2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870718 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Soyle bir  plan yapmislar:  https://ortacizgi.com/victor-ruizden-flas-aciklama    Soylenene gore 2 mil. Euro tazminat  istemsi bizim uyaniklar  :D
Bu tarz durumlarda geçici lisans veriliyor oyuncu lehine tutum alıyorlar. Boşuna sevinmeyelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu tarz durumlarda geçici lisans veriliyor oyuncu lehine tutum alıyorlar. Boşuna sevinmeyelim
  o alsin canim gecici lisansini, bize 2 milyonumuzu versinler de  er ya da gec.... o yeter  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı bjk4ever

Aslında bu cümleler, birebir Sergen'in 25 Temmuz'da söylediği cümleler.

O söyleyince "Helal hocam", bu arkadaş söyleyince "Boş yapma".

https://www.ntvspor.net/futbol/sergen-yalcin-3-sirada-bitirmek-bir-basari-degildir-5f1c9a1b15ae6e17701918f

Ha bana da sorarsanız, geçen seneki kadroyla ve önceki yönetimden kalan ekonomik enkazla, ligi 3. bitirmek başarı gibi görünüyor.

Bu sene de şu mevcut (ve kurulması beklenen) kadroyla ve yönetim anlayışıyla, ilk 6 başarı olur bence.

Beşiktaş büyüktür, tek başarı şampiyonluktur vs. Kulağa hoş geliyor da, bir de gerçekler var.

Gecen seneki kadro fena kadro degildi, ama teknik direktor sikintisi yasadik.
Su anki kadromuz da 2-3 iyi transferle toparlanip yarisacak seviyeye gelebilir.
Belki normal sartlarda bize yakisir bir kadro degil, ama rakipler de cok kotu durumda, ligimizin kalitesi belli.
O yuzden kafadan havlu atmaya da pek anlam veremiyor. Sampiyonlugu sonuna kadar zorlamaliyiz. Begenmedigimiz
30-35 milyon euro'luk maas butcesiyle bu gayet mumkun.

Çevrimdışı bjk4ever

Bu nasıl bi yazı ya yemin ederim
Git o zaman gs yi tut bu kadar şampiyon olmak istiyorsan.

Bjk 20 yılda olmasın ben aynı heyecanla izler takip ederim.

Real madrid i falan savun destekle. onlar sürekli kupa alıyorlar.

ya da erzurumspor 2. lig de hep şampiyon oluyorlar.

Ne alakasi var arkadasim. Senin tuttugun takimin herseyi mukemmel, rakibin herseyi kotu mu?
Benim elestirdigim bizim camia'ya islemis 'efendilik' kulturu. Besiktas kazanmak icin oynar, hakkini korur, bu kadar basit.
Kendi takimimi, camiami elestiremeyecekmiyim? O zaman kapatin forumu gitsin. Sizin gibi her hataya eyvallah diyip bir bahane mu bulalim, bu
mu Besiktaslilik?

Çevrimdışı bjk4ever

hadi transfer dönemini, geleni/gideni bir kenara bırakalım, bu yine de hatalı bir mantık yürütme olmuş. sen başakşehir'in ya da trabzonspor'un veya beşiktaş dışındaki hangi takımın geçen sene şampiyonluğu hak ettiğini düşünüyorsan onun, önümüzdeki sene şampiyonluğuna evi ve arabayı satıp basar mısın?
Yapmam tabii, ama arkadas belli ki Sergen'in performansini muhtesem bulmus. Madem o kadar muhtesem, gecen sene korona doneminde
o kisitli kadroyla muhtesem (!) basarilara imza atan Sergen gelecek sene de takimi sampiyon yapar bu basit mantikla. O yuzden oyle soyledim.
Bana sorarsan da 5 buyuk takim arasinda net favori yok, buyuk fark da yok. Hepsinin kendine gore dezavantaji ve avantaji var.

