2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864760 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Arthur Dayne

2-3 ay önce kartal yuvasında indirime girdiğinde almıştım.Bence son zamanlardaki en güzel formamız budur.Bir de yanlış anlamayın ama bizim olayımız düz beyaz forma-siyah şort değil mi?Neden herkes deli gibi çubuklu seviyor anlamış değilim.Üstelik güzel çubuklu formamız en son ne zaman oldu onu da hatırlamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Rosario jeans 😁. Benim ruhumda var herhalde apaçilik hoşuma gitti. Bir de ben çok satılsın diye bakarım, bir zamanlar kekolar Inter forması giyerdi mesela. Gösterişli forma futbolcu da sattırır.

avatarındaki metyunun forması güzel bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

2-3 ay önce kartal yuvasında indirime girdiğinde almıştım.Bence son zamanlardaki en güzel formamız budur.Bir de yanlış anlamayın ama bizim olayımız düz beyaz forma-siyah şort değil mi?Neden herkes deli gibi çubuklu seviyor anlamış değilim.Üstelik güzel çubuklu formamız en son ne zaman oldu onu da hatırlamıyorum.

gomezli sezonun çubuklusu bence çoook güzeldi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Kaleci duyumu bile yok bu ara tamam ersin varda rekabet edecek biri yok sakatlansa Allah korusun yedeği utku kaleye de takviye çok önemli

Çevrimdışı Arthur Dayne

O sezonun da siyah deplasman formasını almıştım,ben çubuklu sevmiyorum herhalde  :D

Çevrimdışı tangaz

O sezonun da siyah deplasman formasını almıştım,ben çubuklu sevmiyorum herhalde  :D

bence de sen çubuklu sevmiyorsun o sezonun çubukluyu sevmeyen çubuklu sevmiyordur  :icool:

Çevrimiçi yaço58

SON zamanların en güzel forması 14 15 sezonu siyah forma mükemmel formaydı kusursuzdu

Çevrimdışı Arthur Dayne

SON zamanların en güzel forması 14 15 sezonu siyah forma mükemmel formaydı kusursuzdu

Çok doğru söylüyorsun bak bunu unutmuşuz.Resmen kusursuz ya forma

Çevrimdışı tangaz

bende de 3 tane var ondan,hatta kızıma aldığım ilk forma da odur. kırmızı şeritler beyaz yada gri olsa daha mı iyi olurdu die hep sorarım kendime

Çevrimdışı Arthur Dayne

@Erman1903 abi hazır kanat eksiğimiz de varken DİRİ BİR OLCAY ŞAHAN nasıl olurdu?

Çevrimdışı tangaz

@Erman1903 abi hazır kanat eksiğimiz de varken DİRİ BİR OLCAY ŞAHAN nasıl olurdu?

Diri bir Olcay Şahan şöle demiş : "Şenol hocayı tartışanlar futboldan anlamıyordur"  :D

Çevrimdışı Erman1903

avatarındaki metyunun forması güzel bence

Klasikler candır abi  :tabe:

Çevrimdışı Erman1903

Messi'den faydalı olurdu :)

Çevrimdışı Arthur Dayne

Diri bir Olcay Şahan şöle demiş : "Şenol hocayı tartışanlar futboldan anlamıyordur"  :D
:D

Çevrimiçi murat

Cisse - Koita ikilisinden birini seçecek olsam normalde Cisse'yi hiç istememe rağmen Cisse'yi tercih ederim. Koita, Thiam falan bildiğin Anadolu topçusu hiçbir katkısı olmaz bize üstüne birde maaş yükü olur teneke bağlayıp göndermeye çalışırız.
iyide tiam Juventus görmüß adam oradan alsak yıldız mı olacaktı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Klasikler candır abi  :tabe:

şortu konçu filan komple güzel bir de ben siyahtan başka krampon sevmiyorum

Çevrimiçi murat

Bende vasat formalar içinde kırmızıyı beğendim.çubuklunun arkasındaki çubuklar nedeniyle çubuklu hoşuma gltmiyor en beğendiğim çubuklu almeidalı sezon çubuklusu.toyotalı formaların hepsi güzeldi.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 17:27:59 MURAT ]

Çevrimiçi Samet Ç

iyide tiam Juventus görmüß adam oradan alsak yıldız mı olacaktı?
Hayır ordanda alsan Anadolu topçusu olacaktı. Kasımpaşanın oynadığı oyun belli herkes kafasına göre takılıyor rahatlar baskı yok .Ayrıca Diagne'de Juventus görmüştü ve ona da Anadolu topçusu gözüyle bakıyordum bizle adının geçtiği dönem.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 17:36:39 Samet Ç ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son 10 yılın en iyi cubuklu forması budur , konu tartışmaya kapalıdır :tabe: :tabe:

Yakali olmasi , Arkasinda etek görüntüsü veren çubuklar olmaması , düz siyah olması ve  Armanın tıpkı 100.cu yıldaki gibi Büyük olmasi

Herşeyiyle kusursuz bir çubuklu forma..
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 17:38:18 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arthur Dayne

@tangaz abi öyle çubuklu yaptılar da sevmedik mi...

