2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2840900 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı can1903

1 saatte atılan sms 400 :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi sefaköykartali

Aboubakar'ı getirmek için Larin'i göndermek mantıksız.

Josef geldi zaten.

Töre'ye gerek yok. Bugünkü görüşmeden anlaşma çıkmamış, o 4 milyonu da bize şişlemeye çalışıyor muhtemelen.

Sağ bek şart, Sangare olabilir.

Aboubakarın raporlarına bakmak lazım. Sağlıklı aboubakar varken Larini düşünmeden satarım. En azından kanat forvet de yapılabilir.

Çevrimdışı leylileyli

https://www.todofichajes.com/el-besiktas-ofrece-10me-por-diego-costa/

haberin kaynağı burada

atletico ile kalinic için sadece kalinic için görüşmemiz bana pek mantıklı gelmemişti zaten

Hem mensah hem montero derken aradan bir costa çıkabilir
Diego Costayi unut bedava gelse bile 14 milyon euro maaşi var.
Kalinic 5.8 milyon euro maaşi var üstelik bir sene kontrati kalmis niye daha ucuz kontrat imzalasin oda benim için bek mümkün kibi değil.
4 milyon versek bile çok fazla artık böyle transferler yapmamak lazım. 2-3 milyon arası olursa kayet başaralı bir transfer olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Diego Costayi unut bedava gelse bile 14 milyon euro maaşi var.
Kalinic 5.8 milyon euro maaşi var üstelik bir sene kontrati kalmis niye daha ucuz kontrat imzalasin oda benim için bek mümkün kibi değil.
4 milyon versek bile çok fazla artık böyle transferler yapmamak lazım. 2-3 milyon arası olursa kayet başaralı bir transfer olur.
Şu Mendes oyuncularından uzak durmak lazım, herifin girdiği kulüp iflah olmuyor. (Demirören zamanında Quaresma, Orman zamanında Pepe, şimdi de renklilere Falcao)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

1 saatte atılan sms 400 :)
Normal, malesef cok kötü bir organizasyon, izlenecek gibi degil, ben bir saat dayandim ama kapatmak zorunda kaldim, ruhum daraldi. izleyici sayisida 19binlere düstü.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2020, 22:19:20 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı worns

Aboubakar'ı getirmek için Larin'i göndermek mantıksız.

Josef geldi zaten.

Töre'ye gerek yok. Bugünkü görüşmeden anlaşma çıkmamış, o 4 milyonu da bize şişlemeye çalışıyor muhtemelen.

Sağ bek şart, Sangare olabilir.

katılıyorum. larin alternatif olarak umut vaat ediyor şimdilik. eğer kasamıza dikkate değer bir para girecek teklif yoksa larin'le vedalaşıp iki santrafor almanın manası yok.

Çevrimdışı leylileyli

Şu Mendes oyuncularından uzak durmak lazım, herifin girdiği kulüp iflah olmuyor. (Demirören zamanında Quaresma, Orman zamanında Pepe, şimdi de renklilere Falcao)

Artık böyle yüksek maaşlı kontratli oyunculara hiç bulaşmamak lazım gittikçe batariz. Aboubakar gelirse birde potansiyeli forvet yeterli.
Ze Luis 'de olur sadece 600 bin euro maaşi var .

Çevrimdışı bjk4ever

Bizde ve FB'de yer yok, ama Trabzon ve hatta Basaksehir olsam aninda cokerdim Giuliano'ya. Modern futbola uygun degil, ama ligimize uygun oyuncu.
Her turlu skor katkisi yapar, kulubede bile buyuk guc olur.
Tore'nin olmamasi iyi olmus, bosa para giderdi zaten.
Diego Costa fazla tuzlu olur, gerek yok.
Forvet icin su ana kadar adi gecen isimler icinde beni Balotelli ve Batshuayi haric tatmin eden olmadi.
Aboubakar as forvet olarak degil de kanat-forvet/yedek forvet olarak mantikli olur.

