2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875174 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ilhan mansız

geçen yönetimin gidişi üzerine 600 milyon daha zarar yapmışlar.bunlar giderken de  bu taraftar çaldı diyecekler.kimse faiz sarmalının içinde olduğumuzu kabul etmiyor gibi buna yönetim de dahil.şu anki durum fikret ormanın geldiği durumdan pek farklı değil.
Fikret Orman gayet başarılıydı, takım şampiyon oldukça birileri kongre istiyordu, muhtemelen o da alın o zaman size kongre dedi, 5 sene üstüste şampiyon olabilirdik ama içeriden vurulduk,,

Çevrimdışı yoruk

Umarım 4'ü birden takımdan ayrılabilir. Şimdiye kadar takımdan ayrılan yabancılardan açılan kontenjanın nasıl doldurulduğunu da gördükten sonra
bu 4'lüden açılaçak kontenjan boş kalsa daha hayırlı olacak gibi takım için. Hatta bu 4 lüye lens de eklenirse tam ballı börek olur.

Şimdi bu adamları göndermek için cebimizden para çıkacak. Welinton geldi para .Yarın gönderilecek yine para.Eldekileri tut, Welinton gelmeseydi daha faydalı olacaktı hem kadro hem maliyet açısından.Üstelik genç oyuncu oynatma fırsatın olacaktı.Elinde Roco var Mirin var Vida var alternatif 2 genç isim var orada sağ bek yok forvet yok ama kalkıp Welinton alıp geliyorsun.Üstelik eldekileri göndermeden ! Roco'yu 500 euro daha verip gönderir bu yönetim yerine ise 3.sınıf bilmem kimi alır getirir.Para yok maaş fazla diye gönderdiğin adamların maliyetini toplasak şu Şampiyonlar Ligi gelirinin çeyreği bile etmiyordur.

Çevrimdışı ilhan mansız

O zaman herkese dilimiz döndüğünce anlattık, sayısız başarılı transfer, gelen şampiyonluklar, yapılan stadyum, peki rahatsızlık ne içindi? Sorun neydi? Buyrun gelin şimdi sorun neyse çözün yeni şampiyonluklar getirin de alkışlayalım evet bekliyorum, yalnız şu periyotta hiç umut vermediniz, bakalım Beşiktaş’ı yönetmek mi kolay, arkadan insan hançerlemek mi

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimdışı haluk.m

O zaman herkese dilimiz döndüğünce anlattık, sayısız başarılı transfer, gelen şampiyonluklar, yapılan stadyum, peki rahatsızlık ne içindi? Sorun neydi? Buyrun gelin şimdi sorun neyse çözün yeni şampiyonluklar getirin de alkışlayalım evet bekliyorum, yalnız şu periyotta hiç umut vermediniz, bakalım Beşiktaş’ı yönetmek mi kolay, arkadan insan hançerlemek mi

Sorun Abdullah Avcı 36m ₺, Sorun Negredo 5m €, Sorun Lens, 15m €, Sorun %50'sine 12m € bağlanan Nkoudo, Sorun 5m € Roco, Sorun 4m € Mirin, Sorun 6m € Boyd.

Sorun hisse artışından, satıştan, sponsordan ve ucl'den gelip çarçur edilen paralar.

Sorun ödeyemeyeceği Banka anlaşmasını imzalayıp, 1.5 Milyar ₺ için 4 katını rehin vermek ve tüm gelirleri temlik etmek.

Emin olun Fikret Forest Bey bir 10 sezon daha başkanlık yapardı ama para bitti, bitmese yapardı..

Tamam burada Ahmet Nur Çebi'yi yeriyoruz, beğenmiyoruz ama ondan öncekini de daha unutmadık, 2-3 yıl verin unutulur.

(Daha aras, boyko, mertçan çam, veli kavlak vs saysak iki takım daha çıkar) 
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 21:48:37 jokerhm ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Sorun Abdullah Avcı 36m ₺, Sorun Negredo 5m €, Sorun Lens, 15m €, Sorun %50'sine 12m € bağlanan Nkoudo, Sorun 5m € Roco, Sorun 4m € Mirin, Sorun 6m € Boyd.

Sorun hisse artışından, satıştan, ucl'den gelip çarçur edilen paralar.

