2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848590 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Vida'nın iyi mi cidden şaşırdım ha:) bu soumaoro vida giderse gelecek gibi geliyor bana. Bize çözüm olmaz diyorsan orta sahaya iyi iş düşecek bu sene bakalım belki çok iyi pasör bir sağ bek gelir onun üzerinden oyun kurduğumuz zamanlar olur gs bir ara mariano'da yapmıştı mesela. Yalnız kağıt üzerinde iyi bir orta saha yakaladık ljajic'i de monte edersek hoş oldu görünürde hatta ligin en iyisi diyebiliriz şu an.

Aynen şaşırtıcı ama öyle yüksek Vidanın yüzdesi :). Pasör olmasa da kötü pasçı olmamalı ileri çıktığında katkı vermeli mutlaka. Santon falan gibi adamlar olmaz mesela şu an çok kopuk olur defansla diğer bölgeler. Evet orta sahamız baya güçlü oldu, Ljajic'de bir toparlasa kendini çok iyi olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keşke 1-2 bölgede oynayabilen, tek bölgenin adamı olmayan tarz bir adam gelse kanada, yıldız oyuncu profilinde biri olsa... Sağ bek Dorukhan oynatsak iyi olabilirdi aslında ama o da biraz kaprislendi gibi bir izlenim alıyorum. Dorukhan'ı oraya planlasak bile yine bir yerliyle yedeklemek lazım benim adayım Abdülkadir Korkut tam bir Tandoğan :) Ptt'den adam almayız ama.

Gol makinası Fabio Lima var sağ-sol-forvet arkası-santrafor her bölgede oynuyor acayip aktif bir oyuncu keşke düşünsek. 1,2-1,3'e biter o da.
Dorukhan için 2-3 hafta oynayıp sonra anlaşma önerecekmişiz. O anlaşma sağlanana kadar pek fayda beklemiyorum. Aynı Ljajic'in indirim talebine verdiği reaksiyon gibi. Sağ bek bir şekilde gelecek. Bence kanat ve forvet daha önemli.

Kanat için ya Portekiz ya da Premier Lig'den kiralık bir genç alacağımızı düşünüyorum. Fazlası ile fırsat transferi kovalıyoruz. Transferin son dakikasına kadar beklemede kalırız. Ayrıca Vida gibi bazı ayrılıklarda araya stoper transferi falan da gelebilir.

Forvet için umarım önümüze iyi bir fırsat çıkar. İsmi geçen oyunculardan 20+ gol katkısı alamayız. Kanatlarda da sıkıntılıyken özellikle kendi golünü atan yaratıcı bir forvet iyi olabilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarın 2 transfer bildirilir mi :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın 2 transfer bildirilir mi :)

Ben iki transferin de haftaya açıklanacağını düşünüyorum. Hatta yanlarına bir sağ bek de katılabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan için 2-3 hafta oynayıp sonra anlaşma önerecekmişiz. O anlaşma sağlanana kadar pek fayda beklemiyorum. Aynı Ljajic'in indirim talebine verdiği reaksiyon gibi. Sağ bek bir şekilde gelecek. Bence kanat ve forvet daha önemli.

Kanat için ya Portekiz ya da Premier Lig'den kiralık bir genç alacağımızı düşünüyorum. Fazlası ile fırsat transferi kovalıyoruz. Transferin son dakikasına kadar beklemede kalırız. Ayrıca Vida gibi bazı ayrılıklarda araya stoper transferi falan da gelebilir.

Forvet için umarım önümüze iyi bir fırsat çıkar. İsmi geçen oyunculardan 20+ gol katkısı alamayız. Kanatlarda da sıkıntılıyken özellikle kendi golünü atan yaratıcı bir forvet iyi olabilir.

Ah şu santrafor Trabzon maçına bir yetişse de rahatlasak gerildik burada, kim geliyorsa gelsin yeter ki bakınca Santrafor diyebilelim. Olunga 2 maçtır oynatılmıyor, yine instagram'da siyah beyaz t-shirt-kot fotoğraf paylaşmış, keşke gelse hayvan. Dediğin gibi büyük ihtimal kiralık biri olur kanat oyuncumuz. Taraftarı heyecanlandıran 2 adam daha alacağız inşallah. Ben Dorukhan'dan umudu biraz kestim Ocak'da sarışınlardan biriyle anlaşır diye bakıyorum. Bizim istediğimiz rakamlara olmayacaksa hiç olmasın daha iyi...

Ben iki transferin de haftaya açıklanacağını düşünüyorum. Hatta yanlarına bir sağ bek de katılabilir.

O zaman 3 in 1(Fw) olabilir :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nekadar dogru bilmiyorum, ts bizim gecen sezon almak istedigimiz vitor hugo ilgileniyormus.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

10 numara hasic te olur zaman zaman.

