2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871818 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Koita Beşiktaş forması giymeye sıcak bakıyormuş, yok bir de bakmayacaktı.

Öyle düşük profilli adamlarla(N'sakala, Welinton, Koita) ilgilenip transfer etmeye çalışıyoruz ki, hepsi gelmeye can atıyor. Bir de 30 yaşında olmasalar.

Koita nedir Allah aşkına gerçekten kabak tadı vermeye başladı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hoca büyük düşünmek zorunda ve başarılı olmak zorunda Beşiktaş için başarının şampiyonluk olduğunu bizde biliyoruz. Amma ve lakin Lafla da peynir gemisi yürümüyor. Sürekli olumsuz sürekli birilerine sallamanında kimseye yararı yoktur. Eğer içinde bulunduğun durumdan çok memnun değilsen  desteklemez futbolu takip etmezsin olur biter.

Bizde her sene şampiyon olmak isteriz ama şampiyon olamayınca da  ezik büzük oturmayız. Her türlü desteğiz vermeye devam ederiz
Elbette destek vereceğiz, ama taraftarı bu psikolojiye sokan da yönetimin saçma açıklamaları ve ilgilendiği futbolcuların seviyesi.

Sen eğer feda diyip yeniden yapılanma hamlesi yapmıyorsan, Welinton ve N'sakala yerine taraftarı daha çok heyecanlandıracak isimler transfer etmelisin.

Şu an kadar alınan adamlara baksana:
Welinton 31 yaşında, Alanyaspor'dan gelmiş.
N'sakala 30 yaşında, Alanyaspor'dan gelmiş.
Montero. Genç, ama 1+1 sene kiralık, 4.5 milyon opsiyonu kullanmana imkân yok.
Mensah. Genç, ana 1 sene kiralık. 4.5 milyon opsiyonu kullanmana imkân yok.

Sadece bu seneye göre kadro kuruyoruz, çünkü Atakan dışında geleceğe dönük tek bir isim alınmadı hala. Madem amacın hemen başarı, bu adamlar taraftarda bu izlenimi ve heyecanı yaratmalı. Var mı, yok.

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 11:41:10 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

ben koita olsam beşiktaşda oynamak için üste para veririm  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Siz sürekli olumsuz konuşmayı ve etrafa negatiflik yaymayı dobralık sanıyorsunuz. Bu işi anca klavyede yaparsınız.

insanlar çalıştığı kurumlarda dahi yanlışı savunurken yanlışa sesi çıkarmazken klavyede Herkes bi hz. Ömer maşallah.
Bunu biz yapmıyoruz, bizzat başkanın kendisi yapıyor.

Biz (eğer yapıyorsak) burada 80-90 kişiye negatiflik yayıyoruz, başkan basın toplantısında 20 milyon taraftara.

Burada kızılacak kişiler biz değiliz yani.

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 11:41:49 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Biz (eğer yapıyorsak) burada 80-90 kişiye negatiflik yayıyoruz, başkan basın toplantısında 20 milyon taraftara.

Burada kızılacak kişiler biz değiliz yani.

şimdi 80-90 kişi mi olduk eskiden burayı futbolcular takip ediyor die bir görüş hakimdi  :D

totomaç filan takip ediyor hem biz burda oyuncu öneriyoruz 2 gün sonra beşiktaş filancayla ilgileniyor die haber yapıyor  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Elbette vereceğiz, ama taraftarı bu psikolojiye sokan da yönetimin saçma açıklamaları ve ilgilendiği futbolcuların seviyesi.

Sen eğer feda diyip yeniden yapılanma hamlesi yapmıyorsan, Welinton ve N'sakala yerine taraftarı daha çok heyecanlandıracak isimler transfer etmelisin.

Şu an kadar alınan adamlara baksana:
Welinton 31 yaşında, Alanyaspor'dan gelmiş.
N'sakala 30 yaşında, Alanyaspor'dan gelmiş.
Montero. Genç, ama 1+1 sene kiralık, 4.5 milyon opsiyonu kullanmana imkân yok.
Mensah. Genç, ana 1 sene kiralık. 4.5 milyon opsiyonu kullanmana imkân yok.

Sadece bu seneye göre kadro kuruyoruz, çünkü Atakan dışında geleceğe dönük isim alınmadı hala. Madem amacın hemen başarı, bu adamlar taraftarda bu izlenimi ve heyecanı yaratmalı. Var mı, yok.

Burda benimde yazdıklarımı takip ediyorsanız zaten yönetimi savunan bi yapıda değilim.

yapılan transfer hamleleleri vs. zaten iyi değil. Oyuncu bazında geçtim herhangi bi strateji yok planlama yok insanın asıl canını sıkan konu o.