Çevrimdışı can1903

Bizde ve FB'de yer yok, ama Trabzon ve hatta Basaksehir olsam aninda cokerdim Giuliano'ya. Modern futbola uygun degil, ama ligimize uygun oyuncu.
Her turlu skor katkisi yapar, kulubede bile buyuk guc olur.
Tore'nin olmamasi iyi olmus, bosa para giderdi zaten.
Diego Costa fazla tuzlu olur, gerek yok.
Forvet icin su ana kadar adi gecen isimler icinde beni Balotelli ve Batshuayi haric tatmin eden olmadi.
Aboubakar as forvet olarak degil de kanat-forvet/yedek forvet olarak mantikli olur.
Töre hakkında olmuyor diye haber mi var?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Yardım kampanyası nasıl gidiyor ilk 30 dk dayanabildim sonra kapattım tv'de kini baştan sona izlemiştim.

Çevrimdışı can1903

Yardım kampanyası nasıl gidiyor ilk 30 dk dayanabildim sonra kapattım tv'de kini baştan sona izlemiştim.
berbat ötesi. 3 saatte stad ışıklarını karşılamaz çıkan para.

Bağışların çoğu isimsiz, tahsil bile edemeyiz.

berbat ötesi. 3 saatte stad ışıklarını karşılamaz çıkan para.

Bağışların çoğu isimsiz, tahsil bile edemeyiz.
üstüne borçlandık desene ev,araba verilecek daha...

Çevrimdışı can1903

üstüne borçlandık desene ev,araba verilecek daha...
onları sanırım sponsorlar karşılayacak.

3 saatte atılan sms te 800 civarı.

onları sanırım sponsorlar karşılayacak.

3 saatte atılan sms te 800 civarı.

hiç yapmayacaklardı böyle olacağı belliydi..

Çevrimiçi doganay

hiç yapmayacaklardı böyle olacağı belliydi..
yani birseyi de tadinda birakmak lazim, bir kere yaptin ustune bir daha ne diye yapiyorsun, Ustelik kotu bir organizasyonla

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yani birseyi de tadinda birakmak lazim, bir kere yaptin ustune bir daha ne diye yapiyorsun, Ustelik kotu bir organizasyonla
Yapilmasi dogruydu, ama ayni gecenki gibi tv'de yapacakdin, ünlülere. Böyle youtube kanalinda isimsiz kisilerle olmuyor. Kimse pr yapamiyor, is adamlari icin en önemlisi pr yapabilmek. Organizasyon a'dan zeye kadar cok kötü yapilmiş, 45 dakka bakdim ruhum daraldi kapattim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Nartallo

Aboubakar şayet bonservissiz alınabiliyorsa, sağlık raporları da tamamsa vakit kaybetmeden kadroya katılması lazım.

Bu transfer hem taraftara heyecan verir, hem Mensah'la, Töre ile, N'Koudou ile oynanacak geçiş oyununda güzel sonuçlar verir.

Çevrimdışı bjk4ever

Aboubakar şayet bonservissiz alınabiliyorsa, sağlık raporları da tamamsa vakit kaybetmeden kadroya katılması lazım.

Bu transfer hem taraftara heyecan verir, hem Mensah'la, Töre ile, N'Koudou ile oynanacak geçiş oyununda güzel sonuçlar verir.

Ligimizde oynayacagimiz 40 macin 30-35'inde kafadan kapanan takimlara karsi oynayacagimiz dusunulurse gecis oyunu dusuncesiyle transfer yapmak hic mantikli degil.
Aboubakar hem oyuncu tarzi hem mevcut form durumu itibariyle as 9 numara olacak aradigimiz oyuncu degil, kabak gibi ortada bence.

gökhan töre,josef ne oldu ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

gökhan töre,josef ne oldu ?
Josef'e özel uçak ayarlanmaya çalışılıyormuş. 1-2 gün içinde gelecekmiş. Gökhan Töre ise teklif ettiğimizden fazla para istemiş. Pazarlık yapılıyormuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Josef'e özel uçak ayarlanmaya çalışılıyormuş. 1-2 gün içinde gelecekmiş. Gökhan Töre ise teklif ettiğimizden fazla para istemiş. Pazarlık yapılıyormuş.
O 4 milyonu bize iteleme derdinde herhalde, sorarlarsa da cebinden ödemiş gibi hava atıyor.

Çevrimiçi mayguntr

Bu transfer sezonun sonu Nazim, Josef, Cisse ile bitecek gibi.  3.luk loading ...