2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2881232 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Okan Buruk'tan bahsediyorsun sanırım ? Sen seversin Okan Buruk'u  :D
Kopenhaglılarda baya sevmişler okanın stilini

ben okanı sevmem elin geselisinin nesini seveyim sadece pepdullahdan daha iyi hoca diyebilirim

konu sevilmekse valla pepdullah baya sevilen bir figür tüm awrupa sırayla sevdiler arkadaşı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

peki hocalar ergen gibi kısa paça pantolon giyince dikkate alınır mı alınmaz mı?
ahahah abi sendeki avcı nefreti bendeki şenol nefretiyle yarışır valla  :lol:

Çevrimdışı mrred

geçen sene pepdullah sonrası sergen gelince oyuncular kimi daha çok dikkate aldıklarını gösterdiler bu işlerde saç sakal göbek pantolon filan hikaye bunu herkes bilir sen göbek filan die topa girince baktım kale boş tıkladım sadece topu filelere doğru  :bandit:
Konu özkaynaktan gelen çocukların fizikleri neden az gelişiyor. Sen neden olayı yine avcıya getirdin anlamadım ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

ben okanı sevmem elin geselisinin nesini seveyim sadece pepdullahdan daha iyi hoca diyebilirim

konu sevilmekse valla pepdullah baya sevilen bir figür tüm awrupa sırayla sevdiler arkadaşı
Konu kısa pantolon giyen hocalar benim aklıma okan buruk gelmişti
The great gig in the sky

Çevrimiçi COB

Montero ve Atakan transferini "scout" transferi olarak yorumlamak lazim. Inşallah başarılı olurlar da bu tarz transferlerin devamı gelir.

Çevrimdışı mrred

Umut Nayiri neden satıyoruz anlamadım ? Çok ucuza oynuyor ve pivot santrafor özellikleri var. Yer yer kullanılabilecek bir oyuncu ve Türk. Bence yanlış yapıyoruz

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1299424093360578569
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Dayanamıyor her konuda mutlaka kafa oraya bir gidiyor . Takıntı yapmış
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

şenolla avcıyı aynı cümlede yanyana getirmek şenola ağır hakaret biri kulübe 2 şampiyonluk getirmiş uefa çeyrek finali şl rekoru nağmalupluk  üstüne 200 milyon avro gelir vbvb diğeri kocaman bir boşluk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Konu özkaynaktan gelen çocukların fizikleri neden az gelişiyor. Sen neden olayı yine avcıya getirdin anlamadım ?

oyuncuların gelişimini sen nasıl göbekli dombili hocalara bağladı isen ordan esinlendim diyebiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Konu kısa pantolon giyen hocalar benim aklıma okan buruk gelmişti

sevilmekten bahsedince verdiğin okan örneği bana tüm avrupanın 4-5 sene sırayla sevdiği pepdullahı getirdi konuyu geliştirdim katkı  yaptım verdiğin örneğe destekledim bir nevi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mrred

antalyanın fenerli başkanından insani bir davranış gelir mi sizce?
Ticaret bu ya adamın işine gelirse satar. Bir nevi insan ticareti yapıyorlar zaten ne "insanlığı" beklicez onu anlamadım ? Fenerli olması neyi değiştirecek onu zaten anlamadım ?

Rahmi Koç'un da oğlu fenerli ?

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 22:40:03 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

sevilmekten bahsedince verdiğin okan örneği bana tüm avrupanın 4-5 sene sırayla sevdiği pepdullahı getirdi konuyu geliştirdim katkı  yaptım verdiğin örneğe destekledim bir nevi
Ben ne desem senin aklına avcı gelir veya fikret orman gelir.
Takıntı yapmışsın allah yardım etsin ne diyim
The great gig in the sky

Çevrimdışı ilhan mansız

Koskoca kulüp 3. Sınıf işadamlarının eline kaldı,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nazım Sangare'den ne bekliyoruz acaba? Ne hücum ne de defansta performansı vasatı aşmıyor. Bu defans ile maçları izlemek eziyet olacak bize  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı leylileyli

Umut Nayiri neden satıyoruz anlamadım ? Çok ucuza oynuyor ve pivot santrafor özellikleri var. Yer yer kullanılabilecek bir oyuncu ve Türk. Bence yanlış yapıyoruz

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1299424093360578569
Hugo Almeida>Umut Nayır o derece

Çevrimdışı tangaz

Ticaret bu ya adamın işine gelirse satar. Bir nevi insan ticareti yapıyorlar zaten ne insanlığı beklicez onu anlamadım ? Fenerli olması neyi değiştirecek onu zaten anlamadım ?

Rahmi Koç'un da oğlu fenerli ?

etoo trnsferinde yaptıgı terbiyesizliği unuttun sanırım

Çevrimdışı mrred

Sangarenin statistikleri fena değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hugo Almeida>Umut Nayır o derece
200 bir euroya mı ne oynuyor. Almeida kaça oynuyordu ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

etoo trnsferinde yaptıgı terbiyesizliği unuttun sanırım
Orta parmağını Beşiktaş taraftarına gösteren Sergen Yalçın'ın yaptığı kadar terbiyesiz bir hareket mi ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Bu santon arkasından ah vah edilecek futbolcu degil arkadaş. Ha nazım sangare denilen arkadaş yerine tercih edilir ama dünyada son kalan iki sağ bek değiller heralde? Sangare santon karsdrop rafael bir tanesine de gönül rahatlığıyla gelsin diyemiyorsun. Valla şunlar yerine linnes'i tercih ederim ne vereceği belli en azından elemanın.

Çevrimdışı tangaz

Orta parmağını Beşiktaş taraftarına gösteren Sergen Yalçın'ın yaptığı kadar terbiyesiz bir hareket mi ?

dayanamıyorsun her konuda mutlaka kafan oraya bir gidiyor. Takıntı yapmışsın  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bu santon arkasından ah vah edilecek futbolcu degil arkadaş. Ha nazım sangare denilen arkadaş yerine tercih edilir ama dünyada son kalan iki sağ bek değiller heralde? Sangare santon karsdrop rafael bir tanesine de gönül rahatlığıyla gelsin diyemiyorsun. Valla şunlar yerine linnes'i tercih ederim ne vereceği belli en azından elemanın.

santonu biraz evvel seyrettim biraz andreas beckten hallice geldi bana topla ileri çıktı pas atamadı sonra ellerini yana açtı filan tekniği baya zayıf sanki