Taraftarı heyecanlandırma kısmına gelince orda senle aynı fikirde değilim, bizim taraftar heyecanlanmak diyince havası sönmüş yıldız olmayan kendini yıldız zanneden adamları istiyor. yaşı geçmiş özelliklerini kaybetmiş adamlar oluyor.

Mesela sizin bakış açınıza  göre  Fabri , Tosic , Marcelo , Beck , Atiba, Babel, Anadoludan gelen Cenk tosun  vs. bunlar da kağıt üzerinden çöp ama  katkı anlamında süper.

hakeza Pepe Negredo medel Vida Boyko vs. vs heyecan verir ama  eşşek düşmüşe dönderir adamı.

Bu işler isimlerden bağımsız olmalı katkı verecek adam bedava küme düşmüş takımdan da  gelebilir Real madride forma şansı bulamayan isimden ge gelebilir.

yapılması gereken oynatacağın sisteme göre bu oyuncularıı takip edip bulmaktır.  demiyorum ki illa 20 yaşında polonya dan  avusturya sırbistan  bosna hersek falan toplayın, ayrıca bu kadar fm  mantığı işede karşıyım aynı zamanda.

Ama güzel bi armoniyi sağlamak lazım.

yönetiminde en etkisiz kaldığı yer burası hiç bir strateji hiç bir plan yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi 80-90 kişi mi olduk eskiden burayı futbolcular takip ediyor die bir görüş hakimdi  :D

totomaç filan takip ediyor hem biz burda oyuncu öneriyoruz 2 gün sonra beşiktaş filancayla ilgileniyor die haber yapıyor 
8090 yazacaktım, araya çizgi gelmiş. :tabe:

Şakası bir yana, başkanın basın toplantısında söylediklerini yazsak, burada negatiflik yayıyoruz diye eleştirileceğiz.

UEFA'dan ceza alabiliriz.
Maaşları ödemekte zorlanıyoruz.
Vida'nın ve Ljajic'in maaşları yüksek.
Oyuncuların hiç biri maaş indirimine yanaşmıyor.
%50'sine 4 milyon verdiğimiz adam ayda 1 oynayıp sakatlanıyor.
Göndermek istediğimiz oyuncular gitmiyor.
Limitten ötürü transfer yapmamıza imkan yok.

Daha sayalım mı?

Çevrimdışı Egos

Biz burada 80-90 kişiye negatiflik yayıyoruz başkan basın toplantısında 20 milyon kişiye.

Burada kızılacak kişiler biz değiliz.

olumsuzlar, her şeyi güllük gülistanlık gösterenlerden daha yararlı. kantarın topuzunu ayarlayamadığımız için iş daha sonra inada biniyor. belli bir noktadan sonra yapılan tüm hatalara rağmen desteğe ihtiyaç var, vakti geldiğinde birlik olup değiştiremeyeceğimiz şeylere yönelik eleştirileri günü gelene kadar askıya almamız gerek.

icra makamında oturanların ise bu iki uçtan uzak durması lazım. başkanlık koltuğuna beşiktaşlı olmayan birini getirmek anlamsız olur, ama gelenin taraftardan farklı davranmasını beklemek hakkımız. başkalarının yaptığı işleri eleştirmek, kulübün sıkıntılarından bahsetmek, süreçler sonuçlanmadan değerlendirmeler yapmak taraftarlık uğraşı. ahmet nur çebi hâlâ muhalefetteymiş gibi davranıyor, artık başkan olduğunu idrak etmesinin vakti geldi. "istediğimiz kadar indirim alamadık" demek, "bu işi beceremedim" anlamına geliyor. kulübü sen yönetiyorsun, indirimi alamadıysan alana kadar uğraşırsın, "yapamadım" diye konuyu gündeme taşımazsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Burda benimde yazdıklarımı takip ediyorsanız zaten yönetimi savunan bi yapıda değilim.

yapılan transfer hamleleleri vs. zaten iyi değil. Oyuncu bazında geçtim herhangi bi strateji yok planlama yok insanın asıl canını sıkan konu o.

Taraftarı heyecanlandırma kısmına gelince orda senle aynı fikirde değilim, bizim taraftar heyecanlanmak diyince havası sönmüş yıldız olmayan kendini yıldız zanneden adamları istiyor. yaşı geçmiş özelliklerini kaybetmiş adamlar oluyor.

Mesela sizin bakış açınıza  göre  Fabri , Tosic , Marcelo , Beck , Atiba, Babel, Anadoludan gelen Cenk tosun  vs. bunlar da kağıt üzerinden çöp ama  katkı anlamında süper.

hakeza Pepe Negredo medel Vida Boyko vs. vs heyecan verir ama  eşşek düşmüşe dönderir adamı.