Sorun ödeyemeyeceği Banka anlaşmasını imzalayıp, 1.5 Milyar ₺ için 4 katını rehin vermek ve tüm gelirleri temlik etmek.

Emin olun Fikret Forest Bey bir 10 sezon daha başkanlık yapardı ama para bitti, bitmese yapardı..

Tamam burada Ahmet Nur Çebi'yi yeriyoruz, beğenmiyoruz ama ondan öncekini de daha unutmadık, 2-3 yıl verin unutulur.

(Daha aras, boyko, mertçan çam, veli kavlak vs saysak iki takım daha çıkar)
olaylar arasında neden/sonuç bağı kuramadığın anlaşılıyor, Fikret Orman Başkan olduğunda kulüp para içinde mi yüzüyordu, bula bula 7 yılda bu transfer hatalarını mi buldun 😂

Çevrimdışı haluk.m

olaylar arasında neden/sonuç bağı kuramadığın anlaşılıyor, Fikret Orman Başkan olduğunda kulüp para içinde mi yüzüyordu, bula bula 7 yılda bu transfer hatalarını mi buldun 😂

Para içinde yüzmüyordu ama artıracak bir hisse yapısı vardı, gelirler son meteliğe kadar temlikli değildi.

Yaptığı iyi şeyleri kimse inkar etmiyor, yaptığı kötülükleri inkar eden sizlersiniz. 

Her şeyi çok iyi yaptıysa neden şimdi başa döndük ?
10 Ay'da mevcut yönetim mi batırdı ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Scout çalışıyor adamın raporları düzgün olsa bize bırakırlar mı hiç

Alanyaspor'a bile önerdiler, onlar kabul etmedi. Hala neden uğraşıyoruz ki? Torunoğulları yeteneğini kaybetmiş anlaşılan  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Mevcut yönetimin: kötü gidişatı, plansızlığı, sürekli olumsuz işler yapması öncekini aklamaz. 
Fikret Bey buna güvenip yeniden hayal kurmaya başlayacak kadar toy biri değildir, boşa kürek çekiyorsunuz.  Bu yönetim gider ama onlar bu kulübün başına zor gelir..  :ok:

Çevrimdışı murat

Mevcut yönetimin: kötü gidişatı, plansızlığı, sürekli olumsuz işler yapması öncekini aklamaz. 
Fikret Bey buna güvenip yeniden hayal kurmaya başlayacak kadar toy biri değildir, boşa kürek çekiyorsunuz.  Bu yönetim gider ama onlar bu kulübün başına zor gelir..  :ok:
yeni yönetimde gram cesaret yok olsaydı krizi fırsata çevirecek adımlar atardı.500 binlik yaşlı oyuncu yerine 500 binlik gençlere yönelse kimsenin sesi çıkmazdı.şartlar buna zorlarken bile bu cesareti gösteremediler.

Çevrimdışı haluk.m

yeni yönetimde gram cesaret yok olsaydı krizi fırsata çevirecek adımlar atardı.500 binlik yaşlı oyuncu yerine 500 binlik gençlere yönelse kimsenin sesi çıkmazdı.şartlar buna zorlarken bile bu cesareti gösteremediler.

Maalesef öyle, burada transferleri eleştirince hep yanlış anlaşılıyoruz.   
Dediğiniz gibi 500Bin €'luk gençlere yatırım yapmak varken, Sergen Hocanın yarışırız hayaline güvenip saçma sapan transfer peşinde koşuyorlar.   
O işler o kadar kolay olsa çıkar bir Anadolu kulübü toplar şampiyon olurdu.   Biz en iyi kadroyu kurduğumuzda bile 50 tane farklı sorunla uğraşıyoruz(ödemeler, hakemler, rakipler, muhalefet)  bu vasat kadro ve hamlelerle işimiz zor. 

