2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862792 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Olunga müthiş adammış yalnız. Umarım alabiliriz.

Çevrimdışı tangaz

olunga.

bu vidyoya göre birazşey olmuş hani liseli bir abi gelir ortaokul bebelerinin maçında oynar ya hah o hesap işte

bu nedenle değerlendiremiyor insan ama her türlüsünü zımbalamış golün olurda tutar uefada filanda bolbol yapıştırırsa acaip paralara gönderebilirsin sonrasında
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/radyospor/status/1293980866302095361

Atletico ne alaka
Atlatico'ya borcu duruyormuş Kayserispor'un.Ayrıca satıştan %40 maddesi varmış.O maddeyi oyle bir saçma yapmış ki onceki Kayseri yönetimi,aldikları fiyatin uzerinde sattiklarinin  %40 ı değil,kaça satarlarsa satsinlar %40 ı.Yuksek ihtimal bizim yönetim ile Kayseri yönetimi Atlatico'ya bir teklif sundular ve cevabını bekliyorlar
Hayatta Beşiktaş

Bonservisin yüzde 40'ı onlarda. Satıştan pay alacaklar  :tabe:
Kayseri'nin borcu varmış Atleti'ye diye duymuştum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1- 23 yaşında olması
2- Altyapından yetişmiş olması.

3- Scouting'i başarılı olan Alanyaspor'un ısrarla istemesi.
4- Whoscored ratinglerinin fena olmaması
5- Uzun boyu ve sağlam fiziği
6- Son 3-4 haftaya kadar şampiyonluk yarışı yapan takımda ilk 11'de yer alması.

Daha ne olması gerekiyor değerli olması için, bilemiyorum.

O zaman ziya erdalı da alalım.

Çevrimdışı worns

bir üst sürümünü versek  :icool:

https://www.transfermarkt.com.tr/florinel-coman/profil/spieler/340982

bu pahalı gelir sanki :) steu 3 verip almış. biz mihaita'yla gerçekten ilgilensek sözleşmeye bir sene kalması avantajını da kullanıp 2.5-3e bağlayabiliriz.

doğu avrupa işi tabi biraz menajerine filan da para yedirmek lazım. ben gitmek istiyorum diye ortaya çıkarsın oyuncuyu. ben baya etkilendim adamdan, zaten hızlı ve yetenekli de. genelde kanatlarda pek olmayan pozisyon alma becerisi, ceza sahasında akıllı işler filan da var. 20 yaşında yetenekli bi kanat yüzde 80 maldır. :) mihaita öyle görünmüyor.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 22:03:05 worns ]

bu vidyoya göre birazşey olmuş hani liseli bir abi gelir ortaokul bebelerinin maçında oynar ya hah o hesap işte

bu nedenle değerlendiremiyor insan ama her türlüsünü zımbalamış golün olurda tutar uefada filanda bolbol yapıştırırsa acaip paralara gönderebilirsin sonrasında
Şampiyon oluruz gelirse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kayseri'nin borcu varmış Atleti'ye diye duymuştum.

Geri gitme durumu vardı Kayseri parayı ödeyemediği için. Ayrıca faizi varmış yüzde 2. Bugün yayında söyledi Murat Özen. Onun için bir an önce Mensah'ı elden çıkarmaya çalışıyorlarmış :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Olunga laligada niye tutmamış 17/18 sezonu 14 maç 3 golü var ispanya da

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fenerin boynuna dola Michael Olunga.

Çevrimdışı yoruk

Arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum foruma son 1 haftadır göremedim ama mylife1903 nerede acaba ? Hayır ona özgü mesajlar eğlenceli oluyordu ,kendine özgü tarzı vardı isim değiştirse bile farkedilir ama yok sanırım.

Çevrimdışı ALDENYX

Olunga'nin burda rahat bi 15 + golü olur. İstekli hinzir ...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum foruma son 1 haftadır göremedim ama mylife1903 nerede acaba ? Hayır ona özgü mesajlar eğlenceli oluyordu ,kendine özgü tarzı vardı isim değiştirse bile farkedilir ama yok sanırım.
Corona olayları koptuktan sonra ulaşamadık. Biz de bilmiyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

Geri gitme durumu vardı Kayseri parayı ödeyemediği için. Ayrıca faizi varmış yüzde 2. Bugün yayında söyledi Murat Özen. Onun için bir an önce Mensah'ı elden çıkarmaya çalışıyorlarmış :tabe:
Bazı yerlerde ise Mensah bizi değil Galatasaray'ı istiyormuş galiba ? İstemeden gelirse kötü olur .

Çevrimdışı tangaz

bu pahalı gelir sanki :) steu 3 verip almış. biz mihaita'yla gerçekten ilgilensek sözleşmeye bir sene kalması avantajını da kullanıp 2.5-3e bağlayabiliriz.

doğu avrupa işi tabi biraz menajerine filan da para yedirmek lazım. ben gitmek istiyorum diye ortaya çıkarsın oyuncuyu. ben baya etkilendim adamdan, zaten hızlı ve yetenekli de. genelde kanatlarda pek olmayan pozisyon alma becerisi, ceza sahasında akıllı işler filan da var. 20 yaşında yetenekli bi kanat yüzde 80 maldır. :) mihaita öyle görünmüyor.

ucuz mal alacak kadar zengin değilim  :icool:

benimönerdiğim eleman romanyalı neymardiyolar haa o dere değil ama iyi eleman senin elemanıda izledim begendim yaşının üstünde olgunluguda war gibi sanki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı celiker1

Mjchael Olunga İspanya gördükten sonra nasıl Japanya ikinci lig görmüs anlamış değilim.Ispanya'daki maç özetlerini izliyorum ve çoğu maçta fiziğiyle rakip stoperleri zorluyor,sırtı dönük başarılı,hava toplarında kule.Japonya özetlerinde gol vuruşununda fena olmadığını görüyoruz.Türkiye,Yunanistan,Belçika,Hollanda liglerinde çok rahat 15+ gol yakalayacak adam.Japonya ikinci ligine düsmesi ilginç olmuş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı yoruk

Corona olayları koptuktan sonra ulaşamadık. Biz de bilmiyoruz  :tabe:
İnşallah önemli bir şey yoktur tabi.Hani transferler falan bu konuştuğumuz adamlar tam onun kendine özgü yorumladığı,istediği adamlardı oradan aklıma düştü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı yerlerde ise Mensah bizi değil Galatasaray'ı istiyormuş galiba ? İstemeden gelirse kötü olur .
Mensah ile her konuda anlaştıktan sonra Kayseri başkanı ile görüştük. Öyle bir şey yok. Nevzat Dizdar denen GSli'nin uydurması  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı worns

ucuz mal alacak kadar zengin değilim  :icool:

benimönerdiğim eleman romanyalı neymardiyolar haa o dere değil ama iyi eleman senin elemanıda izledim begendim yaşının üstünde olgunluguda war gibi sanki

senin eleman çok iyi zaten bence de. muhtemeln biz ikisini de alamayız da mihaila daha tam olmamış bir şansımız olabilir. coman da tam para verilecek oyuncu para olsa. 8-10 filan isterler gibi.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 22:12:54 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

Ya abi ciddi sandım :) ama geçiyor haberleri bizden mi gördü medya ne yaptı çok dillendirdik bu adamı :)

Ben de o iş rahat ol  :icool:

Çevrimdışı ALDENYX

Mensah ile her konuda anlaştıktan sonra Kayseri başkanı ile görüştük. Öyle bir şey yok. Nevzat Dizdar denen GSli'nin uydurması  :tabe:

Şu transfer bitsede kafa olarak bi rahatlasak, bizi sanki yipratiyor bu mensah transferi. Harcadigimiz zaman ve vakit cook degerli..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

senin eleman çok iyi zaten bence de. muhtemeln biz ikisini de alamayız da mihaita daha tam olmamış bir şansımız olabilir. coman da tam para verilecek oyuncu para olsa. 8-10 filan isterler gibi.

10dan aşağı bırakmazlar tam luçescu şaktarının alıp sonra okutacağı profil