2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871340 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mensahın transfer detayları nedir, 1 yul kiralık diyorlar satın alması yüksek olursa bizimkiler alamaz diye düşünüyorum

4,5 milyon €, eger tutarsa şartlari zorlayip hic düsünmeden almaliyiz, hem yasida genc daha, hertürlü en az o paralara yine satariz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Cisse artı niasse yapsak
Adı geçen santraforlar arasında en iyisi Kalinic. Niasse'ın ömrü bitti artık Cisse'de normalde alınacak oyuncu değilde hoca istiyor herhalde düşük maaşa yedek olarak alınabilir.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 23:08:01 Samet Ç ]

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

https://twitter.com/tanerkrmn/status/1295085078469578752

hüüüü
Dünden beri twit siliyor arkadaş kuduruyor gs alamadı diye.
3. Lig kulübüne yetiştirme bedeli ödememek için 40 takla atan haramzadeler.

Çevrimdışı ankarakartal06

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1295088353684201473
ben halen anlamıyorum karin gibi bir adam nasıl kadroda düşünülmaz vallahi kafam almıyor .

adamı resmen kestirip attık. En azından 1 sezon bari oynasa  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı tangaz

4,5 milyon €, eger tutarsa şartlari zorlayip hic düsünmeden almaliyiz, hem yasida genc daha, hertürlü en az o paralara yine satariz

fantastik bir rakam gelmezse satmak da şart değil ben uzun soluklu oynamasından da memnun olurum şöle her sene 10 gol 10 asist yapacak bi orta sahamız olsa fena olmaz şifo mehmet öyleydi sene başı gözü kapalı 10gol 10 asist yazardık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gidenler hep yerli, gelenler hep yabanci, birdahaki sezon sıkıntı cekmeyelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben halen anlamıyorum karin gibi bir adam nasıl kadroda düşünülmaz vallahi kafam almıyor .

Antremanlarda da beğenilmemiş demek ki. Bir de o maaşla kalması çok zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

asporu ağlama duvarına çevirdiler  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi levitate

Dünden beri twit siliyor arkadaş kuduruyor gs alamadı diye.
3. Lig kulübüne yetiştirme bedeli ödememek için 40 takla atan haramzadeler.

hahahaha

murat özen tanerle iyi uğraştı onları siliyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

1.8 milyon € alıyor.

O kadarlık oynamıyor.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

asporu ağlama duvarına çevirdiler  :kop: :kop: :kop:

şunları izleme abi zamanına yazık :D

Çevrimdışı tangaz

ne diyorlar :D

sadece 500e kiralamışlar opsiyonda zorunlu değilmiş bu gese için rezalettir önce mert hakan sonra sassuloya giden eleman bugün mensah yarın da tese takar bize takan takana rezalet kepazelik hüüüüü filan diyolar  :kop:

Çevrimdışı Akil Emre

Şu 2 forvetten birini açıklasalarda rahatlasak, asıl bomba geçte olsa patlayacak ise 35 lik cisse ye bile fitim

Çevrimdışı tangaz

şunları izleme abi zamanına yazık :D

izlemiyorum tv açık ben nette takılıyorum ağlayan geselileri okuyorum filan derken baktım ağlayan ağlayana  :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şu 2 forvetten birini açıklasalarda rahatlasak, asıl bomba geçte olsa patlayacak ise 35 lik cisse ye bile fitim

Cisseden vaz gecdik diye haber ciksa, lewandowski gelmis gibi sevinirim