Çevrimdışı ALDENYX

Şimdi bu adamları göndermek için cebimizden para çıkacak. Welinton geldi para .Yarın gönderilecek yine para.Eldekileri tut, Welinton gelmeseydi daha faydalı olacaktı hem kadro hem maliyet açısından.Üstelik genç oyuncu oynatma fırsatın olacaktı.Elinde Roco var Mirin var Vida var alternatif 2 genç isim var orada sağ bek yok forvet yok ama kalkıp Welinton alıp geliyorsun.Üstelik eldekileri göndermeden ! Roco'yu 500 euro daha verip gönderir bu yönetim yerine ise 3.sınıf bilmem kimi alır getirir.Para yok maaş fazla diye gönderdiğin adamların maliyetini toplasak şu Şampiyonlar Ligi gelirinin çeyreği bile etmiyordur.
roco mirin gitsin goztepeden titi alirlar...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

F.orman ve senol güneş 2 ci sampiyonlugun ardindan gitseydiler 5 yil ust uste olmayi zorlardik..kulubun parasi bitmeseydi orman gitmezdi heleki son senedeki icratlari bence 3 yilimiza maal olacak.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cidden ne oldu bu Atakan Üner'e? Bu da antremana çıkıyor ama duyurulmuyor herhalde  :alala:

https://twitter.com/AvMBoSS/status/1299061884067475459

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Cidden ne oldu bu Atakan Üner'e? Bu da antremana çıkıyor ama duyurulmuyor herhalde  :alala:

https://twitter.com/AvMBoSS/status/1299061884067475459
Her seçimde eskisinden kötü yönetim olamaz diyoruz ama oluyor.
Ben artık bu yönetimden hiç bişey beklemiyorum, ne yaptılarsa ellerine yüzlerine bulaştırdılar tamamen rezillik.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı yoruk

F.orman ve senol güneş 2 ci sampiyonlugun ardindan gitseydiler 5 yil ust uste olmayi zorlardik..kulubun parasi bitmeseydi orman gitmezdi heleki son senedeki icratlari bence 3 yilimiza maal olacak.
Eğer yönetim kadrosu değişmeseydi Fikret Orman bozmasaydı ,taraftar olarak fazla şımarmasaydık (genel olarak) o son 2 seneki 4. sırada bitirmek olmazdı.En kötü ilk 2 yapardık.Yönetim hoca arası bozuldu.Hocanın istemediği şeyler oldu adam paralar ödensin transfer yapılmasın yeter ama oyuncular gitmesin dedi bana bu kadro yeter dedi.Ama sürekli dışarıdan birilerini soktu.Gazeteci menajer yöneticiler...Şenol Güneş ise zaten yapısı olarak biliyoruz ki işin içine başka şeyler girdiğinde verim veremiyor bunu 2+ yıllık Trabzonspor dönemlerinde hep gördük.Bakın takımlarındaki son dönemlerine belli zaten.Ama yine de neredeyse şampiyonluk bile geliyordu son sene.Elbet hata payı Şenol hocanın var.Ama en büyüğü yönetimde.Yoksa Senol Güneş halen kalmalıydı ,kalmasa bile onun devamını getirecek adam gelmeliydi.Böyle istikrar olur.3.senede eğer yönetim hocayı gönderseydi Avrupa başarısı o anki yapı ile bile gelmezdi.Zaten öyle bir dönem daha yaşamayacak Türk futbolu.

roco mirin gitsin goztepeden titi alirlar...
Titi yine Welinton'dan iyi valla. :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferde sayısal olarak da eksikleri tamamlayamayacağız anlaşılan  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1299089445703102465

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Transferde sayısal olarak da eksikleri tamamlayamayacağız anlaşılan  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1299089445703102465

Acaba bu sene lige hiç başlamasak mı yaa :bandit: üniversiteyi kazanıp 1 yıl dondurma misali.
Nasılsa 20 takımla bitiremezler bu ligi salgın coşarsa. pozitif çıkan oyuncu 1 aya yakın iptal zaten. takımların kadro derinlikleri de malum. hiç masrafa girmeyelim boşuna.
B ligi başlayacakmış her takımın katılımı zorunlu diilmiş daha az takımlı bi lig olur. Kondisyonu kaybetmemek için hafif tempoda oynasın bizim takımdan isteyenler.

Çevrimdışı ferdi1903

Rahat olun, başkan maaşının yarısını Atletico ödesin diye pazarlık yapıyordur.

Huyu kurusun, iyi pazarlık yapıyor.

Hahaha gece gece iyi güldüm ya, nerden buluyor bizi cins cins baskanlar anlamiyorum