklar.

Vida-Roco-Mirin üçlüsünden indirim isteseler, hem şu ankinden daha kötü bir defans tandemi olmazdı, hem de yabancı sınırına takılmazdık.

Çevrimiçi Sinan23

Benzer durum ilk feda döneminde de oldu. Şu anki başkan o dönem de yönetimdeydi, deneyimi de var bu hususta. Ama kafayı resetleyerek başlamış bu işe sanki.

Bu yönetim geldiğinden beri tam 6 yabancı oyuncu transfer etti. Hala sağ bek ve santrafor planlanıyor, 8 yani.

Gidenlerin hepsi sözleşmesi bittiği, kendi istediği (Ruiz) ve zararına feshedilerek(Roco) gönderildi.

Şimdi Vida'yı göndermeye çalışıyorlar, adam gidiyorum dese ne olacak belli değil. Montero ve Welinton dışında stoper kalmayacak takımda. Transferin son günü yine stoper almaya kalkacaklar.

Vida-Roco-Mirin üçlüsünden indirim isteseler, hem şu ankinden daha kötü bir defans tandemi olmazdı, hem de yabancı sınırına takılmazdık.

6 yabancı mi? Eskiden 4+1 e takım kuruyorduk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Welinton'a stoper diyesim gelmiyor. Bana geçen sene Karius'un yaşattığı psikolojik yıkmı yaşattı oynadığı 5 maçta. Ayağına gelince yine ne hata yapacak diye bekliyorsun artık. Vida'nın yerine gelecek stoperle anlaştılar. Vida'yı gönderemiyorlar. FB'nin Kjaer için yaptığı gibi aradaki farkı ödemezsek gönderemeyiz. Onu ödersek de hiçbir işimize yaramaz. Sözleşmesinin bitmesini bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Çok fazla yabancı oyuncu üzerinden gittik, seneye yabancı kuralı ile sıfırdan kadro kurmak zorunda kalacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Welinton'a stoper diyesim gelmiyor. Bana geçen sene Karius'un yaşattığı psikolojik yıkmı yaşattı oynadığı 5 maçta. Ayağına gelince yine ne hata yapacak diye bekliyorsun artık. Vida'nın yerine gelecek stoperle anlaştılar. Vida'yı gönderemiyorlar. FB'nin Kjaer için yaptığı gibi aradaki farkı ödemezsek gönderemeyiz. Onu ödersek de hiçbir işimize yaramaz. Sözleşmesinin bitmesini bekleyeceğiz gibi görünüyor.

Çok fazla yabancı oyuncu üzerinden gittik, seneye yabancı kuralı ile sıfırdan kadro kurmak zorunda kalacağız.

transferlerin bırak elle tutmayı tırnak ucu ile tutulur tarafı yok bu yaz

hepsini alt alta ekliyorum sadece gökhan töre (kişilik+geçmişten bağımsız) isminin su götürür tarafı var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

3 maç ölçü olmaz tabii, ama yazmak lazım.

Welinton'un 3 lig maçındaki whoscored rating'i 6.35

Roco'nun ise 7.68.

Bu downgrade'i yapmak için toplam 3 milyon Euro'luk kontrat imzaladık, fesih için 750 bin Euro harcadık ve 1.5 genç oyuncudan vazgeçtik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yarın öbür gün bir derin Beşiktaş muhabbeti açılıp "Welinton'u alma sebebi genç oyuncuları Alanyaspor'a peşkeş çekmekti" deseler, şaşırmam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

transferlerin bırak elle tutmayı tırnak ucu ile tutulur tarafı yok bu yaz

hepsini alt alta ekliyorum sadece gökhan töre (kişilik+geçmişten bağımsız) isminin su götürür tarafı var.
Yazalım alt alta şampiyonluk için alınan oyuncuları;

Francisco Montero (Ne vereceği belli değil)

Welinton (Anadolu topçusu)

Fabrice N'Sakala (Anadolu topçusu)

Atakan Üner (Dursun kenarda)

Bernard Mensah (Anadolu topçusu)

Josef de Souza (Fiziksel durumu bilinmiyor)

Gökhan Töre (Fiziksel durumu sıkıntılı, iş yapabilir)

Vincent Aboubakar (Saktlanırsa yandık)

Abdullah Aydın (Ne ara geldi de Altay'a kirlandı)

Şu an nasıl transfer dönemi geçiriyoruz diye sorunca kendime vasat bile değil diyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

yapacak birşey yok en azından yangına benzin dökmeyelim bekleyelim 3-5 hafta. henüz kaybedilmiş birşey yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın öbür gün bir derin Beşiktaş muhabbeti açılıp "Welinton'u alma sebebi genç oyuncuları Alanyaspor'a peşkeş çekmekti" deseler, şaşırmam.

Derin Beşiktaş muhabbeti açarsak ben sadece yönetimi değil Sergen'in kardeşinden başlarım ilk önce. Sonra ANÇ'ye kadar gelirim. Kimse kurtulamaz.

Bak bu da örnek olsun;

https://twitter.com/buzzspor/status/1310848518052106241

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

yapacak birşey yok en azından yangına benzin dökmeyelim bekleyelim 3-5 hafta. henüz kaybedilmiş birşey yok.

keybedilmesi kesin gibi bir yarışın ilk metrelerindeyiz murat, gerek gese gerek fenerin işleri yolunda giderse o 2 kadro ile yarışma ihtimalimiz oldukça düşük.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

keybedilmesi kesin gibi bir yarışın ilk metrelerindeyiz murat, gerek gese gerek fenerin işleri yolunda giderse o 2 kadro ile yarışma ihtimalimiz oldukça düşük.
Sergen'den vasat bir performans bile göremedik. 5 maçta 23 farklı oyuncuyu oynatıp hazırlık maçı havasında takıldık şimdiye kadar. Benim beklediğim bir şeydi ama beklemeyenler için büyük hayal kırıklığı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sergen'den vasat bir performans bile göremedik. 5 maçta 23 farklı oyuncuyu oynatıp hazırlık maçı havasında takıldık şimdiye kadar. Benim beklediğim bir şeydi ama beklemeyenler için büyük hayal kırıklığı.

bu konuda hocanın yapacağı birşey yok ki bu kadar sirkülasyon olan bir kadroda normal bir durum bence bunda bir sorun yok hoca kim olursa olsun benzerini yaşardık benzerini yaşamamak için gider 6-7 mevkiye birden kampa girmeden yada kampın ilk haftası bitmeden marka topçu getirirsin o zaman 23 farklı değil 14-16 farklı oyuncu ile bugüne gelirdin

Çevrimdışı murat

şu aşamada ne olursa olsun destek olmak lazım başka çıkış yolu yok. ayrıştığımızda hiç başarılı olma şansımız yok. başarılı oldukları için desteklemiyoruz desteklediğimiz için başarılı olmalarını bekleyebiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu konuda hocanın yapacağı birşey yok ki bu kadar sirkülasyon olan bir kadroda normal bir durum bence bunda bir sorun yok hoca kim olursa olsun benzerini yaşardık benzerini yaşamamak için gider 6-7 mevkiye birden kampa girmeden yada kampın ilk haftası bitmeden marka topçu getirirsin o zaman 23 farklı değil 14-16 farklı oyuncu ile bugüne gelirdin
Geçen sene takımın başında olmasa bir nebze anlayabilirdim. Lens'in olmayacağı belli değil miydi? 105 dakika sahada yürüdükten sonra mı anladı? İstemiyor, yetersiz görüyorsa Umut'u niye oynattı  Güven yerine? Sadece oynatma meselesi de değil. Yaptığı değişikliklerle maç ve puan kaybettirdi, turnuvadan eledi. Bunları başkası yapsa çoktan gönderilsin sesleri yükselirdi. Şu anda geçmişinin ekmeğini yiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu aşamada ne olursa olsun destek olmak lazım başka çıkış yolu yok. ayrıştığımızda hiç başarılı olma şansımız yok. başarılı oldukları için desteklemiyoruz desteklediğimiz için başarılı olmalarını bekleyebiliriz.
Tribünler dolu olsa haklı olabilirsin de boş tribünler önünde oynarken buradan da ses çıkarmazsak kulübü iyice dingonun ahırına çevirecekler diye korkuyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Açıkçası, mevcut maddi durumda sampiyonluk beklentim yoktu.

Zaten bunu beklemek, yönetime haksızlık olur bence.

Transferde tek beklentim yabancı kontenjanını şişirmeden, bir scouting çerçevesinde, ağırlıklı olarak genç ve gurbetçi oyuncular transfer edilmesiydi. Böylece önümüzdeki sene gelecek olan yabancı kuralına hazır bir iskelet kurulabilirdi.

İç transferde de sözleşmesi süren yabancılardan da olabildiğince faydalanıp, çıkarabildiklerimizi çok zarar etmeden elden çıkarmak iyi olurdu.

Transfer sezonun başında 11 tane yabancı vardı elimizde. En acil eksik bölgeler sağ bek, sol bek, 6 numara ve santrafordu.

İlk etapta bu 4 pozisyondan 3'üne nokta atış yabancı transferi yeterli olacaktı.

O kadar basit bir işi nasıl ellerine yüzlerine bulaştırdılar, hayret.

Çevrimdışı tangaz

öyle tabii elimizden gelenin en iyisini sunmaktan başka bir seçeneğimiz yok sonuçta biz müşteri değil tarafız

Çevrimdışı Erman1903

Derin Beşiktaş muhabbeti açarsak ben sadece yönetimi değil Sergen'in kardeşinden başlarım ilk önce. Sonra ANÇ'ye kadar gelirim. Kimse kurtulamaz.

Bak bu da örnek olsun;

https://twitter.com/buzzspor/status/1310848518052106241

:)...