2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2836525 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Demir

Vida gidecek diye düşünülüyor. Ayın on beşinden sonra Katar'dan teklif gelmesini bekliyormuşuz  :tabe:
Sağ bek alsınlar ya da forvet alsınlar o zaman. O mevkiler daha elzem.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı haluk.m

Vida gidecek diye düşünülüyor. Ayın on beşinden sonra Katar'dan teklif gelmesini bekliyormuşuz  :tabe:

Düşünseler almazlar  :evillol:

Welinton 1.81cm, Montero 1.80, Bastos 1.80

Tek düşündükleri maliyet ve bu yüzden kötü ya da bize olmayacak oyunculara gidiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akşam pazarını bekliyoruz. Bir şeylerin netleşmesi için en az 2 hafta daha bekleriz gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Düşünseler almazlar  :evillol:

Welinton 1.81cm, Montero 1.80, Bastos 1.80

Tek düşündükleri maliyet ve bu yüzden kötü ya da bize olmayacak oyunculara gidiyoruz.

Deveye "Boynun eğri." demişler, "Nerem doğru ki!" demiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Roco gitti, Mirin kadrodışı ve hala stoper rotasyonu yeterli olduğu için Montero'ya lisans çıkarılmıyor.

O zaman neden ilk bu adamı aldık?

1,75'lik adam yok mu? Bastos iyi bir FM oyuncusu.

Maliyetten daha önemli şeyler var bizim için, tanıdık olsun, ya da vesikası-ismi olsun. Tarzı, performansı önemli değil, ismiyle yapar onları; 'Pres yapan-her şeyi yapan santrafor Kalinic' gibi.

Çevrimiçi murat

sağbek yada forvet oynayabilen stoper alsınlar. önceliğimiz tabiki stoper oynayabilmesi.stoper oynayabilen stoper alsalardı keşke.

Çevrimiçi tolga1903

Abi "öncelik yeni gelecek yabancılarda şu an montero'ya lisans çıkartılmayacak bu yönetim kararı" nedir lan? Ben hayatımda böyle absürt böyle aptalca olay görmedim niye aldınız abi o zaman adamı? Roco'yu gönderdin mirin kadro dışı elinde bir tane saatli bomba bir de vida kaldı niye çıkarmıyosunuz abi adama lisans? Allahım kafayı yedirir bu kulüp insana dünya futbol tarihinde daha gerçekleşmemiş transfer için yeni transfere lisans cikarmamak ilk bize nasip oldu bakalım daha neler göreceğiz

Çevrimdışı Orhan_

birazdan bunun içinde bir açıklama gelir yönetimimin her yaptığını doğru bulan arkadaşlardan bizim aklımız yetmez böyle işlere gerçi anlatsalarda anlamayız.büyük ihtimal fikret orman yüzündendir.
:tabe:  :tabe:  :tabe:

Tabii ki Fikret Orman yüzünden abi. Son 3 senedir başka bir açıklama yok ki. Her şeyi öyle bindirdiler ki adamın üstüne, günahları sevapları karıştı iyice.

Çevrimdışı Erman1903

sağbek yada forvet oynayabilen stoper alsınlar. önceliğimiz tabiki stoper oynayabilmesi.stoper oynayabilen stoper alsalardı keşke.

Stoper orjinli sağ-bek benim de beklediğim bir oyuncu tipi ama öyle bir santrafor almayız herhalde...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Baba parasi harcamakla loserlik ne alaka? Baba parasi harcayan Demiroren kac sene kaldi Besiktas'in basinda?
Guclu cunku neden: senin baskanin limitleri 1 lira asacagiz diye (...) PAOK macina sagbeksiz forvetsiz cikarken, ligin baslamasina 2 gun kala hala sagbeki ve forveti yokken senin rakibin limitin ustunde 5-10 transfer yapti. Ve bu transferleri yaparken kendi de, rakipleri olarak bizler de bir sekilde kitabina uydururlar magdur olmazlar dusuncesindeydik.
Eger yalansa yalan de goreyim, hepimiz biliyorduk nasil olacagini. Ve bu isleri bu sekilde FB degil de biz yapmis olsaydik islerin bir sekilde rayina oturacagina %kac guvenirdik?
Iste gucluluk ve eziklik tam olarak burada belli oluyor iste.

Yd nin bir başka versiyonu işte zaten geldiğinden beri ne yaptı transferden başka başarı da gelmedi bu kadar transfere rağmen bu sene de olamazlarsa sürpriz olmaz benim için. Camianın büyük olması ya da ezik olması transfer yapıp yapmamasıyla ölçülmez. Looser ı fb için kullandım finale kadar gelip mütemadiyen kaybettikleri için. Beşiktaş transfer yapamıyor diye ezik falan olmuyor kusura bakma. Hatta bu yönetim ve böyle vasat sevici taraftarımız olduğu sürece hiç de yapmasınlar. Senin de dediğin yd zamanı da böyleydi bir dönem her sene 15 kişi gelirdi 13 ünü seneye bütün alacağını verip yollardık. Şuanda da f.o son 2 sezonu ve çebi dönemi de aynı yoldayız. Geçen sene de böyle taraftar transfer olmuyor diye laf ediyordu boyd a mbappe muamelesi yapıp 2 ay gelmesini bekleyip alamıyorlar diye söyleniyorlardı nkodou için de vs için de geçerli şimdi yine ilk onlar bunlar gitsin başka herhangi biri gelsin diye aynı şeyi yapıyorlar sırf transfer yapmak için niye fb çok adam aldı altında kalmayalım diye 15-16 sezonu fb varını yoğunu koydu gittik son 2 gün Gomez i getirdik hallaç pamuğu gibi dağıttık ne gs nin hakemleri kurtarabildi ne fb nin gücü... Bu sınırlama ile ilgili de evet biliyorduk böyle olacağını daha önce de bolu ya neuer satmışlardı gs de yaptı benzerini biz de herkes yapıyor. Bu yönetimin çapı düşük gidip alacakları adamlar eldekilerden iyi olmayacak bu kadroya 3-4 net winner en az 2 si net hücum hattına alamadığın sürece şampiyon da olamazsın paok u da eleyemezsin elesek ne olacaktı gider benfica çekerdik yine elenirdik dünyanın en iyi sağ bekini de getirsen bu kadroya bir şey değişmezdi. Ayrıca f.o ve çebi hatalı transfer yapıyorlar diye koskoca Beşiktaş ezik olmaz. Ali koç cebinden veriyor patladığı adamların parasını 150 m euro koyduğu halde cebinden zaten serveti 700 milyon dolar fb nin borcu 4 milyar tl yine kurtaramaz bu sene cl ye direk takım yollayamayacağız gibi duruyor şampiyon bile olsalar kurtulamazlar. O el altından parasını verip yolladıkları oyuncularla yer açıyorlar da limite takılmıyorlar da ne oluyor aldıkları adamların ne vereceği belli mi hem. Çok takılmayın bu kadar transfer işlerine hele bu dönemde maçlarda bilet geliri yok forma satışı yok sponsorlar zor durumda statta taraftar yok bu sene şampiyon olan bile parasını çıkaramaz. Biz eldeki lüzumsuzlardan kurtulalım yeter.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi murat

Stoper orjinli sağ-bek benim de beklediğim bir oyuncu tipi ama öyle bir santrafor almayız herhalde...
arıyor olabilirler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden 15'i, 15'inde maaşları mı yatacakmış Katar'daki takımların?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiçbir fikrim yok. Kaç haftadır Murat Özen öyle söylüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

rize fener maçını izliyorum.

tüm samimiyetimle söylüyorum bakın bu bir ekşındır o bu değilde canerden nasıl kurtulduk  :ishock: :ishock:

allah fenerlilere sabır versin  :halay: :halay:

Çevrimdışı Orhan_

tüm samimiyetimle söylüyorum bakın bu bir ekşındır o bu değilde canerden nasıl kurtulduk  :ishock: :ishock:

Nsakala>Caner :D :D :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiçbir fikrim yok. Kaç haftadır Murat Özen öyle söylüyor.
Vida Euro 2021 öncesi Katar'a gitmez diye yazıldı defalarca, oyalama haberleri bence bunlar.

Çevrimiçi murat

bir iki günde çıkmazsa patlarlar ama bir hafta sonra kimin söylediğini bırak ne söylendiği bile unutulur.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

En az Q7'den kurtulmamız kadar hayırlı bir hadisedir.

Çevrimdışı ankarakartal06

kesinlikle abi  :halay: :halay: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kurtuldukda ne oldu, ondan bin kat daha kötüsü geldi, insAllah ridvan her gün üstüne koyarda nsakala olabildigi kadar yedekde kalir.
Tam yaziyordum, caner asist gökhan g. gol :akuma:
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2020, 21:41:25 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı goktasoktay

Bu Gökhan Akkanı boklayanlar kimlerdi? Nesini beğenmemişler? Tek maç ölçü olmaz ama ben kötü bulmadım..

Çevrimdışı Erman1903

Bu Gökhan Akkanı boklayanlar kimlerdi? Nesini beğenmemişler? Tek maç ölçü olmaz ama ben kötü bulmadım..

Ben geçen sezonki performansının çok kötü olduğunu söyledim, önceki sezonun da iyi olduğunu belirtmişimdir. Kurtarış yüzdesi %60'dı, Karius %68.

Karius 65-Gökhan 59'muş.
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2020, 21:51:40 Erman1903 ]

Çevrimdışı goktasoktay

Ben geçen sezonki performansının çok kötü olduğunu söyledim, önceki sezonun da iyi olduğunu belirtmişimdir. Kurtarış yüzdesi %60'dı, Karius %68.
Aslında senin oyuncu analizlerin iyi. Boş konuşmazsın sen. Bu maç özelinde beğendim aslında. Sen daha uzun vadeli analiz yapıyosun doğrusu.
Şu da var, kaleci için önündeki tandem ve takımın defansif durumu da önemli. Belki gökhan daha uyumlu oyuncu grubuyla potansiyelini yükseltir? Bu maç özelinde yaptığı kurtarışlara bakarsan, oldukça zor topları çıkardı. Yaşı kaç, bakmadım?

Çevrimiçi yaço58

Transfere gerek yok kimi arkadan itecekldri belli oldu