2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2847553 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

Sabah duyduk da yazdık  :tabe: Acil durum butonuna basılmış. Çok canımızı yakacak kararlar arka arkaya alınacak.
madem yine alacaktık temmuz'da niye almadık diye sorarlar adama

2 ay oldu o gün gelse adam hazır olacak uyum sağlayacaktı, belki paok maçına çıkıp 2 tane yazacaktı
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Nkoudou taraftara yem eden yönetim için ilginç bir transfer politikası.
Onu eski yönetim getirdi, o yüzden o kronik sakat.

Aboubakar'ı ve Töre'yi bunlar getirdi, o yüzden onlar şanssız sakat.

Çevrimdışı tuncaboylu

son günler alev alev geçecek.

Murat özen sağ bek 1-2 gün içinde biter dedi o sonuçlanır.

Kanat töre geldi.

Santrafor son günlere kadar bekleriz.

Giden olursa bir de gelen olacak.

@Muratozen1903: Beşiktaş limit sorununu çözemezse, sezona sağ bek transferi yapmadan da başlayabilir. Beşiktaş yönetiminin şu anda önceliği forvet transferi.

Canlı izle: https://t.co/JpRvUBANTX https://t.co/YpUZZUm92I
Boşverin elinize yüzünüze bulaştırdınız wague kiralandı paoğa alaydın çok mu zordu

Ne değişti 5 günde, limit mi azaldı?

Takımda 2. pozisyonu sağ bek olan adam bile yok, sağ bek almıyorsanız santrafor da almayın. Harcayacağımız paraya yazık.

Çevrimdışı tangaz

Bence forumun durgunluğunun sebebi sizin @cursedofdragon ile atışmanızın bitmesi değil, @tangaz 'ın eksikliği. büyük ihtimalle yine ceza yemiştir. buralarda olsaydı en az 7-8 sayfa fazla yazı okuyacaktık  :ok:
(...) foruma giremiyorum bari denize gireyim dedim tatile gittim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

Sence iyi forvet Aboubakar mı? Bence değil.
Bence de değil. O anca Larin giderse yerine olur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/MadidAsper/status/1308389627095658502
Ffp bitti. Limit çıktı başımıza. Ne varsa bir Beşiktaş da var zaten engel olarak. Hey Allahım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Bence o da çözüm olmayacak. Başkan iyi niyetli, mali olarak çok iş başardı falan ama bence ikinci adam olarak kalması gerekiyormuş. Bence Adalı gelse böyle olmazmış. @tangaz söylemişti.

ne desek çıkıyor ki zamanında da gradel diyordum mesela
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

(...) foruma giremiyorum bari denize gireyim dedim tatile gittim  :bandit:
Çok iyi yapmışsın, nereye gittiniz?

Çevrimdışı tangaz

hadi bir bilmece de ben sorayım 455 milyon türk lirası nedir?

özellikle senden cevap bekliyorum @tuncaboylu

Çevrimdışı levitate

Ffp bitti. Limit çıktı başımıza. Ne varsa bir Beşiktaş da var zaten engel olarak. Hey Allahım.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Çok iyi yapmışsın, nereye gittiniz?

fethiyeye gittik sakin dingin telefonun çekmediği bir tesis buldum 1 hafta kaçtık

Çevrimdışı tangaz

Tyler Boyd'a Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor teklifte bulundu. Rizespor oyuncunun şartlarını sorgulamaya başladı. Karadeniz ekibinin Boyd'un maaşının tamamını karşılamayı kabul ettiği öğrenildi.
<br Yasaklı Link)

Ee hani anadolu takımları o paraları vermiyordu orda maaşlar max 500bindi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligi de tanımıyordu zaten, boş verin.

Ayrıca kronik sakatlığı veya psikolojik sorunu da yoktu  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

yönetimde değilmiydi transfer olduğunda engelleseydi
gönderirken o kadar laf etmişdi.

ee hani beşiktaşı başkan yönetiyordu son sözü başkan söylüyordu anç naapsın bu durumda :bandit:

Çevrimdışı tangaz

transfer sezonu başladığından beri ismi geçen hiç bir forvet adayı içime sinmiyor ben yokken bas dost anılmış onu caner varken alacaktık artık bir anlamı olmaz

Çevrimdışı levitate

Ligi de tanımıyordu zaten, boş verin.

Ayrıca kronik sakatlığı veya psikolojik sorunu da yoktu  :ebebe:
alanya'da oynamıyor en büyük eksi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

Aklıma geldi şimdi: Montero'yu neden kiraladık o zaman, çok mu tecrübeliymiş?

demek ki iddia yalanmış :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sag bek alinmadan baslanabilirmis  :D
Transfer döneminin başından beri "Douglas'ı göndermesinler, daha iyisini alamaz bunlar' diyorum. Dediğime geliyoruz gibi.

Giden/gönderilen her futbolcunun yerine daha kötüsü geldi ve geliyor.