Orta saha baya iyi oldu.
Sergen hoca onu sadece kanatlarda düşünüyor gibi geldi bana basın toplantısında söylediklerinden. Ayrıca Ljajic'i de kanatlarda düşünmüyor :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Güzel orta saha oldu.Töre-Hasiç-Lens ön sağ kanadıda iyi bence.Töre-Hasiç dönüşümlü paylasırlar,gereksinim olursa Lens girer.Hasic'in önü kapanmamış oldu Gökhan transferiyle.Sakatliğindan dolayı çok yuklenemeyiz ona diye dusunuyorum.Sol öne Babel'in bizdeki iyi hali gibi birini bulabilirsek sonradan oyuna giren N'Kodou'da çok etkili "silah" olur elimizde sol ön için.Atakan'da ihtiyaç halinde girer.Geriye 20+ atacak golcü kalıyor.Hadi be yönetim küçük bir ihtimal varsa bile tüm şartları zorla getir şu Samatta'yı her yer yeşile dönsün :ok:
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2020, 22:51:57 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1303413119528710146

Şu kafa yapısına bak saha içinde bir olay yaşanmış futbolcular arasında bildiğim josefin camiaya bir ayıbı olmadı şu mali durumda güzel transfer nasıl kulp taksak diye bunu bulmuş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ah şu santrafor Trabzon maçına bir yetişse de rahatlasak gerildik burada, kim geliyorsa gelsin yeter ki bakınca Santrafor diyebilelim. Olunga 2 maçtır oynatılmıyor, yine instagram'da siyah beyaz t-shirt-kot fotoğraf paylaşmış, keşke gelse hayvan. Dediğin gibi büyük ihtimal kiralık biri olur kanat oyuncumuz. Taraftarı heyecanlandıran 2 adam daha alacağız inşallah. Ben Dorukhan'dan umudu biraz kestim Ocak'da sarışınlardan biriyle anlaşır diye bakıyorum. Bizim istediğimiz rakamlara olmayacaksa hiç olmasın daha iyi...
Dorukhan ile anlaşma olmazsa elden çıkarırız gibi geliyor. Lige bu orta saha ile gireceğimizi düşünmüyorum. Henüz takımın omurgasını bile oluşturamadık. Avrupa maçları dışında telafisi olmayacak maçlarımız yok. Şu anda zor görünen ama hazır olmayan bir Trabzon ile oynayacağız. İşin kötüsü biz de hazır değiliz. Bakalım hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1303413119528710146

Şu kafa yapısına bak saha içinde bir olay yaşanmış futbolcular arasında bildiğim josefin camiaya bir ayıbı olmadı şu mali durumda güzel transfer nasıl kulp taksak diye bunu bulmuş

a spora çalışmıyor mu bu normal.

bugün twitter da denk geldim turgay demir denen adamda saçmalıyord akşam pazarı çürük mürük bir şeyler diyordu josef için..

Çalıştıkları kanala yalıyorlar sözde Beşiktaşlılar...

Çevrimdışı celiker1

Aranan sağ bek bulundu!Fransa-Hırvatistan maçına oyuna giren Vida sağ bek oynuyor :biggrinking: Biraz maliyetli sağ bek ama
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Josef hayirli olsun, son dakika girdiler Besiktas’ta diye

Maasi- 1.3 M
Mac basi - 10B

Hayırlı olsun, iyi transfer.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nekadar dogru bilmiyorum, ts bizim gecen sezon almak istedigimiz vitor hugo ilgileniyormus.
Menajeri bir Türk takımına yerleştirecek, belli oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Josef ile orta saha gayet iyi bir hal aldı.

Elneny'nin yerini daha ucuza doldurduk, üstelik kiralık değil bizim oyuncumuz.

Santrafor da yabancı olacağına göre, artık sağ bekin yerli olması gerekecek gibi duruyor.

Sangare'yi istemeyenler var, ama uygun bir fiyata çekebilirsek alınabilir.

Çevrimdışı can1903

Dorukhanla sözleşmeyi uzat, sağ beke Mert Yılmaz'ı getir. Sağ beki bu ikisi götürür. Sola golcü kanat, golcü bir forvet ile her şey çözülür.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ankarakartal06

Dorukhanla sözleşmeyi uzat, sağ beke Mert Yılmaz'ı getir. Sağ beki bu ikisi götürür. Sola golcü kanat, golcü bir forvet ile her şey çözülür.
muhteşem olur :bandit: :bandit: :claps: :claps:

Çevrimdışı can1903

Bence limit için Ljajic -Vida ikilisinden biri transferin son günü de olsa gidecek
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence limit için Ljajic -Vida ikilisinden biri transferin son günü de olsa gidecek
Ayın on beşinden sonra Vida'ya teklif gelebilirmiş. Ben Vida ile devam edeceğimizi düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★