2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2850439 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

En azindan ortasagimiz iyi .. ozi dorukhan atiba lahic mensah josef....uwu  hangi üclü olur ?
Pasla çıkman gerekiyorsa atiba oğuzhan souza yaparsın

Topla drippling yaparak çıkmak istiyorsan souzayı geriye çekersin oğuzhan mensah yaparsın

Her türlü yol var bu orta saha ile süper ligin en alternatifli en iyi orta sahası şu an bizde

her türlü oyun şablonuna uygun orta sahamız vardır.

Santraforlar maç kazandırır orta sahalar ise sezonu
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Takımda asker ve başrol oyuncu rolleri iyi dağılıyor . Santrafor kritik önemde
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sanırım sağ bek yerli olacak.
Eğer kanat transferi gelecekse mecbur sağ bekin yerli olması lazım. Bundan kaçış yok. Lens ve Boyd'un birlikte gitmesi lazım yabancı olması için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Bize futbolcu getiren menejerler yahu birazda götürün !!!!!
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

josef de souzanın neresi iyi onu anlamış değilim  :bawling: :bawling:
Atiba olmadığında Necip yerine Josef oynayacak. Böyle düşün  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

josef de souzanın neresi iyi onu anlamış değilim  :bawling: :bawling:
Baya iyi yan rol oyuncu. Assolist değil fakat bütün pis işleri yapar. İyi pozisyon alır iyi pas yapar iyi defans yapar arada

sırada gol de atar. Takımda pis işleri yapan adamlara da ihtiyaç var
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

2 tane gole direkt katkı verecek adam lazım bize. Ondan sonra bakarız kadromuza.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Iyi iş gibi duruyor. Milli takim arasindan sonra tam temposunu bulur ekim başı gibi. Atibayla birlikte o bölgeyi yoğun fikstürde iyi geçerler.

Çevrimdışı Erman1903

Pas merkezi olma özelliğini umarım çok aramayız elneny'nin. Öte yandan bir sonraki mesajında bahsettiğin durum gözümü korkuttu açıkçası defanstan topla çıkışlarda büyük sorun yaşayabiliriz. Sanırım mensah'ın topla dribblinglerine bel bağlayacağız ve merkez orta saha olarak mensah bir an da diğer oyuncuların önüne geçiyor bana göre. Belki kendini bulursa oğuzhan ile rekabete girebilir ama oğuzhan'dan pek umudum yok benim.

Evet öyle bir durum var bakalım hoca artık bir şekilde çözmeli. Ben Ozzy'den umutluyum ama Mensah konusunda şüphelerim var geçen maçta da Atiba oraya geçince bence daha iyi oynadı ama inşallah alışınca hepsi çok iyi olur.

Şu haremlik-selamlık olayını topu birinci bölgeden hızlı çıkararak yapacağız artık, oralarda çok oyalanmamamız lazım. Gelen sağ bek de kesinlikle ofansif özellikleri olan bir adam olmalı. Transferin ileri vakitlerinde Vida falan giderse oraya yine ayağı iyi bir adam getirmemiz yararımıza olur artık defans hattına kesme tip gelmemeli birileri gelecekse. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Topla drippling yaparak çıkmak istiyorsan souzayı geriye çekersin oğuzhan mensah yaparsın

Her türlü yol var bu orta saha ile süper ligin en alternatifli en iyi orta sahası şu an bizde

Bunlara ek olarak savunmada da presli oynucaksak

Souza dorukhan mensah orta sahası bile olur. Bu orta saha ile rakibi 2. bölgede karşılarsın kaptığın toplarla top sürerek

çıkarsın baya alternatifimiz var.
The great gig in the sky

Çevrimiçi sEuL

Oguzhan - Mensah orta sahasini dusunemiyorum, top rakipteyken savunmanin vay haline...

Çevrimdışı ALDENYX

Baski pres dinazimin icinde souza geride dorukhan atiba da olur...  + souza atiba onlerinde lahic...uwu
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi tolga1903

Evet öyle bir durum var bakalım hoca artık bir şekilde çözmeli. Ben Ozzy'den umutluyum ama Mensah konusunda şüphelerim var geçen maçta da Atiba oraya geçince bence daha iyi oynadı ama inşallah alışınca hepsi çok iyi olur.

Şu haremlik-selamlık olayını topu birinci bölgeden hızlı çıkararak yapacağız artık, oralarda çok oyalanmamamız lazım. Gelen sağ bek de kesinlikle ofansif özellikleri olan bir adam olmalı. Transferin ileri vakitlerinde Vida falan giderse oraya yine ayağı iyi bir adam getirmemiz yararımıza olur artık defans hattına kesme tip gelmemeli birileri gelecekse.

Abi bence de vida'dan çıkıp marcelo veya o tipte bir oyuncu belki bir nebze çözer bizim işimizi. Hem maddi olarak büyük bir yük vida hem de oyuna katkısı bir ruiz kadar bile değil. Şu soumaoro konuşulmuştu mesela bildiğim bir oyuncu değil pas yüzdesi ne durumda acaba? Ya bizim her halükarda vida'yla vedalaşmamız lazım umarım şu sağ bek santrafor ve kanat halledildikten sonra sıra gelir ona da.

