2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869809 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Futbolcu üzerinde görmeden karar vermek yanlış oluyor genelde. Zaten yarın sabah 10:00'da tanıtılacak. Görünce karar vermek daha mantıklı  :tabe:

Zindan kapısı tadında hafiften 🤭. Neyse belki dediğin gibi olur. Bu Adidas hiç ozenmiyor zaten forma işine diğer takımlara yaptıkları yanında bizimkiler yine iyi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence iyi teklif gelmiş. Vida kabul ederse direkt gönderelim  :tabe:

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1295440509968822275
Sorun her zaman Vida'nın kabul etmesi oldu zaten.
1- 3.5 milyon Euro maaş verecek takım bulması zor.
2- Takımın Avrupa'da olması lazım, Euro 2021 öncesi Asya'ya, Arabistan'a falan gitmek istemez.

İsteyen takım Premier league'de ise, gidebilir.

3.5 milyon Euro teklif makul, ben yönetimin alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmelerinden korkuyorum.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Zindan kapısı tadında hafiften 🤭. Neyse belki dediğin gibi olur. Bu Adidas hiç ozenmiyor zaten forma işine diğer takımlara yaptıkları yanında bizimkiler yine iyi.
en az kar yaptigi ulke Turkiye oldugu icin pek takmiyor Adidas
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

biliyoruz şaka o işte :D
Death Note bölüm 25'ten sonra çok kötüydü ya.  Futbol üzerinden anlatırsam ilk 25 bölümü Klopp yazmış kalan 15 bölümü Abdullah Avcı yazmış gibiydi :D

Çevrimiçi yaço58

Bu Arada vidayı bir şekilde ypllamamız lazım murat özen kalmak istiyor diyor ama inşallah bir şekilde göndeririz

Çevrimiçi levitate

Death Note bölüm 25'ten sonra çok kötüydü ya.  Futbol üzerinden anlatırsam ilk 25 bölümü Klopp yazmış kalan 15 bölümü Abdullah Avcı yazmış gibiydi :D
çok eskiden 2 bölümünü izlemiştim, daha sonra tüm başladığım dizilere yaptığım gibi izlemeyi unuttum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimiçi levitate

Lemos bi atsın imzayı fenere de burada söyleyecem onun olayını  :evillol:
uuuuu hadi bakim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Gereksiz topçu, gider Robert Muriç alırım daha iyi. Sakız parasına oynar  :icool:

soyadı muriç olandan pek hayır gelmiyor ama :D

Çevrimdışı cursedofdragon

at olsa vurmuşlardı bu adamı. iyi topçuydu bi 6 sene önce filan.

:kop: :kop:

Çevrimdışı Erman1903

soyadı muriç olandan pek hayır gelmiyor ama :D

:) En azından güzel rotasyon oyuncusu olur alırsın 20-30 dakika yüzdeli vuruşlar yapar ilginç bir gol falan yapar. Diğerinin her sezon tarzı değişiyor, performansı başka oluyor garip bir oyuncu. Keşke böyle kalınlaşmak yerine gençlik zamanındaki gibi ince kalsaydı. Yeteneklisin boy da var santrafor ol bari bundan sonra demişler herhalde. Hiç doğal bir golcü değil.

Çevrimdışı worns

Bu Arada vidayı bir şekilde ypllamamız lazım murat özen kalmak istiyor diyor ama inşallah bir şekilde göndeririz

umarım. maaşı ve verimi bir tarafa vida-welinton tandeminden de bi hayır gelmez. hava toplarında iyi, mümkünse liderlik özellikleri de olan, dengeli bi stoper gerekli bize.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

umarım. maaşı ve verimi bir tarafa vida-welinton tandeminden de bi hayır gelmez. hava toplarında iyi, mümkünse liderlik özellikleri de olan, dengeli bi stoper gerekli bize.

Marcelo mu diyoruz :)

Çevrimdışı tangaz

Marcelo mu diyoruz :)

üniversiteye personel alırken girilen ilana benzemiş

ilahiyat mezunu+arapça farsça bilen+boyu 178+kilosu 81+iha pilotu :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

üniversiteye personel alırken girilen ilana benzemiş

ilahiyat mezunu+arapça farsça bilen+boyu 178+kilosu 81+iha pilotu :)

hahahahahhaha :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne oldu Forma tanıtımı saat 10.00 daydı hala başlamadı.

Çevrimdışı celiker1

Forma tanıtımı saat onda değil miydi? :money:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne oldu Forma tanıtımı saat 10.00 daydı hala başlamadı.
Ben de onu soruyorum ama cevap bulamıyorum. Yine iletişim sıkıntısı çıktı herhalde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben de onu soruyorum ama cevap bulamıyorum. Yine iletişim sıkıntısı çıktı herhalde.

O iletişim işinede sergen hoca baksın.

Zaten  bunların takım ve  ekonomi konusunda yapacakları işlerin çoğunu sezon içinde hoca yapar.

Çevrimdışı sozkul

Sorun her zaman Vida'nın kabul etmesi oldu zaten.
1- 3.5 milyon Euro maaş verecek takım bulması zor.
2- Takımın Avrupa'da olması lazım, Euro 2021 öncesi Asya'ya, Arabistan'a falan gitmek istemez.

İsteyen takım Premier league'de ise, gidebilir.

3.5 milyon Euro teklif makul, ben yönetimin alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmelerinden korkuyorum.

Alacağı ne kadar acaba? belki o yöntem daha karlıdır ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

O iletişim işinede sergen hoca baksın.

Zaten  bunların takım ve  ekonomi konusunda yapacakları işlerin çoğunu sezon içinde hoca yapar.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1295624548226867201

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★