Çevrimdışı bjk4ever

Tam anlatamadım herhalde, Montero ve Mensah iyi çıksalar bile, 4.5 milyon Euro opsiyonu kullanır mı bu başkan?

Ancak 4.5'a alıp 5'e satmak için kullanır.

Bu adamlar genç, ama günü kurtarmak için yapılmış transferler. Çünkü seneye bizde olmayacarı belli, o yüzden heyecan yaratmıyor.

Haha adamlar Montero transferini savunmak icin Atletico Madrid oyuncusu yapmis haha. Sanirsin Savic'i aldik.
Bu kadar zorlama polyanna'cilik da komik duruyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1301557394112159745

Tore meselesi  boylece baslamadan kapanmis  oluyor   :D :evillol:

Pide ustası Töre'nin keyfi yerindedir. Bizi kullanarak maaşını ödetti adam. Ne hallere düştük.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1301557394112159745

Tore meselesi  boylece baslamadan kapanmis  oluyor   :D :evillol:

Ben sevindim. Hiç gerek yok. Bir tane kronik sakat var elimizde zaten  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben sevindim. Hiç gerek yok. Bir tane kronik sakat var elimizde zaten  :ebebe:
Elimizde bir sürü sağ açık varken, hala Töre'yle uğraşıyoruz.

Olcay Şahan'ı kovalasalar daha iyi, en azından solda oynuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elimizde bir sürü sağ açık varken, hala Töre'yle uğraşıyoruz.

Olcay Şahan'ı kovalasalar daha iyi, en azından solda oynuyor.

Ben bu muhabirim diye gezenlere inanmıyorum. Onlara kalsa Santon gelecekti. Hala ortada yok. Yönetiminde ne yaptığı belli değil. Bu gidişle ilk haftadan başlarız tepkilere  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Sağ bek,Orta saha,Kanat,Santrafor lazım...

Çevrimiçi Sinan23

mertens  :biggrinking:

Piatti, insigne, fraser , Sebastian palacios, Ricardo blanco ,Luciano Gomez,  Cesar Valenzuela , Mariano Barbieri , Diego Rojas, Saneko, Tatsuya İto, Ricardo Fuenzalida

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/AsperMadida/status/1301589602591965184

Riyakar, değer bilmez ve renkli geyşası takımlara çöpünü dahi vermeyeceksin. 
Anadolu'ya verip maaşını ödeyeceğine Belçika'ya gönder, bir ihtimal Larin kadar piyasa yapar. 

Çevrimiçi levitate

Riyakar, değer bilmez ve renkli geyşası takımlara çöpünü dahi vermeyeceksin. 
Anadolu'ya verip maaşını ödeyeceğine Belçika'ya gönder, bir ihtimal Larin kadar piyasa yapar.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

larin gibi kendini toplar dönerse yaşadık
Tersi olursa da yandık. En azından eski değerini bulsa da zarar etmeden elimizden çıkartabilsek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

bu biraz yeni nesille alakalı durum
biz evet maf dönemini yaşadık ama sizde fikret orman dönemini yaşadınız
inanırmısın bilmem ama Fikret Orman dönemi Beşiktaşla en fazla gurur duyduğum dönemdi.
maf dönemi güçlüydük ama rakipleri ezmiyorduk. alay etmiyorduk. ve gücümüzde ülke sınırlarrı içindeydi
avrupada sıfırdık. Fikret Orman dönemi sadece içerde değil dünya çapında isim duyurduk
akımlar başlattık
sonra bunu kendimiz bile hazmedemedik renkliler nasıl hazmetsin. çok berbat bir taraftar var özellikle yeni nesil içinde.
hiç birşeyden tatmin olmama doyumsuz insan figürü taraftarlığada yansıyor işde.
Daha önce burada yazmıştım Fikret Orman’ın Türkiye’deki en iyi spor yöneticisi olduğunu, adamı bir rahat bırakmadılar ki, her yıl saçma sapan kongreler, tuhaf ötesi taraftar profili, en sonunda doludizgin giden takımı durdurdular. Fikret Orman Beşiktaş bir imparatorluktur demişti, bazıları bunu bile siyasi bir mesajmış gibi yansıttı, Başkanın söylemek istediği Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğuydu, maalesef idrak kabiliyetinden yoksun kitle için bunun bir anlamı yoktu,,