Çevrimdışı mrred

Baski pres dinazimin icinde souza geride dorukhan atiba da olur...  + souza atiba onlerinde lahic...uwu

Dedim ya çok alternatif var

Pasörler : souza atiba oğuzhan

Top sürücüler : dorukhan mensah ljajic

Topa iyi vuranlar : souza dorukhan mensah ljajic

İyi presçiler : dorukhan souza (isterse mensah)

Baya alternatif var rakibe göre orta saha yaparız işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı Alper1903

orta sahaya biraz sertlik katmak iyi oldu teknik olarak iyi ama biraz yumusak bolgeydi. ligde cabuk dagitilmaya musaitti. jozef nasil oynar dogrusu merak ediyorum ama fb’deki gibi bir sey gorecegimi sanmiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1303404285573632001

Çok iyi anlaşma gerek maaş gerek 1+1 olması tutmazsa yola devam etmeyiz.

Ama tutar ben fenerde iken de beğeniyordum josef'i zaman zaman sallansa da genel olarak iyi atiba kaldıramazdı artık necip oynayacağını josef oyanyacak.

Taş gibi orta saha oldu.

Kaleden sonra orta sahayı da kapattık transferde  sırada sağ bek,kanat ve güzel bir santrafor ile kapatma zamanı geldi transfer sezonunu yavaş yavaş...

Çevrimdışı Erman1903

Abi bence de vida'dan çıkıp marcelo veya o tipte bir oyuncu belki bir nebze çözer bizim işimizi. Hem maddi olarak büyük bir yük vida hem de oyuna katkısı bir ruiz kadar bile değil. Şu soumaoro konuşulmuştu mesela bildiğim bir oyuncu değil pas yüzdesi ne durumda acaba? Ya bizim her halükarda vida'yla vedalaşmamız lazım umarım şu sağ bek santrafor ve kanat halledildikten sonra sıra gelir ona da.

Pas yüzdesi çok iyi de Vida'nın da iyi :). Soumaoro kısa pas oynayan bir adam derdimize çok derman olmaz bizim. Mesela Timo Letschert vardı kontratı biten o olabilirdi, çok ucuza oynuyordu Az Alkmaar yapmış daha önce paylaşmıştım.

Çevrimdışı celiker1

Hoca biz geriden oyun kurarken 6 numarayı stoperlerin içine kaydırıp sag beki ileri çıkarıyor.Dorukhan'ın Sivas maçında kirmızı gördüğü pozisyondaki gibi.6 numara ile oyunu baslatiyor.Josef'in bu oyunda çok basarılı olacağını düşünüyorum.Dorukhan'ı neden sağ bek kullanmıyor anlamış değilim.Orta sahadan daha basarili olacagini dusunuyorum sag bekte.Enerjisi ile gelir gider,rakip ceza sahası içine bile girer.Josef kontratı ile sözleşmede yenilenebilir Dorukhan ile.Hemde Sangare veya bir baskasına maaş-imza parası-bonservis veya kira yukunden kurtulmus oluruz.Arkasınada alabiliyorsan al Münih'li Mert Yılmaz'ı. :ok:
Hayatta Beşiktaş

Dorukhan - Ozan tufası da gerçekleşebilir bir süpriz olabilir.Gerek murat özen gerek başka kaynaklar çıtlattılar biraz beklemede...

Dorukhan için udinese işi vardı ne oldu kaldı belli değil...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son yıllardaki en iyi orta sahalarımızdan birisi oldu. Ljajic ayrılırsa tabi yine sıkıntı olur.

https://twitter.com/avfattasyedek/status/1303404639564582913

Beşiktaş Tarihi
★★★

Son yıllardaki en iyi orta sahalarımızdan birisi oldu. Ljajic ayrılırsa tabi yine sıkıntı olur.

https://twitter.com/avfattasyedek/status/1303404639564582913
10 numara hasic te olur zaman zaman.

Orta saha baya iyi oldu.

Çevrimdışı Karabay

Souzanın fenerbahçedeyken görmediği kartların faturasını tıpkı canerde olduğu gibi bizim üzerimizden kesme fırsatı geçti hakemlerin eline. Her faulünde kart görmesi muhtemel.

Çevrimiçi tolga1903

Pas yüzdesi çok iyi de Vida'nın da iyi :). Soumaoro kısa pas oynayan bir adam derdimize çok derman olmaz bizim. Mesela Timo Letschert vardı kontratı biten o olabilirdi, çok ucuza oynuyordu Az Alkmaar yapmış daha önce paylaşmıştım.

Vida'nın iyi mi cidden şaşırdım ha:) bu soumaoro vida giderse gelecek gibi geliyor bana. Bize çözüm olmaz diyorsan orta sahaya iyi iş düşecek bu sene bakalım belki çok iyi pasör bir sağ bek gelir onun üzerinden oyun kurduğumuz zamanlar olur gs bir ara mariano'da yapmıştı mesela. Yalnız kağıt üzerinde iyi bir orta saha yakaladık ljajic'i de monte edersek hoş oldu görünürde hatta ligin en iyisi diyebiliriz şu an.

Çevrimdışı Erman1903

Eğer kanat transferi gelecekse mecbur sağ bekin yerli olması lazım. Bundan kaçış yok. Lens ve Boyd'un birlikte gitmesi lazım yabancı olması için  :tabe:

Keşke 1-2 bölgede oynayabilen, tek bölgenin adamı olmayan tarz bir adam gelse kanada, yıldız oyuncu profilinde biri olsa... Sağ bek Dorukhan oynatsak iyi olabilirdi aslında ama o da biraz kaprislendi gibi bir izlenim alıyorum. Dorukhan'ı oraya planlasak bile yine bir yerliyle yedeklemek lazım benim adayım Abdülkadir Korkut tam bir Tandoğan :) Ptt'den adam almayız ama.

Gol makinası Fabio Lima var sağ-sol-forvet arkası-santrafor her bölgede oynuyor acayip aktif bir oyuncu keşke düşünsek. 1,2-1,3'e biter o da.