2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2850796 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Transfer döneminin başından beri "Douglas'ı göndermesinler, daha iyisini alamaz bunlar' diyorum. Dediğime geliyoruz gibi.

Giden/gönderilen her futbolcunun yerine daha kötüsü geldi ve geliyor.

daglıstan kötüsü yok ki X birini alsınlar o da daglısdan iyi çıkacaktır.

gidenler ekonomik nedenlerle gitti (elneni caner gg burak) o konuyu kapat artık bence fazla takıldın kaldın orada gitmek isteyeni zorla tutamazsın. kalmalarına olanak yoktu.

gönderilenlerin yerine daha kötüsü gelmedi sanki welinton rocodan da mirinden de iyi olacak gibi son 2 maç üstüne koyuyor, nskala rebochodan iyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

ee hani beşiktaşı başkan yönetiyordu son sözü başkan söylüyordu anç naapsın bu durumda :bandit:
doğru ama o zaman bütün pirimler bunlara veriliyordu
bütün transferleri erdal torunoğulları yapıyordu mali işleri Çebi hallediyordu.
o zamanda diyordum başkan diye yok diyorlardı şimdi görüyoruz işde yeteneklerini
bu arada şu andada çebi değil erdal torunoğulları sorumlu başkan o değilmi
https://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3590
tff öyle diyor.

Çevrimdışı Necmi

gidenler ekonomik nedenlerle gitti (elneni caner gg burak) o konuyu kapat artık bence fazla takıldın kaldın orada gitmek isteyeni zorla tutamazsın. kalmalarına olanak yoktu.

gönderilenlerin yerine daha kötüsü gelmedi sanki welinton rocodan da mirinden de iyi olacak gibi son 2 maç üstüne koyuyor, nskala rebochodan iyi
nskalayı ben beğendim bizi gayet iyi idare eder ama welinton bildiğin pimi çekilmiş bomba
necipden bile daha tehlikeli bir oyuncu necip faulü orta sahada yapar bu direk ceza sahası içinde yapıyor.
çok penaltı yaptırır gibi geliyor bana

Çevrimdışı tuncaboylu

X birini bile alamıyorlar işte, sezona sağ bek almadan başlanması konuşuluyor.

Ekonomik nedenlerle kalmalarına olanak yoktu dediğin Gökhan ve Burak'ın yerine aynı maaşlı adamlar kovalıyorlar işte.(Santon, Kalinic)

Sen dur daha, Aboubakar'a en az 2 milyon Euro verecekler.

Çevrimdışı Necmi

Transfer döneminin başından beri "Douglas'ı göndermesinler, daha iyisini alamaz bunlar' diyorum. Dediğime geliyoruz gibi.

Giden/gönderilen her futbolcunun yerine daha kötüsü geldi ve geliyor.

bu sefer daha kötüsü gelmeyecek işde hiç gelmeyecek
yalnız töreye yeten limit sağ beke nasıl yetmiyor onu çözemedim
madem limit sorunun var töre yerine sağ bek alsaydın

Çevrimdışı tuncaboylu

Montero için de aynı şey söz konusu.

Mirin'i kadro dışı bırakmanı gerektirecek kadar elzem bir transfer miydi?

Şimdi Mirin hem limitte yer kaplıyor, hem de kadrodışı. Montero'ya verdiğin 750 bin Euro'yla sağ bek bulamaz mıydın aynı ayarda?

Çevrimdışı Necmi

Şimdi Mirin hem limitte yer kaplıyor, hem de kadrodışı. Montero'ya verdiğin 750 bin Euro'yla sağ bek bulamaz mıydın aynı ayarda?

montero bilinmeyen bir denklem oynar iyi çıkar diyelim ihtimal dahilinde o nedenle mukayese edemeyiz ama
töre bu adam bizde kaç yıl oynadı pardon oynamadı. bu adam sadece sakatlık sorunu yaşayan oyuncuda değil
belkide en kabul edilir yanı sakatlık sorunudur.elimizdeki kanatların verdiğinden daha fazlasını iyi oynadığında bile vermeyecek biri
kaldıki performansı geçtim yaptıklarını unutamıyorum. şu adama Beşiktaş forması giydirenlere öyle laflar etmek istiyorumki
kendi kendimi forumdan atmak zorunda kalırım.

Çevrimdışı tangaz

X birini bile alamıyorlar işte, sezona sağ bek almadan başlanması konuşuluyor.

Ekonomik nedenlerle kalmalarına olanak yoktu dediğin Gökhan ve Burak'ın yerine aynı maaşlı adamlar kovalıyorlar işte.(Santon, Kalinic)

Sen dur daha, Aboubakar'a en az 2 milyon Euro verecekler.

ggnin maaş 1,7 idi hiç o maaşlara sağ bek bakıldığını duymadım santon 1 milyon deniyor sangare 650 bin deniyordu
burak konusunda paradan farklı detaylar var

töre mesela nkudunun 4de biri garanti maaşa geldi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

nskalayı ben beğendim bizi gayet iyi idare eder ama welinton bildiğin pimi çekilmiş bomba
necipden bile daha tehlikeli bir oyuncu necip faulü orta sahada yapar bu direk ceza sahası içinde yapıyor.
çok penaltı yaptırır gibi geliyor bana

welintona zaten en başından karşıyım ne o öyle 180lik stoper mi olur

Çevrimdışı bjk4ever

Kısır döngüye girdik sanki. Bu yönetim eski yönetimi suçluyor. Ortada plan yok.Limit yok. Bunun sonucunda bu sene başarısız olursak limitler düşecek. Yönetim değişecek belki de. Yeni gelen yönetim de limit yok diyip eski yönetimi suçlayacak bu sefer wellintonlari nsakalalari gondermeye çalışacak. Bu kısır döngüyü kıracak olan iyi bir planlamayla gelen sportif başarı ve avrupa geliri.

Kisir donguden cikmak icin onceki yonetime kin ve aglama uzerine politika kuran bir yonetim yerine Besiktas'i dusunen bir yonetim gerek. Ne yapmalari lazim peki?

1 Sozlesmesli oyuncularimizdan maksimum verimi almaya yonelik bir kafa yapisi, tum kadroyu cope olarak gosteren bir yapi degil
2 Az ama oz transfer, transfer sayisi (gencler haric) 5'i gecmemeli, ki 5 bile fazla bence
3 Kritik olmayan rotasyon bolgelerinde ve back-up pozisyonlarinda altyapi oyuncularini kullanmayi dusunmek

Bunlari yapinca zaten minimum maliyetle takim kurarsin. Parayi da kritik bolgelere harcarsin. Oraya da yama yapacagin yere basarsin parayi ligin ustunde ust duzey adam getirirsin. Mesela forvet ve 6 numara bolgesinde soru isareti olamaz. Mevkilerden ornek vermek gerekirse:

Sagbek

Douglas
Gokhan
Kerem Kalafat

Bu 3 oyuncudan 2'sini tutup bunlarla devam ediyoruz desek bence cogu taraftar karsi cikmaz, ben en azindan cikmam. Sagbek o kadar kritik mevki degil ve senin sozlesmeli oyuncularin da, Gokhan haric. Gokhan gitse bile elinde 2 sagbek vardi, bunlarla devam edebilirdin. Biz Douglas'i kadro disi biraktik, Gokhan'i Fener'e kaptirdik, Kerem'i sacma sekilde yangindan mal kacirir gibi kiraladik. Elinde 3 sagbek opsiyonu varken 0 opsiyon kaldi?

Stoper

Vida
Fatih
Roco
Mirin

Elinde 4 tane stoper var, bence lig icin yeterli bir rotasyon. Vida fazla maas aliyor, ama disiplini, oz verisi, kalitesi belli. Fatih Aksoy'un 200.000 euro maasiyla dengeleniyor bir nebze. Roco ve Mirin belki bekleneni veremedi, ama senin kontratli oyuncularin ve 3. ve 4. stoper olarak iyiler. Finansal olarak mantikli bir sekilde yollari ayirabiliyorsan ayir, ama maasinin bir kismini verip gondermek, kadro disi birakip maasini odemeye devam etmek vs. sacmaliktan baska birsey degil. Bu sekilde dusunseydik stoper rotasyonu tamamdi mesela. Bunu yapacagimiza kadromuzdaki en iyi f/p oranina sahip oyuncuyu gonderdik, Mirin gibi kullanabilecegimiz oyuncuyu kadro disi biraktik (maasini hala oduyoruz), takima katilan Welinton ve Montero da kalite anlaminda hicbirsey katmazken maas butcesini sisirdi!

N'Sakala
Welinton
Montero
Josef
Mensah
G.Tore
Forvet
Sagbek

8 tane oyuncu transfer etmisiz (Atakan genc oldugu icin saymadim), Josef harif bence hepsi vasat veya vasat olacak. Game changer diyecegimiz turden oyuncu olmayacaklar.
Bir transfer doneminde 7 vasat oyuncu alan bir takim finansal durumu bence bahane edemez.

Çevrimdışı tangaz

sağbek kanat kadar elzem değil ki gol üretecek adam yok doğru düzgün töreye karşıyım ama eldekilerden de epey iyi, törenin vidyosunu izledim mustafa yüklemiş buraya malatyada neler yapmış öyle jahoviç orda kalsaymış gol kralı olurmuş hocası da demişti zaten onun 3 asisti 30 asiste bedel die forvetleri rezildi adamların ağzının içine sokmuş topları hiç birini atamamışlar.

Çevrimdışı tangaz

doğru ama o zaman bütün pirimler bunlara veriliyordu
bütün transferleri erdal torunoğulları yapıyordu mali işleri Çebi hallediyordu.
o zamanda diyordum başkan diye yok diyorlardı şimdi görüyoruz işde yeteneklerini
bu arada şu andada çebi değil erdal torunoğulları sorumlu başkan o değilmi
https://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3590
tff öyle diyor.

çünkü görüşmeleri torunoğlu yapıyordu o dönem evet başkandan talimatı alıyordu ama gidip görüşmelerde rezil rüsva olmakda var sonuçta görüşüp işi bitirdiği bir dönem oldu. bu başkan erdal anç durumu ticari bir detay kulüp batık durumda ve şahsi kefalet durumu var erdalın şirketler yurtdışında ondan sebep öyle film çevirdiler.

Çevrimdışı mellfred

akıl alır iş değil

Çevrimdışı tuncaboylu

ggnin maaş 1,7 idi hiç o maaşlara sağ bek bakıldığını duymadım santon 1 milyon deniyor sangare 650 bin deniyordu
burak konusunda paradan farklı detaylar var

töre mesela nkudunun 4de biri garanti maaşa geldi
Gönül'ün sözleşmesi bitti, Fenerbahçe'ye 1 milyona gitti.

Burak 2.5 alıyor diye yolladılar, şimdi 2.5'a santrafor bulamıyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

elde iyi kötü rotasyonda kullanacak stoperlerin var
mirin ya da roco’dan daha mı iyiydi gelenler ?
sağ bekin santraforun yok stoper sirküle ediyoruz
yemin ederim dertleri beşiktaş değil
hepsi kendi dalgalarında

Çevrimdışı tangaz

Gönül'ün sözleşmesi bitti, Fenerbahçe'ye 1 milyona gitti.

Burak 2.5 alıyor diye yolladılar, şimdi 2.5'a santrafor bulamıyorlar.

gg.nin 1e gittiği nerede yazıyor?

ayrıca adam fenere gidicem die tutturdu nasıl elde tutacaktın? 3 milyon vererek mi tavlayacaktın? adam sağolsunlar beşiktaş yönetimi beni tutmak istedi ama ben buraya gelmek istedim die açıklama yaptı hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum dedi...

burak konusunda paradan daha derin mevzular var diyorum hala maaş diyorsun.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2020, 17:49:09 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

elde iyi kötü rotasyonda kullanacak stoperlerin var
mirin ya da roco’dan daha mı iyiydi gelenler ?
sağ bekin santraforun yok stoper sirküle ediyoruz
yemin ederim dertleri beşiktaş değil
hepsi kendi dalgalarında

bu saçmalıklar silsilesi kendi dalgaları ile dahi açıklanamaz.

Çevrimdışı can1903

Gökhan, Caner, Burak üçününde gitmesine kendi açımdan okeydim ama bu adamların gitmesinin sebebi maaş falan değil kulüp içinde yaşananlar, bugün Dorukhanın bu kadar DOLAR sakatlığı yaşamasının sebebi de bence o.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Murat özene göre Aboubakar + Kalinic yapılabilirmiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar'ı kanatlarda kullanmayı düşünüyoruz. Sakatlık sorunu olan adamı kanatta kullanmanın ne kadar mantıklı olduğu tartışılır. Kalinic için de bonservis ödeyeceğiz anlaşılan. Yönetim çırpındıkça batıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Şu transfer dönemi bitsede rahatlasak artık.

Çevrimdışı Jimexi

Anç'nin kendisi ile bir toplantı yapıp kendisini "indirimli" forvet transferi yapılması konusunda ikna etmesi iyi olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Çok düşük bir kiralama bedeline Wague'yi kaçırdık. Şimdi Sergen beklesin dursun sağ bek rüyasında görür sağ bek transferini  belki Kerim Alıcı veya Mert Yılmaz alınır en fazla o kadar. Takmış bir tecrübeye aldığı tecrübeli adamları da görüyoruz. Birkaç güne ciddi ciddi Mandzukic haberleri de çıkmaya başlar.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2020, 18:57:05 Samet Ç ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bütün bunları alırken, sağ beke limit yok deniyor.