Bu işler isimlerden bağımsız olmalı katkı verecek adam bedava küme düşmüş takımdan da  gelebilir Real madride forma şansı bulamayan isimden ge gelebilir.

yapılması gereken oynatacağın sisteme göre bu oyuncularıı takip edip bulmaktır.  demiyorum ki illa 20 yaşında polonya dan  avusturya sırbistan  bosna hersek falan toplayın, ayrıca bu kadar fm  mantığı işede karşıyım aynı zamanda.

Ama güzel bi armoniyi sağlamak lazım.

yönetiminde en etkisiz kaldığı yer burası hiç bir strateji hiç bir plan yok.

Taraftarı heyecanlandırmak için yıldız almana gerek yok illa ki. Mesela beni en çok heyecanlandıran, Atakan transferi.

Dediğin gibi 20 yaşında Orta / Kuzey Avrupa'dan oyuncular getirseler de heyecanlanırız.

Ama Welinton, N'sakala falan ne olduğu ve ne vereceği belli adamlar, kimsede heyecan yarattı mı? Hayır. Hatta aksine, karşılığında verilen gençlerden ötürü, tepkiye yol açtı.

Montero ve Mensah mesela. Opsiyonları 4.5 milyon. Öyle bir başkan var ki başımızda, o opsiyonu kullanma ihtimalinin %1 bile olmadığını her taraftar biliyor.

Kiralık adam alıyoruz, onlar bile geçen sene 2. lige düşen Kayseri'de ve 3. lige düşen Deportivo'da oynamışlar. Üstelik bizde hasbelkader iyi oynasalar, alamayacağımız da ortada.

Nasıl heyecan yaratsınlar.

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 12:12:25 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

olumsuzlar, her şeyi güllük gülistanlık gösterenlerden daha yararlı. kantarın topuzunu ayarlayamadığımız için iş daha sonra inada biniyor. belli bir noktadan sonra yapılan tüm hatalara rağmen desteğe ihtiyaç var, vakti geldiğinde birlik olup değiştiremeyeceğimiz şeylere yönelik eleştirileri günü gelene kadar askıya almamız gerek.

icra makamında oturanların ise bu iki uçtan uzak durması lazım. başkanlık koltuğuna beşiktaşlı olmayan birini getirmek anlamsız olur, ama gelenin taraftardan farklı davranmasını beklemek hakkımız. başkalarının yaptığı işleri eleştirmek, kulübün sıkıntılarından bahsetmek, süreçler sonuçlanmadan değerlendirmeler yapmak taraftarlık uğraşı. ahmet nur çebi hâlâ muhalefetteymiş gibi davranıyor, artık başkan olduğunu idrak etmesinin vakti geldi. "istediğimiz kadar indirim alamadık" demek, "bu işi beceremedim" anlamına geliyor. kulübü sen yönetiyorsun, indirimi alamadıysan alana kadar uğraşırsın, "yapamadım" diye konuyu gündeme taşımazsın.

Bu yazdığınız yazının alnı olsa da öpsem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah bana verimli gelmiyor bu sistemde. Bakalım kadro tamamlanınca nasıl oynayacak?

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1301444138676748288

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Taraftarı heyecanlandırmak için yıldız almana gerek yok illa ki. Mesela beni en çok heyecanlandıran, Atakan transferi.

Dediğin gibi 20 yaşında Orta / Kuzey Avrupa'dan oyuncular getirseler de heyecanlanırız.

Ama Welinton, N'sakala falan ne olduğu ve ne vereceği belli adamlar, kimsede heyecan yarattı mı? Hayır. Hatta aksine, karşılığında verilen gençlerden ötürü, tepkiye yol açtı.

Montero ve Mensah mesela. Opsiyonları 4.5 milyon. Öyle bir başkan var ki başımızda, o opsiyonu kullanma ihtimalinin %1 bile olmadığını her taraftar biliyor.

Kiralık adam alıyoruz, onlar bile geçen sene 2. lige düşe  Kayseri'de ve 3. lige düşen Deportivo'da oynamışlar. Üstelik hasbelkader iyi oynasalar, alamayacağın da ortada.

Nasıl heyecan yaratsınlar.

Deportivo diyip küçümseme yapmaya gerek yok oyuncu Atl madrid oyuncusu ve sürede almış orada ben oyuncuya kötü diyemem ama çok iyi çıkabilir ben genel olarak İspanya liginden gelen İspanyol oyunculara karşıyım.

Mensah konusuna gelince sistemini doğru kurduysan ve bu tipte oyuncu ihtiyaç varsa iş yapabilecek bi oyuncu yetenekleri olan ve gelişebilecekte bi adam.

ama nsakala welinton dan daha iyileri kolayca bulunurdu.  Ben Rıdvan oynaması tarafında olduğum için Nsakala ile ilgili çok hayal kırıklığım yok sezon içinde özellikle defansif anlamda istenileni verecektir.

