2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843638 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

fotospor ricardo pereira'yı bize yazmış :D

bari mantıklı sallayın
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

töreden hiç birşey olmaz kardeşim onu alacağına koy alt yapıdan bir çocuk hiç olmazsa çıkar elinden geleni yapar.
defalarca Beşiktaşı zarara uğratmış bir oyuncuyu almak için yanıp tutuşmak niye
lens oynasın boyd oynasın olmadı şu genç çocuk oynasın hiç birimi olmadı kulübün kapısının önünden geçen birini kolundan tutun lisans çıkartın o oynasın kesinlikle töreden daha sağlıklı bir karar olur.
Sergen olmasa negatif bakabilirdim ama Sergen ile olumluyum.Minumum maas+maç başı sözleşme şartıyla tabiiki.Değişmeli oynayacağı genç Hasiç var zaten.Lens ile Boyd Töre seviyesinde oyuncular değiller.Şu şartlarda alabileceğimiz en iyi oyuncu Türk olduğu için.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bordele

Trabzon maçına Fikret Orman döneminde forvet ve sağbek yetişmeden çıksaydık şimdiden asmışlardı başkanı...
Av zamanı

Çevrimdışı celiker1

Uefada devam edersek 2 kere hafta sonu,hafta ici olmak üzere  lig-avrupa-lig-avrupa-lig-avrupa-lig periyodumuz olacak.Arada Türkiye kupası ve hızlandırılmıs fikstür ile de boyle haftalara şahit olacağız.Avrupada olmayan ve tüm enerjisini lige vermiş Fb en büyük rakibiz olacak gibi.Bunun için kadromuz geniş ve kaliteli olup her haftayı önemsememiz gerekirken maalesef lige eksik başlıyoruz.Umarım rakipler ilk haftaları kayıplarla atlatır ve bizde milli araya kadar olan ilk 4 haftada minumum 7 puan toplarız
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2020, 15:03:41 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

lukaku ts maçın da oynamak istemiş :)
stoperlerle güreşicek inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Trabzon maçına Fikret Orman döneminde forvet ve sağbek yetişmeden çıksaydık şimdiden asmışlardı başkanı...
şimdiden asmışlardı çünkü direk transfer yapmazdı :D

millet forvet diye yalvardı gittiler diaby'i getirdiler allah aşkına

bu sene iyi veya kötü sol bek ve orta saha alındı, adamlar sezon başı kampına yetişti. büyük gelişme bence :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

şimdiden asmışlardı çünkü direk transfer yapmazdı :D

millet forvet diye yalvardı gittiler diaby'i getirdiler allah aşkına

bu sene iyi veya kötü sol bek ve orta saha alındı, adamlar sezon başı kampına yetişti. büyük gelişme bence :D
stoper de alındı.2 tane iyi kötü :)

Bu sene covid nedeniyle liglerin temmuzda bitmesi ağustosun 3.ünde ilk antreman yapılması bütçe nedeniyle 60'dan 30'a düşülmesi kısıtlı zaman para yok vs bence yine iyiyiz eldekilerin gitmediğini de düşününce :)

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bizde rahatsızız ama forum kurallarına aykırı haraket edilmediği sürece yapabileceğimiz birşey yok.
biraz üyeler sakınmak zorunda ilk kontrol insanların kendisinden gelmeli.

:ok:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Nartallo

Temmuz ayının başında sağbek, 6 numara ve forvet yoktu, Eylül'ün ortasında da sağbek, 6 numara ve forvet yok.

Ne yaptık, transfer yaptık, bolca stoper aldık.

3 tane transfer yapacaktık, elzemdi, yapılması gerekliydi. Hem PAOK için hem de lig için...

Bunları yapamadık, PAOK maçı gitti, Trabzon maçı da gidecek, belki Avrupa Ligi de gidecek.

(...)

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1304408929972244481

kaç hafta oldu nasıl yapamadınız ya
Yönetim çok kötü. Bu oynamadığı maç yüzünden 500 bin euro ödersek kim karşılayacak zararı? Yönetim her gün biraz daha batıyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Temmuz ayının başında sağbek, 6 numara ve forvet yoktu, Eylül'ün ortasında da sağbek, 6 numara ve forvet yok.

3 tane transfer yapacaktık, elzemdi, yapılması gerekliydi. Hem PAOK için hem de lig için...

Bunları yapamadık, PAOK maçı gitti, Trabzon maçı da gidecek, belki Avrupa Ligi de gidecek.

(...)
Şu gelecek yeni transferler konusunda da endişeliyim. Gidip de 33+ oyunculara 3 yıllık 3 milyon euroluk sözleşme verirlerse işimiz var. Yönetim hiç güven vermiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim çok kötü. Bu oynamadığı maç yüzünden 500 bin euro ödersek kim karşılayacak zararı? Yönetim her gün biraz daha batıyor...
Oynama garantisi verdikleri oyuncuyu lisans sebebiyle kadroya alamamak, Temel fıkrası gibi olmuş.

Çevrimiçi tolga1903

20 milyon euro limitiyle 10 tane futbolcu getiren fenerbahçe oyuncularına lisans çıkarırken bir montero'ya lisans çıkaramayan yönetim de kusura bakmasın iyice saçmalamaya başladı. Bu adam geleli kaç gün oluyor maçın bu pazar oynanacağı dün belli olmadı ayıptır ya bizim ilk 5 6 hafta gider abi açık ve net galibiyet beklemiyorum bu takımdan 5 hafta. Yüzde 90'da avrupa'dan eleniriz sonra debelenir dururuz ligi kaçıncı bitirecez diye karamsarlıksa karamsarlık adama lisans çıkarmamışlar ya kepazeliğe bak.

Çevrimiçi Samet Ç

Adam geleli kaç gün oldu bir lisans çıkarmayı beceremediler.

Çevrimiçi Samet Ç

(...)
Cl'yi taraftardan başka takan düşünen yokmuş keşke 4. olsaydık denildi hoca tarafından tek düşünce lig şampiyonluğu ama bu plansızlıkla o bile hayal.

Çevrimdışı tolgakgonul

Böyle yönetim düşman başına

Çevrimiçi Samet Demir

Cl'yi taraftardan başka takan düşünen yokmuş keşke 4. olsaydık denildi hoca tarafından tek düşünce lig şampiyonluğu ama bu plansızlıkla o bile hayal.
Hoca ne yapsın.

Ayrıca hangi hoca şampiyonlar ligini istemez.

Transferler yetişmediği için söyledi o sözü. Böyle olunacağı bilinse 4. Olmak daha iyi olurdu. En azından UEFA eleme oynamazdık.

Biz transfer yapmıyoruz ayrıca. Varsa yoksa her sene stoper alıyoruz.

Sıkılmadılar takımın gerisi ile sürekli oynamaktan. Defansı kurduysan, oyuncular birbiri ile oynamaya alıştı ise bir daha ellemeyeceksin kolay kolay. Biz her sene defans bozup tekrar yerine adam alıyoruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Atilla Türker'i Galatasaray'ın üzerine salmışlar bu sefer.

Taşımasının kimde olduğu ortaya çıktı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bi 5 dakika öveyim dedim hemen beni şey ettiler sağolsunlar :D
bipbipbupbup