2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863308 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

ne alaka gider trabzonda bir noterde imzalar gelmesine gerek yok ki kandırıyolar sizi cisse nin teyze cenazesi ahmetin annesi öbürünün dedesi berikinin sevgilisi diye uzayacak bu liste :D

ya ben de anlamadım bu teyze nine muhabbetlerini. hadi göz önünde olmayan ve dikkat çekici bir transfer operasyonu yapıyoruzdur, bekleyelim acele etmeyelim deriz de. şurada paok maçına bir şey kalmamış madem alacaksınız şu welinton'la cisse'yi antremanlara çıkartın zaten kadro eksikken bi yaraya merhem olsunlar.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı worns

Duyum arıyorsan imaknsız gibi görünen ama olabilir denilecek bir isim söyleyeyim: Giacomo Bonaventura. En son sosyal medyada bunu gördüm  :tabe:

keşke olsa. tsl'de ciddi etki bırakabilecek bir oyuncu bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Kadro doldu Mensah transferi ile birlikte. Artık birilerini göndermeye başlamamız lazım  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1295817437561184273

roco-mirin-boyd kesin gider. boyd kiralık. larin ve hasic bekletilir kamptaki durumlarına bakılır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

keşke olsa. tsl'de ciddi etki bırakabilecek bir oyuncu bu.
Ben de transfer sezonunun başından beri istiyorum ama büyük ihtimalle çok para ister. Listemizde olduğuna da inanmıyorum  :tabe: Lemina, Elneny falan uğraşacağımıza bunu getirelim daha iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

roco-mirin-boyd kesin gider. boyd kiralık. larin ve hasic bekletilir kamptaki durumlarına bakılır.
Roco, Mirin, Larin bonservisi ile Boyd ve Hasic büyük ihtimalle kiralık olarak gidecekler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ya üff  :iangry:
Geçen gün Nkoudou > Onyekuru diye andık. Bugün haberleri düştü. Elimizde 10 tane koşan ama kapalı defanslara karşı hiçbir şey yapamayan adam olacak herhalde  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ben de transfer sezonunun başından beri istiyorum ama büyük ihtimalle çok para ister. Listemizde olduğuna da inanmıyorum  :tabe: Lemina, Elneny falan uğraşacağımıza bunu getirelim daha iyi  :tabe:

burada o kadar geride kullanılmaz bonaventura. daha ofansif bi rolde görürüz gelirse.

maaşı zorlar evet milan'da 3 küsür alıyormuş.

Çevrimdışı worns

Geçen gün Nkoudou > Onyekuru diye andık. Bugün haberleri düştü. Elimizde 10 tane koşan ama kapalı defanslara karşı hiçbir şey yapamayan adam olacak herhalde  :money:

ucuz bi adam da değil. hücumun daha işler olması için sol önün daha akıllı, pas alışverişine giren, ceza sahası etkinliği olan biri olması lazım. sağ kanatı gözden çıkarttım, klasik kanata okeyim. (lens)

Çevrimdışı MUSTAFA_

burada o kadar geride kullanılmaz bonaventura. daha ofansif bi rolde görürüz gelirse.

maaşı zorlar evet milan'da 3 küsür alıyormuş.
Yanlış hatırlamıyorsam Sosa yerine getirmişlerdi. Ama Milan'daki çoğu oyuncu gibi fazla iş yapmamıştı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ucuz bi adam da değil. hücumun daha işler olması için sol önün daha akıllı, pas alışverişine giren, ceza sahası etkinliği olan biri olması lazım. sağ kanatı gözden çıkarttım, klasik kanata okeyim. (lens)
Sergen hocanın aklındaki oyunu takım kadrosu tamamlanana kadar çözemeyeceğiz anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bu isim ljajic sağ tarafta lens olur yedekler nkadou töre olur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Onyekuru mu kapalı defanslara bisey yapamıyor :o_o: :o_o:

Sen 2 yıldır Onyekuru diye başka bir futbolcuyu izliyorsun sanırım :alala: :alala:

