2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852498 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/KurnazErsin/status/1308506061285068801
izlemiyorsa koita mensah falan neye göre seçiliyor

bize karşı iyi oynadı hoop gelsin mantık bu mu yani
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Gidin samatta yı getirin bare bence iş yapar ligimizde

Çevrimdışı AvrupaKartalı

izlemiyorsa koita mensah falan neye göre seçiliyor

bize karşı iyi oynadı hoop gelsin mantık bu mu yani
Tipik türkish scouting iste  :D, taraftar arasindada cok var böyle düsünenler
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gidin samatta yı getirin bare bence iş yapar ligimizde
Onu FB getirecek büyük ihtimalle. Bizim almamız için Sergen hocanın tanıması, yaşlı olması, kronik sakatlığı bulunması ya da psikolojik sorunlarının olması lazım. Bu kıstasların hiç birine uymuyor. Onun için almayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

https://twitter.com/cagriasarli/status/1308675552535076864
Duygularımıza tercüman olmuş, istedijlerimiz basit şeyler, iletişim, sportif başarı için mantıklı hamleler, başarının para getireceğini bilen yöneticiler, Beşiktaşın marka değerini anlayabilen isimler vs.
Sağolsunlar geçen yıl ve bu yıl gerçekten tükendik kendi adıma yoruldum, umarım tez zamanda bizim dilimizden anlayan yeni heyecanlı pozitif bir yönetim gelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe'nin Murat Özen'leri yazdı, 1'e imzaladı diye

Bizimkiler adama 500 bin önerince, 1 verene gider tabii ki.

Burak konusunda paradan derin ne mevzuular var mesela, adamı göz altına alacaklardı da yurt dışına mı kaçmak zorunda kaldı?

febeli bir duyumcu kaynağımız yani hımm :alala: neyse adam zaten 100bine de gidecekti bunu hala uzatman vay gökhan da gökhan die feryat figan etmenin anlamı yok.

burak konusunda gitmeden birkaç gün evvel aslında konuşacak çok şey var da şimdi susuyorum kıvamındaki söylemini hatırlarsınız bu noktadan sonra yönetim ufak bir inceleme yaptığında bu mali konular nedeni yönetimin ayrılık kararı aldığı söyleniyor yani konu burakın maaşından ziyade genel hal tavırlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Asıl kızılca kıyamet Aboubakar'a verilecek maaş ortaya çıktığında kopacak bence.

fikret ormanın verdiği 3,3 milyon kemiksiz paradan fazla mı olur diyorsun yani  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

fikret ormanın verdiği 3,3 milyon kemiksiz paradan fazla mı olur diyorsun yani  :money:
Burak'ın aldığına yakın olur diyorum.

Ayrıca Aboubakar'ın 2016'daki haline 3.3 normal, şimdiki hâline 2 bile fazla.

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 12:16:40 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Burak'ın aldığına yakın olur diyorum.

burak 2,7 alıyordu abuşa öyle bir kontrat vereceklerini sanmıyorum en fazla 2 olur o da yarısı garanti kalanı maç başı şeklinde aksi halde almayız die tahmin ediyorum

Çevrimdışı tangaz

yokluğumdaki mesajları geriden okuyarak gelirken dikkatimi çekti hakem katliamı puanımızın gasp edilişi forumda pek bir olay olmamış ilginç :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yokluğumdaki mesajları geriden okuyarak gelirken dikkatimi çekti hakem katliamı puanımızın gasp edilişi forumda pek bir olay olmamış ilginç :alala:
Oldu da farklı başlıklarda konuşulduğu için sen görmemişsindir. Hakemin konuşulmadığı herhangi bir yer bulamazsın ülkemizde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

burak 2,7 alıyordu abuşa öyle bir kontrat vereceklerini sanmıyorum en fazla 2 olur o da yarısı garanti kalanı maç başı şeklinde aksi halde almayız die tahmin ediyorum
Kur olmuş 9 lira, şu sakat hâline o bile verilmemeli.

Çevrimdışı tangaz

Oldu da farklı başlıklarda konuşulduğu için sen görmemişsindir. Hakemin konuşulmadığı herhangi bir yer bulamazsın ülkemizde  :tabe:

benim mi görmeme ihtimalimden bahsediyorsun? var mı sence öyle bir olasılık? her mesajı tek tek okudum hiç olması gereken tepkiyi görmedim. hatta geçen @Osvaldonun Saçı da benzer eleştiriyi yapmış sen ona da benzer yanıtı vermişsin. maç da katledilmişiz 2 net penaltımız verilmemiş golden önce net faul var düpedüz meler şeytanlığını döktürmüş yine ama eleştiriler tıss seviyesi ötesine gitmemiş.

Çevrimdışı tangaz

Kur olmuş 9 lira, şu sakat hâline o bile verilmemeli.

kur isterse 2tl olsun yine de o riske girilmemeli. kontenjan bomboş olur gider kaliniçi alırsın larin elde tutulur üstüne birde düşük kontrat+maç başı ile 1+1 veya 1+2 yıllık kontratla abuş getirirsin su götürür derim ama kontenjan doluyken almak saçmalığın dik alası olur adam gelse 1 ay sonra sezonu kapasa kepengi indir git durumuna geliriz ve bu alınabilecek bir risk değil.

Çevrimdışı haluk.m

benim mi görmeme ihtimalimden bahsediyorsun? var mı sence öyle bir olasılık? her mesajı tek tek okudum hiç olması gereken tepkiyi görmedim. hatta geçen @Osvaldonun Saçı da benzer eleştiriyi yapmış sen ona da benzer yanıtı vermişsin. maç da katledilmişiz 2 net penaltımız verilmemiş golden önce net faul var düpedüz meler şeytanlığını döktürmüş yine ama eleştiriler tıss seviyesi ötesine gitmemiş.

Hakem konusunda yazmıyoruz çünkü bıktık.  Hakem bile karşısındaki oyuncu, yönetici ve taraftara göre davranıyor.    Ben yazıyorum penaltı, diğerimiz yazıyor bu da çok ucuzdu ? (Efsane futbolcun diyor değil) Seba duruşu, şeref vs.  Ulan be fularlı bıktık sizden bıktık, böyle diye diye bitirdiniz bizi  :ebebe:

Bir de işin yönetim boyutu var, ts o kadar adamını sokuyor tff biz sokamıyoruz.  Ayrıca takım bile güven vermezken koca sezon geçer mi böyle.. 

İşte bu yüzden hakem konuşulmuyor, taraftar ve yönetim el ele bıktırdılar.

(yazıyor ve fularlı dediklerim sosyal medyadaki çakma fenomenler ile efsaneler, forumdaki arkadaşlar üstüne alınmasın)   
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 13:20:54 haluk.m ]

Çevrimiçi Akil Emre

Hakem konusunda yazmıyoruz çünkü bıktık.  Hakem bile karşısındaki oyuncu, yönetici ve taraftara göre davranıyor.    Ben yazıyorum penaltı, diğerimiz yazıyor bu da çok ucuzdu ? (Efsane futbolcun diyor değil) Seba duruşu, şeref vs.  Ulan be fularlı bıktık sizden bıktı, böyle diye diye bitirdiniz bizi  :ebebe:

Bir de işin yönetim boyutu var, ts o kadar adamını sokuyor tff biz sokamıyoruz.  Ayrıca takım bile güven vermezken koca sezon geçer mi böyle.. 

İşte bu yüzden hakem konuşulmuyor, taraftar ve yönetim el ele bıktırdılar.

(yazıyor ve fularlı dediklerim sosyal medyadaki çakma fenomenler ve efsaneler, forumdaki arkadaşlar üstüne alınmasın)
Malesef durum aynen böyle, her sene aynı filmi izlemekten bıktık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar, Porto ile anlaşmış. Özel uçakla getireceklermiş. Gelince detaylı sağlık testine sokacakmışız. Kalinic için dün bir teklif daha yapmışız.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1308708998791729153

Beşiktaş Tarihi
★★★