Benim Stoper tanımım hep bellidir defalarca söyledim Bu lige uygun Stoper tanımı hava toplarında etkili,güçlü,yıldırıcı ve en azından pas verebilecek yeteneğe sahip olması. Yollar hep marcelo ya çıkıyor. O tarz adam ve yanında daha seri ve hızlı alan kapatabilen bi nebze yetenekli adam belki bu oyuncu Montero olabilir.

Genel olarak söylediğim gibi yönetim iyi işler çıkarmıyor ama destek olmaktan yapacak başka birşey yok şuan şartlar bu daha iyisini yapacak olan varsa gelir zaten.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mensah bana verimli gelmiyor bu sistemde. Bakalım kadro tamamlanınca nasıl oynayacak?

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1301444138676748288

Görüntülü analize bakarsak iyi iş çıkarmış gibi.

Mensah bizde olur aslında güzel de olur ama  bize çok temiz 6 numara lazım bize Elneny lazım..

Arkada sağlam  6 numara olduktan sonra daha güzel daha rahat oynar. Örnek veriyorum Sergen hoca geçen sene Atibayı o rolde oynattı Atiba dan bile verim aldık bundan daha iyisini alırız.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 12:24:43 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Hasic vs Nkoudou  :nerd:

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1301101998788485121

Bu şey değil mi ya(n'koudou) quaresma :D  :ebebe:

Çizgi de sürekli ileri geri yapması oyun olarak değil yanlış anlaşılmasın Quaresma'nın sağ bacağı > Boyd,Lens,N'koudou yoksa :)
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 12:48:39 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Deportivo diyip küçümseme yapmaya gerek yok oyuncu Atl madrid oyuncusu ve sürede almış orada ben oyuncuya kötü diyemem ama çok iyi çıkabilir ben genel olarak İspanya liginden gelen İspanyol oyunculara karşıyım.

Mensah konusuna gelince sistemini doğru kurduysan ve bu tipte oyuncu ihtiyaç varsa iş yapabilecek bi oyuncu yetenekleri olan ve gelişebilecekte bi adam.

ama nsakala welinton dan daha iyileri kolayca bulunurdu.  Ben Rıdvan oynaması tarafında olduğum için Nsakala ile ilgili çok hayal kırıklığım yok sezon içinde özellikle defansif anlamda istenileni verecektir.

Benim Stoper tanımım hep bellidir defalarca söyledim Bu lige uygun Stoper tanımı hava toplarında etkili,güçlü,yıldırıcı ve en azından pas verebilecek yeteneğe sahip olması. Yollar hep marcelo ya çıkıyor. O tarz adam ve yanında daha seri ve hızlı alan kapatabilen bi nebze yetenekli adam belki bu oyuncu Montero olabilir.

Genel olarak söylediğim gibi yönetim iyi işler çıkarmıyor ama destek olmaktan yapacak başka birşey yok şuan şartlar bu daha iyisini yapacak olan varsa gelir zaten.

Tam anlatamadım herhalde, Montero ve Mensah iyi çıksalar bile, 4.5 milyon Euro opsiyonu kullanır mı bu başkan?

Ancak 4.5'a alıp 5'e satmak için kullanır.

Bu adamlar genç, ama günü kurtarmak için yapılmış transferler. Çünkü seneye bizde olmayacarı belli, o yüzden heyecan yaratmıyor.

Çevrimdışı levitate

Ulen biz alsak demediğinizi bırakmazsınız ha 33 yaşında ki adamları aldık :D
adamlar ihtiyacına göre fırsat transferi yapıyor işte

bizde 2 aydır töre kovalıyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

adamlar ihtiyacına göre fırsat transferi yapıyor işte

bizde 2 aydır töre kovalıyoruz :D
Kovalıyoruz ama sor bir neden. Limitler bu halde olmasa ANÇ bilmiyor mu cengiz undere v.s. teklif yapmasını. Adamların eli kolu bağlı. Zaten gitmesi gereken adamlarda gitmiyor. Başkan ne yapsın. Yoksa en iyi futbolcuları getirir kendisi. En azından ben inanıyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu seviyeye inerse kalsın  :tabe:

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1301422781977030656
Sözleşmesini de uzatsınlar 1 sene daha, 1.2 x 3 şeklinde

Bu çocukta iş var.

Benzerini 2 tane stoper almadan önce Roco ile de yapsalar, şimdi limit sıkıntısı daha az olurdu.

Ama olmaz, onları önceki yönetim getirdi.