O kadar Golü ve Asisti açık oynayan takımlara yaptı yani , hmmm...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Yanlış hatırlamıyorsam Sosa yerine getirmişlerdi. Ama Milan'daki çoğu oyuncu gibi fazla iş yapmamıştı.

ilk yıllarında başarısız takımın parlayan bi kaç oyuncusundan biriydi. hem ofansif yetenekleri olan hem de çalışkan bir oyuncu olarak taraftar da seviyordu. kanatta da kullanıldığı oluyordu o yıllarını iyi biliyorum. sonra bi kaç sakatlık geçirdi. yavaş yavaş yerini kaybetti. merkezde de yaratıcı bi oyuncudur. orta saha meziyetleri kuvvetlidir. 3lünün ofansifi ya da çift merkezden biri olarak kullanılabililir.

milan zaten aşırı dağınık bir takım. oyuncu öğütüyor. iyi oyuncular da orada çok kolay ıskartaya çıkabiliyor. mesela yeni aldıkları ama pek kullanamadıkları merkez orta saha rade krunic'te çok iyi oyuncudur. kiralık gidecek büyük ihtimalle, bizim daha işimiz olmaz gerçi mensah aldık. gs ilgileniyordu bi ara umarım almaz.

ljajic giderse ancak gelir bence bu arada bonaventura. bu tür bir değişiklik üç orta sahayla oynamaya karar vermişsek yapılabilir.

Onyekuru olayı ciddiyse ve oluru varsa hemen yarın gelsin antrenmana çıksın :bandit:

Çevrimdışı worns

Sergen hocanın aklındaki oyunu takım kadrosu tamamlanana kadar çözemeyeceğiz anlaşılan  :tabe:

evet biraz da böyle. yaptığımız yorumların çoğu boş aslında. aldığımız oyuncuların bile tam olarak hangi rolle kullanılacağını kestiremiyoruz. belki de en iş görmez dediğimiz adam planda önemli bir yer tutacak. maçların başlamasını beklemek lazım, ihtiyaçları da net olarak görmek için.

Maç Turkiyede de Şifresiz olmalı , ilgili makamlar gerekeni yapsın

Adamlar milli dava olarak görüyor bu maçı , işimiz kolay olmayacak , eleneceksek de bir sonraki Turda elenelim ama bu maçı alalim :busted_cop:

PAOK - BEŞİKTAŞ maçı Yunanistan'da şifresiz yayınlanacak.

🗣Paok Başkanı Ivan Savvidis:

“Normalde şifreliydi ama Beşiktaş maçı tüm Yunanistan için önemli. Bu sebeple maç şifresiz olacak.”

Çevrimdışı worns

Bu isim ljajic sağ tarafta lens olur yedekler nkadou töre olur

bu da bir seçenek ama o zaman merkeze bi ofansif oyuncu almak gerekir. (şu yaldır yaldır siyahilerden değil. :) )

Çevrimdışı haluk.m

Kartal Yiğit Aka Gürler Akgün  :kop:   

Bu sallamalara temkinli yaklaşmak lazım, gs Mensah'ın acısını bu kolpacıları kullanarak çıkarmaya çalışıyor olabilir. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onyekuru mu kapalı defanslara bisey yapamıyor :o_o: :o_o:

Sen 2 yıldır Onyekuru diye başka bir futbolcuyu izliyorsun sanırım :alala: :alala:

O kadar Golü ve Asisti açık oynayan takımlara yaptı yani , hmmm...
Ben Beşiktaş dışında Süper Ligi izlemiyorum diye yazdığımda şaka sandınız herhalde  :D İzlediğim maçlarında bizde iş yapacak gibi durmuyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kartal Yiğit Aka Gürler Akgün  :kop:   

Bu sallamalara temkinli yaklaşmak lazım, gs Mensah'ın acısını bu kolpacıları kullanarak çıkarmaya çalışıyor olabilir.
Şİmdi biz santrasız gol attığımız için buradan dönüş olmaz. Onlar alırsa bize çalım atmış olmaz. Zaten kendi eski oyuncuları  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Onyekuru olayı ciddiyse ve oluru varsa hemen yarın gelsin antrenmana çıksın :bandit:
Ayni fikirdeyim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !