2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858916 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu şey ettiğimin limiti bir bize mi var alan nasıl alıyor arkadaş

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş TD Sergen Yalçın: "Beklediğimiz transferler gerçekleşmedi. Eksik bir kadroyla buraya geldik. Transferler gerçekleşse farklı olabilir miydi? Olabilirdi de, olmayabilirdi de."

Yahu şu ana kadar yaptığı ve hocanın özellikle istediği nsakala ve welington maçı resmen PAOK a hediye etmemizi sağladı bari böyle bir cümle kurma hocanın bu yaptığı çok büyük haksızlık
The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

Mensah'ı kondüsyonsuz olmasına rağmen iyi buldum.Kendi özelliği olan dikine çalımları çok iyi.Rakibe sürekli kart tehditi yaratıyor.25-30. dakika civarları sakatlandı ve o sakatlığından dolayı kendini  fazla zorlamadığını gördüm özellikle dönüşlerde.Nitekim hoca sakatlığından dolayı oyundan aldı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

Ndakalanın topçu olduğuna kimse beni inandıramaz, welington için yorum bile yapamayacağım rezalet ötesi, boyd ve lensin bu takımda kalmasına gerek yok. Atiba 70 den sonra oyuna girecek şekilde planlama yapılmalı. Neciple her maça başlamak intihar bunu kaç kez daha deneyimleyeceğiz Allah bilir.
Ersine farkı önleyip bizi rezil etmediği için teşekkür ediyorum, başkanın pazarlık ve vizyonuyla anadolu takımından beter olacağız bu belli oldu.
Bu yönetimden beklentim dorukhanla sözleşme imzalamaları yoksa fb alacak bari biraz para kazanacağız die bu değeri kaybetmeyelim.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298355152076910592

biliyoruz
Hocanın istediği topçuları da gördük bu akşam. Beklediği transferler gelmediyse hayırlısı olmuş. Cisse, Koita vs. geleceğine hiç kimse gelmesin en azından para boşa harcanmamış olur.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Transferler kötü çıkarsa hocayı yedirmek için :D
Sergen hoca akıllı bir kişi ama şu N’Sakala ve Welintonu nasıl kabul etti anlamıyorum.
kabul etmedi bizzat kendi istedi, hatta israrla
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

Hocanın istediği topçuları da gördük bu akşam. Beklediği transferler gelmediyse hayırlısı olmuş. Cisse, Koita vs. geleceğine hiç kimse gelmesin en azından para boşa harcanmamış olur.
Bu resmen yönetimi taraftar önüne atmak. Bunun sonu hiç iyi olmaz kaos olur. Bir futbol takımının sahadaki oyunundan birinci derece sorumluluk teknik heyete aittir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş TD Sergen Yalçın: "Beklediğimiz transferler gerçekleşmedi. Eksik bir kadroyla buraya geldik. Transferler gerçekleşse farklı olabilir miydi? Olabilirdi de, olmayabilirdi de."

Yahu şu ana kadar yaptığı ve hocanın özellikle istediği nsakala ve welington maçı resmen PAOK a hediye etmemizi sağladı bari böyle bir cümle kurma hocanın bu yaptığı çok büyük haksızlık
Belki de istemedi bu isimleri? Yönetim bütçemiz bu kadar deyip tercih et dedi? Yönetimin planları vardı Ocak ayında. Ben sadece Sergen Yalçın üzerinden okumam ortadaki yanlışı. Bir yanlış varsa herkes sorumludur. Verilen sözler tutulmamış. Sergen de bunu söylüyor. Ayrıca Sergen bile istemiş olsa bu isimleri yine yönetim suçlu. Futbol aklı olarak tek kişi Sergen Yalçın olmamalı zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu resmen yönetimi taraftar önüne atmak. Bunun sonu hiç iyi olmaz kaos olur. Bir futbol takımının sahadaki oyunundan birinci derece sorumluluk teknik heyete aittir.
Maça 3-5 gün kala forvet transferini PAOK maçı sonrasına bıraktık diyen bir yönetim var ortada. Bence yönetim de suçsuz değil. Ayrıca yönetimin ne yaptığını ve yapmadığını görmemiz iyi olur. En azından taraftar zoruyla belki doğru bir şeyler yaparlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Başından beri söylüyorum bu yönetim ve hoca ile olmaz bugün forvet bekliyoruz yarın giderler Cisse'yi alırlar kanat beklersin Töre için Hasic'i kiralık gönderirler Malatya'ya sonra Ajax modeli geleceğin Beşiktaş'ı muhabbeti yaparlar. Geleceğin Beşiktaş'ını değil geleceğin enkazını hazırlıyorlar yönetim ve hoca elbirliğiyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başından beri söylüyorum bu yönetim ve hoca ile olmaz bugün forvet bekliyoruz yarın giderler Cisse'yi alırlar kanat beklersin Töre için Hasic'i kiralık gönderirler Malatya'ya sonra Ajax modeli geleceğin Beşiktaş'ı muhabbeti yaparlar. Geleceğin Beşiktaş'ını değil geleceğin enkazını hazırlıyorlar yönetim ve hoca elbirliğiyle.
Bu ucuz diye aldıkları oyuncular birleşip yarın başımıza büyük külfet olacaklar. En azından maaşları az deyip kendimi avutuyorum. Bu işin sonu belli ama yanılmayı tercih ederim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Maça 3-5 gün kala forvet transferini PAOK maçı sonrasına bıraktık diyen bir yönetim var ortada. Bence yönetim de suçsuz değil. Ayrıca yönetimin ne yaptığını ve yapmadığını görmemiz iyi olur. En azından taraftar zoruyla belki doğru bir şeyler yaparlar  :tabe:
Bugun sağ bekte en azından Beck kadar oynayacak bir isim olsa sağ kanadımız otoban olmazdı wellintonun yaptığı penaltı için yorum dahi yapmayacağım 2.golde de adamın topu içeri çevirmesine izin vermemesi lazımdı saçma sapan kaydımı naptıysa yani anadolu dan gelen adamlar bu kadar geçen sene boyd dauglas örneği varken hala ne bu ısrar aldın mensahı tamam dünyada stoperle sol bek kıtlığımı vardı

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu Douglas denen arkadaşa hala maaş ödüyoruz şaka gibi ya
Gönder gitmiyor mu alma idmana süründür.
Gitsin fulya da suni çimde yapsın idmanını

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Via Fırat güneyer

Ulan Fırat bile Mactan günler önce Paoku analiz edip Çözmüş , bizim topcularimiz ve teknik heyetimiz çözememiş

En acısı PAOK’un  kendi planıyla, sürprizsiz bir oyunla Beşiktaş’ı elemesi..

Ben analizci değilim. Hiçbir iddiam yok. 3 maçlarını izleyip, geçen hafta Youtube kanalımda anlattım.

Tzolis sıkıntı dedik.
Kenardan geliyorlar dedik.
FORVET alamazsa, Bjk’nin işi zor dedik.

YAZIK.

Videolu anlatımı kendi hesabında var Fıratın..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugun sağ bekte en azından Beck kadar oynayacak bir isim olsa sağ kanadımız otoban olmazdı wellintonun yaptığı penaltı için yorum dahi yapmayacağım 2.golde de adamın topu içeri çevirmesine izin vermemesi lazımdı saçma sapan kaydımı naptıysa yani anadolu dan gelen adamlar bu kadar geçen sene boyd dauglas örneği varken hala ne bu ısrar aldın mensahı tamam dünyada stoperle sol bek kıtlığımı vardı
Çok fazla işleri vardı. Ama en büyük işlerini biraz boşladılar. Oyuncularla lig bitmeden indirim konularını konuşup halledeceklerdi. Gönderilecek oyuncular da belliydi. Kamp falan da yapmadık ki kampta görelim diyelim oyuncuları. Eksikler ve gidecekler aylar öncesinden belliydi. Yerlerine adam koymak, eldeki oyuncuları anlaşıp ya da takım bulup göndermek bu kadar zor olmamalı. Etrafınızda yüzlerce menajer geziyor. Hepsi transfer görüşmesi için kağıt vermişsiniz. Satıştan pay verip de sattırabilirdiniz bu oyuncuları menajerlere. 2 kuruşun hesabını yapa yapa 2 hafta Welinton diye bir adamı antreman fotolarında gizlediniz. Oyuncuları daha ucuza bağlayacağız diye hazırlık maçı yapamadık. Gidip ne kadar sorunlu oyuncu varsa piyasada görüştük ve hala da görüşmeye devam ediyoruz. Torunoğulları'nı da görüyoruz. Anca reklam yaptırıyorlar sosyal medyada Mensah ile 6 ay uğraştım diye. Biz neden konuşuyoruz ki hala? Bunları yaşıyoruz zaten. Değişmiyor, değişecek gibi de değil. Bize futbol aklı lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

kast ettiği cisse falan değildir umarım.
mevki olarak kastediyordur bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bu tur icin geçerli sebep degil be hocam. Adamlarin en etkili 3 oyuncusu yok. Onlar da ekonomik dardalar. En azindan daha istekli ve konsantrelerdi. Kalite farkindan kaybetmedik. Daha konstantre ve istekli olsak kazanabilirdik bu turu.
Turdan bağımsız hakli ve lige girişte bu gecikmelerin cezasini cekecegiz son 3 sezonda olduğu gibi.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Arthur Dayne

Transferler kötü çıkarsa hocayı yedirmek için :D
Sergen hoca akıllı bir kişi ama şu N’Sakala ve Welintonu nasıl kabul etti anlamıyorum.
Futbolcudan anlamıyor çünkü.Bir hoca hangi mantıkla wellington ve nsakala'yı beğenir anlamak güç.Paran yoksa ucuza bunlardan iyi tonla adam var,ama bir hocanın vizyonu anadoludan öteye geçemiyorsa yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı levitate

cisse ve koita yatmış galiba

hayırlı olmuş bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

çok değil 3 sene önce yunanistan'ın en büyük takımı olympiakos'u hemde 10 kişiyle eze eze yenen beşiktaş'ın düştüğü şu hale bak. ülkenin ekonomik durumu ne ki beşiktaş'ın ne olsun.

bu skorlara alışkın olmak gerekiyor, euro 9'a dayanmışken hemde. balık baştan kokar. (alıntı)

Çevrimdışı Arthur Dayne

Katılıyorum.Yönetimin bu saatten sonra yapacağı tek mantıklı iş,sergen kimi istiyorsa o oyuncuyu almamak olur.

Çevrimiçi hasankale

Yonetici dedigin baskan dedigin iradesini ortaya koyup bir seyler yapar.Oyle kanal kanal dolasip oyuncular gitmiyor  diye aglamaz.Dikersin basina bir antrenor 1 yil beyefendiler sabah aksam duz kosu yapsin bakalim sonra nasil transfer yapacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★