Çevrimiçi yaço58

Çok doğru söylüyorsun bak bunu unutmuşuz.Resmen kusursuz ya forma
Dembanın üzerinde çok daha güzel duruyordu

Çevrimdışı haluk.m

Fode Koita'nın kerameti ne ? 

5 sezondur Kasımpaşa da şimdi 12 gol attığı için mi kıymete bindi ? Yıllardır sakatlıktan doğru dürüst maça çıkamamış oyuncuya 1 sezonla alalım deniyor.
Boyd'a laf söylerler Kasımpaşa'dan oyuncu isterler. Sezon başında Douglas övdük, övüldü şimdi bakın ne halde..

19/20   Sakatlığı bilinmiyor   9 Tem 2020   14 Tem 2020   5 gün   2Kasımpaşa
19/20   Sakatlığı bilinmiyor   25 Oca 2020   18 Şub 2020   24 gün   4Kasımpaşa
19/20   Sakatlığı bilinmiyor   9 Oca 2020   16 Oca 2020   7 gün   1Kasımpaşa
19/20   Sakatlığı bilinmiyor   26 Ağu 2019   6 Eki 2019   41 gün   6Kasımpaşa

18/19   Sakatlığı bilinmiyor   16 Nis 2019   20 Nis 2019   4 gün   1Kasımpaşa
18/19   Sakatlığı bilinmiyor   14 Oca 2019   18 Oca 2019   4 gün   1Kasımpaşa
18/19   Sakatlığı bilinmiyor   19 Kas 2018   26 Kas 2018   7 gün   1Kasımpaşa
18/19   Sakatlığı bilinmiyor   6 Ağu 2018   24 Eyl 2018   49 gün   6Kasımpaşa
17/18   Sakatlığı bilinmiyor   3 Nis 2018   20 May 2018   47 gün   7Kasımpaşa
17/18   Sakatlığı bilinmiyor   5 Mar 2018   12 Mar 2018   7 gün   1Kasımpaşa
16/17   Aşil tendonu yırtığı   27 Nis 2017   27 Oca 2018   275 gün   30Kasımpaşa
16/17   Sakatlığı bilinmiyor   6 Mar 2017   19 Mar 2017   13 gün   2Kasımpaşa
16/17   Sakatlığı bilinmiyor   26 Eyl 2016   7 Kas 2016   42 gün   6Kasımpaşa
16/17   Sakatlığı bilinmiyor   10 Eyl 2016   20 Eyl 2016   10 gün   2Kasımpaşa
15/16   Sakatlığı bilinmiyor   5 Şub 2016   13 Şub 2016   8 gün   2Kasımpaşa

Yeni bir Eneramo lazımdı zaten. 

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 17:45:45 jokerhm ]

Çevrimdışı bjk4ever

Kasimpasa'nin aciklamasi baya komikmis. Thiam rezaletini ortmek icin baya ugrasmislar, hatta GS ve bizi de isin icine sokup bedava reklam ve 33 yasinda boktan bir kaleciyi one surmusler haha.

Tam da enayi olmadigimizi gosterme ani aslinda. Yonetim daha bugun Kasimpasa'ya tesekkur etse, reklam icin gerekli anlasmalarin yapildigini ve bunun gerekmedigini, ama Kasimpasa'nin Turk futboluna muthis (!) samimi (!) destegi cercevesinde Turk futbolumuz acisindan muthis onem tasiyan PAOK maci oncesi Koita'yi bedelsiz istedigimizi aciklamanin tam vakti. Yap boyle bir aciklama koy bombayi kucaklarina bakalim ne olacak. Ya rezillikleri ortaya cikacak, kapagi takmis olacaksin. Ya da adamlarin as forvetini elinden tereyagindan kil ceker gibi alacaksin bedelsiz. Madem bu pis isler olacaksa bizim pislige bulasmaktan korkmadigimizi gostermenin tam vakti. Biz atara atar gidere gider yapmadigimiz surece daha cok eziliriz. Bunu yapacak cesarette bir yonetimimiz var mi acaba?