2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843402 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı murat

Altyapı maçlarının özetlerini biraz seyretmişligim var.ahmet Gülay seyredebildiğim kadarıyla dikkat çeken oyuncular arasında ilk 10 a girer diğeri hiç dikkatimi çekmedi ama o belki genelde baskın oynadığımız için özetlere giremiyordur.daha alt yaş grubunda iki santrafor bir kaleci birde forvet arkası dikkatimi çekmişti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet'i tanımak gerekir tabikide fakat bir oyuncu 30 kez milli olduysa ve Alanya gibi scout ekibi iyi olan bir takım istiyorsa bu çocuk da bir şey vardır.
Altyapı konusunda twitterda Mikail Serin'e güvenirim. Gençlerle birebir iletişimi olan ve sürekli izleyen birisi. O jenerasyonun en iyi oyuncusu diyor. Hatta Rıdvan'dan iyi diyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Altyapı maçlarının özetlerini biraz seyretmişligim var.ahmet Gülay seyredebildiğim kadarıyla dikkat çeken oyuncular arasında ilk 10 a girer diğeri hiç dikkatimi çekmedi ama o belki genelde baskın oynadığımız için özetlere giremiyordur.
Twitterda da sana benzer şeyler söyleyen çok insan var abi
Her şeyi geçtim bu çocuk için alanya baya diretti bu bile bir referans
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

kesinlikle yalan haber haber yalan değilse de rakam kesin yalandır
birde 7 milyon istemiş başkan 4 e düşürmüş araya aracılar koyup 2.5 için bastırıyormuş

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/cagriasarli/status/1294357529552662535
Ben buraya Salzburg'ta ilk sezonunu oynarken Mane'yi yazmıştım Çağrı abi potansiyeline ulaşamayacak demişti  :D
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 01:10:54 Samet Ç ]

Çevrimdışı murat

Twitterda da sana benzer şeyler söyleyen çok insan var abi
Her şeyi geçtim bu çocuk için alanya baya diretti bu bile bir referans
özellikle Semih kılıçsoyu ve kenctemur mu ne vardı onu takip edin.o jenerasyon da sanki daha çok iş var gibi.

Çevrimdışı tangaz

Bu ilk duyulduğunda olay çıkaran Mikail Serin altyapıdaki çoğu oyuncuyu izliyor ve bire bir tanıyor  :tabe: Daha önce yazdığı oyunculardan birisiydi  :tabe:

mikail serin belçikada yaşamıyor mu bizim altyapıdaki oyuncuların kaç maçını izlemiş? 2tane u 17 maçını izleyip herifleri beğnmiştir doğrudur ama bu adamlar kesin olacak diyemiyoruz özellikle de 3 büyüğün  altyapısından çıkan çocuklar yarışmacı ortamda oynayamıyor sonra bi şekil kayboluyor son 20 yıldır altyapıdan çıkan oyuncumuz yok hani bizde oynayamayan ama başka takıma giden ordan parlayan (merih demiral gibi) sonra kafamızı duvarlara vurduran tek oyuncu yok. eslem sedat filan hangisi süperlige kapağı attı bırakın gitsinler belki oynayıp gelişirler ben gitmelerinde sakınca görmüyorum ama yönetim geri alma maddesi koymalı diye düşünüyorum diğer taraftan %50 demek aslında bir nevi geri alma maddesi gibi bişey düşünsene oyuncu 2-3 milyonluk birine evrilse veririz yarısını alırız işe yarar kıvama gelirse haa adam merih gibi çıkar gelişir fiyatı 20 olur fifti fifti kırışalım sorun yok bizde kalsa o hale gelemeyecekti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Ben buraya Sazlburg'ta ilk sezonunu oynarken Mane'yi yazmıştım Çağrı abi potansiyeline ulaşamayacak demişti  :D
çağrı pek futbolcudan anlamaz zaten :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

mikail serin belçikada yaşamıyor mu bizim altyapıdaki oyuncuların kaç maçını izlemiş? 2tane u 17 maçını izleyip herifleri beğnmiştir doğrudur ama bu adamlar kesin olacak diyemiyoruz özellikle de 3 büyüğün  altyapısından çıkan çocuklar yarışmacı ortamda oynayamıyor sonra bi şekil kayboluyor son 20 yıldır altyapıdan çıkan oyuncumuz yok hani bizde oynayamayan ama başka takıma giden ordan parlayan (merih demiral gibi) sonra kafamızı duvarlara vurduran tek oyuncu yok. eslem sedat filan hangisi süperlige kapağı attı bırakın gitsinler belki oynayıp gelişirler ben gitmelerinde sakınca görmüyorum ama yönetim geri alma maddesi koymalı diye düşünüyorum diğer taraftan %50 demek aslında bir nevi geri alma maddesi gibi bişey düşünsene oyuncu 2-3 milyonluk birine evrilse veririz yarısını alırız işe yarar kıvama gelirse haa adam merih gibi çıkar gelişir fiyatı 20 olur fifti fifti kırışalım sorun yok bizde kalsa o hale gelemeyecekti.
Scout olduğu için izliyordur. Kaç kere altyapıdan gençlerle iletişimini gördüm. Serkan Rençber'in scoutlarından birisi kendisi. Türkiye'de scout tanıdıkları vardır en kötü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben buraya Salzburg'ta ilk sezonunu oynarken Mane'yi yazmıştım Çağrı abi potansiyeline ulaşamayacak demişti  :D

çağrının tutturamadığı çok oyuncu war pek anlamıyor bu işlerden  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Bu ilk duyulduğunda olay çıkaran Mikail Serin altyapıdaki çoğu oyuncuyu izliyor ve bire bir tanıyor  :tabe: Daha önce yazdığı oyunculardan birisiydi  :tabe:

Burada bile konuştuk Ahmet Gülay'ı geçtiğimiz yaz. Ayrıca herkesin altyapıdaki oyuncuları ezbere bilecek hali yok. İnsanlar güvendikleri kişilerin sözlerine göre fikir ediniyorlar. Gayet normal bir şey bu.

Çevrimdışı tangaz

Scout olduğu için izliyordur. Kaç kere altyapıdan gençlerle iletişimini gördüm. Serkan Rençber'in scoutlarından birisi kendisi. Türkiye'de scout tanıdıkları vardır en kötü  :tabe:

bende kötü demiyorum elemana aklı başında biri twitterdaki meçhul tebdili sakallı kıllı vbvb gibi kolpa biri değil adı sanı belli biri ama çokda abartmamak lazım yorumlarını, ben yorum yapmıyorum somut eriler yazdım az evvel 20 yılda altyapıdan çıkan eleman yok bizde tutunamayıp başka takıma gidip kafamızı  duvarlara vurduran adam yok mustafa. bırakalım gitsin çocuklar gelişsinler (burda kalsalar gelişemeyecekler oynayan oyuncu gelişir) o menajer herifin kontakları güzel varsın yetiştirip satsınlar yarısı bizde ordan da para girdisi olur işte fena mı? burda kalıp kaybolmalarından iyidir.

Çevrimdışı murat

https://www.fanatik.com.tr/turk-futbolunun-gelecegine-damga-vuracak-18-yas-alti-10-genc-yildiz-adayi-2132518
Son sıraya dikkat bunlar bile övüyorsa Beşiktaş oyuncusunu vardır birşeyler.her türlü gol atıyor sağ sol kafa uzaktan .birde santrafor ama ortasaha virtü9zü gibi ayak var.insallah doğru bir gelişim gösterir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bende kötü demiyorum elemana aklı başında biri twitterdaki meçhul tebdili sakallı kıllı vbvb gibi kolpa biri değil adı sanı belli biri ama çokda abartmamak lazım yorumlarını, ben yorum yapmıyorum somut eriler yazdım az evvel 20 yılda altyapıdan çıkan eleman yok bizde tutunamayıp başka takıma gidip kafamızı  duvarlara vurduran adam yok mustafa. bırakalım gitsin çocuklar gelişsinler (burda kalsalar gelişemeyecekler oynayan oyuncu gelişir) o menajer herifin kontakları güzel varsın yetiştirip satsınlar yarısı bizde ordan da para girdisi olur işte fena mı? burda kalıp kaybolmalarından iyidir.
Adamı kiralarsın yada geri alma maddesi koyarsın kimse sesini çıkarmaz  :tabe: Eleştirimiz takas olayına  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Adamı kiralarsın yada geri alma maddesi koyarsın kimse sesini çıkarmaz  :tabe: Eleştirimiz takas olayına  :tabe:

kiralayınca oynatmıyorlar örnekler ortada mustafa hasiç bile çok az oynatıldı muhayer filan da ortada işte o nedenle %50 sini vermek kötü durmuyor benim aklıma düşündükçe yatıyor geliştirsinler satsınlar işte bize de ordan para gelir biz oynatıp yetiştiremiyoruz çocuklar kaybolup gidiyolar sonra.

Çevrimdışı mellfred

Victor Ruiz'in maaşını ödeme 1: vasıfsızlık. Adamın feshedip kaçmasına göz yum 2: işbilmezlik. Yerini doldurmak için altyapının iki yıldızını ver 3: vizyonsuzluk. Çıkıp bi de "huyumuz kurusun" de 4: pişkinlik. Yaklaşan yabancı sınırını göz ardı et 5: vizyonsuzluk x2 Bütün bu haltları yedikten sonra taraftarın suratına bakıp "kusura bakmayın abi kaza oldu" diyemezsin.

(...)
nabıcaz be kamil !

Çevrimdışı 38life

Yönetimin taraftar tepkisi, isteği ile hareket etmesi bu olay özelinde iyi bir şeye vesile olsa da genel anlamda çok kötü bir yönetim anlayışıdır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kiralayınca oynatmıyorlar örnekler ortada mustafa hasiç bile çok az oynatıldı muhayer filan da ortada işte o nedenle %50 sini vermek kötü durmuyor benim aklıma düşündükçe yatıyor geliştirsinler satsınlar işte bize de ordan para gelir biz oynatıp yetiştiremiyoruz çocuklar kaybolup gidiyolar sonra.
Yönetim de anlaştıktan sonra biz ne yapıyoruz deyip payı arttırmış. Ancak bu işi basına sızmadan işi bitirmiş olsalar böyle tantana çıkmazdı. Her türlü suçlu oluyor yönetim. Transfer olaylarını lastik gibi sündürüyorlar. 10 tane oyuncu ile anlaşıyoruz ama hala başka oyuncuların peşinden koşuyoruz. Eldekiler kaçınca da menajerlerin eline kalıyoruz. Menajerler de tek taraflı çalışmıyorlar tabiki. Menajer sonra oyuncunu kaçırıyor altyapından  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin taraftar tepkisi, isteği ile hareket etmesi bu olay özelinde iyi bir şeye vesile olsa da genel anlamda çok kötü bir yönetim anlayışıdır.
İş uzamasa ve tamamlansa ne olacaktı o zaman diye düşünmeden edemiyor insan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yönetim de anlaştıktan sonra biz ne yapıyoruz deyip payı arttırmış. Ancak bu işi basına sızmadan işi bitirmiş olsalar böyle tantana çıkmazdı. Her türlü suçlu oluyor yönetim. Transfer olaylarını lastik gibi sündürüyorlar. 10 tane oyuncu ile anlaşıyoruz ama hala başka oyuncuların peşinden koşuyoruz. Eldekiler kaçınca da menajerlerin eline kalıyoruz. Menajerler de tek taraflı çalışmıyorlar tabiki. Menajer sonra oyuncunu kaçırıyor altyapından  :tabe:

çünkü bitik durumdayız ama şu atiba süründürmesi bile beni benden alıyor bugünleri zamanında öngördüğüm için Adalı diyenlerdendim.

Çevrimdışı tangaz

bizim pepdullah da şu setien kadar gururlu olsaydı keşke insanda karakter olacak tabii ama gese yetiştirmesi kripto geseliden bunları beklemek hata tabii

Çevrimdışı MUSTAFA_

çünkü bitik durumdayız ama şu atiba süründürmesi bile beni benden alıyor bugünleri zamanında öngördüğüm için Adalı diyenlerdendim.
Bitik durumdaysak yönetim o planladığı altyapıyı canlandırma ve genç oyuncular transfer etme planına güvenecekler. Beşiktaş'ı bu planla kurtaracağız deyip sonra oyuncunu takasta kullanamazsın. Elimde para yok diyebilecek bir durumda da değil, taraftara siz ne anlarsınız da diyemez. Çünkü daha yeni yardım kampanyasında paranızı altyapıya harcayacağım diye açıklama yapmış. Ayrıca yabancı kuralı geliyor ve biz sadece yabancı oyuncu alıyoruz. Altyapıdan oyuncuları A takıma adapte etmeye çalışıyoruz. Altyapıyı değerlendireceğiz. Değerlerimizi biz denemeden kiralık harici yollayamayız. Her türlü yönetim transferde sınıfta kalmıştır. Yarın PAOK maçında alınacak kötü bir sonuçla da sportif anlamda sınıfta kalacaklar. Ellerinde bir finansal başarı ihtimali kuvvetli duruyor. Onu da Ruiz olayının sonucu belirleyecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Bitik durumdaysak yönetim o planladığı altyapıyı canlandırma ve genç oyuncular transfer etme planına güvenecekler. Beşiktaş'ı bu planla kurtaracağız deyip sonra oyuncunu takasta kullanamazsın. Elimde para yok diyebilecek bir durumda da değil, taraftara siz ne anlarsınız da diyemez. Çünkü daha yeni yardım kampanyasında paranızı altyapıya harcayacağım diye açıklama yapmış. Ayrıca yabancı kuralı geliyor ve biz sadece yabancı oyuncu alıyoruz. Altyapıdan oyuncuları A takıma adapte etmeye çalışıyoruz. Altyapıyı değerlendireceğiz. Değerlerimizi biz denemeden kiralık harici yollayamayız. Her türlü yönetim transferde sınıfta kalmıştır. Yarın PAOK maçında alınacak kötü bir sonuçla da sportif anlamda sınıfta kalacaklar. Ellerinde bir finansal başarı ihtimali kuvvetli duruyor. Onu da Ruiz olayının sonucu belirleyecek  :tabe:
ruiz olayının sonucu belli.parasını son kuruşuna kadar ödeyeceğiz.uefanın aranızda anlaşın tavsiye kararını yönetim kendi kafasına göre yorumladı ama kurallarda hiç bir değişiklik yok pandemi diye birşey  kabul görmez.