2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873723 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı celiker1

Mensah ile 1+3 yıllık sözleşme yapmayı akıl eder yönetim umarım.Talisca'da aynı hatayı yapmıştık,bir daha yapmayalım.Oyuncu iyi sezon geçirirse seneye ücret arttırımı ister
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Cisse kalinic forvet hattı olursa bazı iç saha maçlarında 4 4 2 çıkabilirmiyiz ki acaba atiba ozi mensah ljajic baklava orta sahası ileride de cise artı alınacak golcü iç sahada böyle bir kurguda görebiliriz belki

Dediğin o eski Milan'ın İtalyan baklavasıysa çıkmaz kolay kolay Tsl'de bir takım öyle, çok zor. Zaten limitli, geometrik açıdan dezavantajlı sistemdir, yurt dışında da oynayan kalmadı gibi bir şey. Anca nostalji, fantazi yapmak isteyen oynar o taktikle  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben hiç görmedim o kadar takip ediyorum imza parasını  :ebebe: 35 yaşında ki adama 1.5 milyon € verilmez bizim bütçemiz belli verecek olduğumuz para belli Büyük takım,İstanbul,Şampiyonlar ligi gelecekse gelsin.Adam daha önce çinde oynuyormuş 6 milyon € alıyormuş ordan daha sonra oynamak istediğim bir takıam gitmek istiyorum diye alanyaya bonuslar ile birlikte 1.5 milyon € imzalamış.2 sene önceydi tabi o dolar/euro böyle değil iken ve o da 33 yaşında iken.Dediğim gibi kendi bilir bizim şartlara gelecekse buyursun gelsin.

Öyle bir sordun ki aklım gitti dedim 4.5 milyon € ya biz şimdi %60nı aldık zannettim :D Yok ya fesatlıktan değil korkutuyorsun beni sadece :D
Mensah için Kayserispor'un Atletico'ya 2.8 milyon Euro borcu var muhabbeti dönmüştü.

Atletico'yu ikna etmeye falan çalışıyorduk, Kayserispor bu parayı ödemek istiyordu vs.

Sonra bir anda o muhabbetler kapandı ve oyuncu bize kiralandı.

Garip geldi bana bu

Çevrimiçi yaço58

Dediğin o eski Milan'ın İtalyan baklavasıysa çıkmaz kolay kolay Tsl'de bir takım öyle, çok zor. Zaten limitli, geometrik açıdan dezavantajlı sistemdir, yurt dışında da oynayan kalmadı gibi bir şey. Anca nostalji, fantazi yapmak isteyen oynar o taktikle  :lol:
Bir kere şenol hoca oynattıydı takım akmıştı o zaman da atiba Tolgay ozi Talisca cenk aboubakar ile oynamıştık yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı levitate

Bir kere şenol hoca oynattıydı takım akmıştı o zaman da atiba Tolgay ozi Talisca cenk aboubakar ile oynamıştık yanlış hatırlamıyorsam
16/17 kayseri deplasmanı
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

16/17 kayseri deplasmanı
İç sahada da bir maçta oynamıştı diyr hatırlıyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Ben hiç görmedim o kadar takip ediyorum imza parasını  :ebebe: 35 yaşında ki adama 1.5 milyon € verilmez bizim bütçemiz belli verecek olduğumuz para belli Büyük takım,İstanbul,Şampiyonlar ligi gelecekse gelsin.Adam daha önce çinde oynuyormuş 6 milyon € alıyormuş ordan daha sonra oynamak istediğim bir takıam gitmek istiyorum diye alanyaya bonuslar ile birlikte 1.5 milyon € imzalamış.2 sene önceydi tabi o dolar/euro böyle değil iken ve o da 33 yaşında iken.Dediğim gibi kendi bilir bizim şartlara gelecekse buyursun gelsin.

Öyle bir sordun ki aklım gitti dedim 4.5 milyon € ya biz şimdi %60nı aldık zannettim :D Yok ya fesatlıktan değil korkutuyorsun beni sadece :D

Şartlarımıza uymalılar evet, 1,5 biraz üst limit ama 1M imza bile az para değil. Paşa gönlü bilir valla gitsin çok istiyorsa Katar'a falan parasının yarısını ev kirasına verir zaten :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Şartlarımıza uymalılar evet, 1,5 biraz üst limit ama 1M imza bile az para değil. Paşa gönlü bilir valla gitsin çok istiyorsa Katar'a falan parasının yarısını ev kirasına verir zaten :lol:

aynen öyle :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Mustafa Cengiz: "Mensah konusunda ben de şaşkınlık yaşadım. Bizi suçlamışlar. İzin almadan görüştüğümüzü söylemişler. Bir baktık tam tersi, futbolcu bizimkileri aramış. Bizim bir teklifimiz yok."

:kop: :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yalan bi tarafında yuva yapmış bunların yeminle.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mustafa Cengiz: "Mensah konusunda ben de şaşkınlık yaşadım. Bizi suçlamışlar. İzin almadan görüştüğümüzü söylemişler. Bir baktık tam tersi, futbolcu bizimkileri aramış. Bizim bir teklifimiz yok."

:kop: :kop:

:lol: :lol: :lol: :kop:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yaço58

Yalan bi tarafında yuva yapmış bunların yeminle.
Mensah acaba arayıp ne demiş gelin beni kaçırın mı demiş saçmalığa bak valla çoçuk bile böyle açıklama yapmaz insan kabullenir elinden aldığımızı

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tehlike canlari kulağma geliyor, benfica cavaniyi almis, daha dün ertan süzgün dedi, öyle birsey olursa seferovic transferi büyük ihtimalle ön plana cikacak. Bir sezon haric, her sezon sadece 5-6 gol atan forvetmi olur Allah askina.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Mensah acaba arayıp ne demiş gelin beni kaçırın mı demiş saçmalığa bak valla çoçuk bile böyle açıklama yapmaz insan kabullenir elinden aldığımızı

mensah : beni alın.vermezlerse kaçırın zorla Beşiktaşa veriyorlar beni :ASDASDa:SDASD   :kop: :kop:

töbü töbü kendini pazarlayan şeyler gibi   :kop: :kop: :evillol: :evillol: :lol: :lol:

çıldırıyorum bunlar olmasa kime güleceğiz biz ya yeminle mutlu olunca iştahım acılıyor gidem yemek yiyem bari :D