2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2879487 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Alper1903

welinton yedege dusup vida yerine marcelo falan olursa tamam. o welintonla sezon bitmez zaten alinmasi inanilmaz sacmaydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

welinton yedege dusup vida yerine marcelo falan olursa tamam. o welintonla sezon bitmez zaten alinmasi inanilmaz sacmaydi.
Welinton şu an sadece yedek olarak iyi duruyor. Yarın büyük mesafe kateder orasını bilemem.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Montero-Marcelo yapıp vidadan çıkmak lazım. Ligin en iyisi ama stopere 3.5 verebilecek bir durumumuz yok. O parayı iyi forvete gömeriz.

Çevrimdışı tangaz

ben monteronun %50sine 4,5 mio opsiyonu iyi buldum tutarsa sıkı bi pazarlıkla 3,5 veririm alırım ben
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben monteronun %50sine 4,5 mio opsiyonu iyi buldum tutarsa sıkı bi pazarlıkla 3,5 veririm alırım ben
Nkoudou'dan alışkınız zaten böyle opsiyona  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Marcelo-vida takasi hayal etmek bedava   :icool:

sağ bek de lazım rafaeli'de isteyelim bari oldu olacak :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

alanyadaki bir maçının 10 dakikasını izleyip değerlendirebilirim haklısın ama bizle sadece 3 gün idman yapıp oynayan adamı yorumlamayacak kadar aklım yerinde  :bandit:
Abi penaltı için ne düşünüyorsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

sağ bek de lazım rafaeli'de isteyelim bari oldu olacak :D
Ben Rafael'i istemem. Geçende Olympiakos onun yerine Brezilya'dan oyuncu getirdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben Rafael'i istemem. Geçende Olympiakos onun yerine Brezilya'dan oyuncu getirdi.

kimi istiyon :)

Çevrimdışı Arthur Dayne

Tutar mı tutmaz mı göreceğiz ama yapacaklarsa bari böyle transferler yapsınlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kimi istiyon :)
Ben istek listesi yerine istemediklerimin listesini yapıyorum. Rafael istemediğim oyunculardan. O bölgeye daha dengeli birini istiyorum ben  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar bu Montero bitti deniyor da bizim yabancı kontenjan dolu değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar bu Montero bitti deniyor da bizim yabancı kontenjan dolu değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
Roco ile fesih yapılacak. Douglas ve Mirin'e takım bulması söylendi. Vida Lyon'a gidecek. Boyd'un da takasla veya kiralık gitmesini bekleniyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

gökhan töre de bitti diyol la.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

necipe kadar iyi gidiyordun :D

Napalım abi 3 yıl daha bizde eleman çöpe atacak halimiz yok bari 6.cı stoper olarak degerlendirelim:)

Çevrimdışı kahyaoglueren

gökhan töre de bitti diyol la.
Ilk 11 e dusunuyorsak bizi çok yarı yolda birakir sakatliklarindan dolayi. Ama sakatlik sorunu olmadığında eldekilerden daha iyi verim verecektir. Istikrar sorunu olur sakatliklardan dolayi.

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncuyu hic 90 dakika izlemedim. Belirtilen ozellikleri gercekten gosterirse yaninda marcelo ile iyi bir ikili olabilirler. Belki vida-marcelo takası gerçekleşir pek olacağını düşünmesem de

Ben yarı final'de as 11 oynattiklari marcelo'dan kolay çıkacaklarını sanmıyorum vida marcelo denayer düşünüyor olabilirler ya

Ilk 11 e dusunuyorsak bizi çok yarı yolda birakir sakatliklarindan dolayi. Ama sakatlik sorunu olmadığında eldekilerden daha iyi verim verecektir. Istikrar sorunu olur sakatliklardan dolayi.

yanına bir kanat daha lazım töreye güvenip yola çıkılmaz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben hala Ljajicin kalmasi taraftariyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben hala Ljajicin kalmasi taraftariyim.
Ben de sol kanatta Boyd yerine değerlendirilmesi taraftarıyım. Nkoudou'yu da sağ kanada gönderelim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rafael sen gelme. Lyon oyuncuyu gönderemek için kırk takla atıyor.

https://twitter.com/AsperMadida/status/1299401777272496128

Beşiktaş Tarihi
★★★