Çevrimiçi mayguntr

Daha önce burada yazmıştım Fikret Orman’ın Türkiye’deki en iyi spor yöneticisi olduğunu, adamı bir rahat bırakmadılar ki, her yıl saçma sapan kongreler, tuhaf ötesi taraftar profili, en sonunda doludizgin giden takımı durdurdular. Fikret Orman Beşiktaş bir imparatorluktur demişti, bazıları bunu bile siyasi bir mesajmış gibi yansıttı, Başkanın söylemek istediği Beşiktaş’ın çok büyük bir kulüp olduğuydu, maalesef idrak kabiliyetinden yoksun kitle için bunun bir anlamı yoktu,,
Ne yazik ki bir yerden sonra guc zehirlenmesi yasadi, ve mantiksiz kararlar almaya basladi. Taraftarla didismeye girmesi falan cok gereksizdi.

Çevrimdışı Erman1903

Yapmam tabii, ama arkadas belli ki Sergen'in performansini muhtesem bulmus. Madem o kadar muhtesem, gecen sene korona doneminde
o kisitli kadroyla muhtesem (!) basarilara imza atan Sergen gelecek sene de takimi sampiyon yapar bu basit mantikla. O yuzden oyle soyledim.
Bana sorarsan da 5 buyuk takim arasinda net favori yok, buyuk fark da yok. Hepsinin kendine gore dezavantaji ve avantaji var.

Sergen hocanın geçen sezon performansı birkaç maç hariç mükemmele yakındı lakin kendisine bu sezon planlama yaptırılması, istediği oyuncuların hiçbir context olmadan getirilmesi falan çok yanlış işler. Kulübün sportif yönetim anlamında son derece amatör olması. İyi çalışan kulüp içi dinamiklerimizin olmaması yüzünden kendi kendimizi zor bir duruma sokmuş gözüküyoruz.

İyi kulüp olmak geçerli bir ekol yaratmaktan geçer, bir nevi kendi bacağımıza sıktık, hocanın getirdiği oyuncular iyi çıkacak olsaydı bile teknik direktöre planlama yaptırmanın büyük tehlikeleri vardır ve kötü gidişat halinde kırılmalara sebep olur.

Ben de kişileri eleştiriyorum sonuna kadar hem de ama şu yapı devam ettiği sürece yarın başkaları gelse onları da eleştireceğiz bu işin sonu yok maalesef. Doğru konulara değindiğini görüyorum ama içinde olduğumuz duruma gülüp salt kişiler üzerinden yürümek, olumsuzlukları efendilik gibi değerlere bağlamak bence doğru işler değil. Taraftarımızın düşmemesi gereken pit-holelar.

Biz renkliler gibi değiliz, her camia kendi dinamikleri içinde başarılı olabilir. Doğru yönetilen, profesyonel çalışan bir kulüp 35m bütçeyle Tsl şampiyonluğuna ambargo koyar, şu gün hala son derece ilkel yöntemlerle yürüyen kulüplerin olduğu bir ligdeyiz, hiç de düşünüldüğü kadar zor değil.

Problem Şeref'imizde Hakkı'mızda değil, adam gibi çalışmıyor, düzgün stratejiler belirleyemiyor oluşumuzda. Ben çok eleştirdim ama düzgün dinamiklerimiz olsa Sergen hoca da lig için hayli hayli yeterlidir, her sene Tsl şampiyonluğuna oynatır takımı. Kulüp olarak bu kafayla ilerlemeye devam edersek bir süre sonra elimizde bir tane değerimiz bile kalmayacak. O zaman ne efendilik fayda eder ne başka şey. Renklilerin ortamına düşen bir kaybeden oluruz.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 23:31:40 Erman1903 ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa