2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865253 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

alıcı gözle izlemedim ama hemen herkes ligin en iyi 3 stoperinden biri diyor hoca da ısrarla istediğine göre sorun yok demektir. hele hele roco gibi adamın 1,5 imza parası + 1,5 maaş kaldırdığı yerde 1 milyon altına mal olacak wellintona kimse bişey demeyecektir.

Geçen sezon bi kaç maç benimde dikkatimi çekmişti ama sonra herkes ağır oyuncu falan demiş benim izlediğim maçlarda baya atik bi oyuncu izlenimi verdi. Bize ceza sahası dışından yapıştırdıydı o maçtan sonra dikkat ettiydim oyuncuya.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kimle takas yapılır/yapılmaz bilmem, biz karar vermiyoruz ama oyuncu 5 kuruş kazandırmadan transfer olacak arkadaşım. Bana göre teknik heyet kimi istiyorsa ona karşılık kullanmalı kendisini çünkü 1-0 dan iyidir. Bekleyip gidişine seyirci kalmak seçenek bile olmamalı.

Aylar önce gidecek dediğimde bizim deli oğlan @cursedofdragon da Gökhan asla gitmez karakterli adamdır diyordu. Sen de şimdi Dorukhan'ı buraya getiren biziz art niyetli değildir diyorsun. Bakalım göreceğiz ne olacağını, Torunogullari Dorukhan bizimle kalacak derse bil ki gidiyor, şaka gibi Gökhan Fenere gitmeden bir gün önce bu açıklamayı yaptı adam gazetelere  :kop:

aynı şey değil gökhanın sözleşmesi bitmişti.

Dorukhanın 1 sene daha sözleşmesi var gidip gitmez ile ilgili bir şey demiyorum 1 sene daha bizimle diyorum etinden sütünden faydalanacaz diyorum hepsi bu.

Çevrimdışı Erman1903

aynı şey değil gökhanın sözleşmesi bitmişti.

Dorukhanın 1 sene daha sözleşmesi var gidip gitmez ile ilgili bir şey demiyorum 1 sene daha bizimle diyorum etinden sütünden faydalanacaz diyorum hepsi bu.

Onun da bitiyor zaten adamın sözleşmesi var şu an hiçbir yere gidemez ama işte perşembenin gelişi - çarşamba gününde olma durumları. Sana deli oğlan dediğim için kırılmadın inşallah ben seni sevdiğimden öyle diyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Onun da bitiyor zaten adamın sözleşmesi var şu an hiçbir yere gidemez ama işte perşembenin gelişi - çarşamba gününde olma durumları. Sana deli oğlan dediğim için kırılmadın inşallah ben seni sevdiğimden öyle diyorum.

niye kırılayım öyle basit şeylere kırılmam ben :)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Biz Dorukhan'a karşı Ozan diyoruz da sosyal medyada Alper Potuk veya Deniz Türüç de yazılıyor  :tabe:
Kafa kafaya Dorukhan-Ozan takası benim de içime pek sinmiyor. Takasta kullanmayacaksak da sözleşmesini bir an evvel uzatmak lazım. Birileri aklını çelerse son senesinde verim de alamayız üstüne 6 ay kontenjanından bedavaya gider.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Arthur Dayne

@Erman1903 abi hocanın kafasındaki tek 6,çift 8 orta saha modeli bana çok mantıklı geliyor.Mensah en azından idare edemez mi bizi bu düzende?

Çevrimdışı Orhan_

650+BONUS a welinton a kimse bieşy demez galiba . Zaten  kötü oyuncu değil.

Yalnız 2 transferde de maaşlarını biraz daha indirdik ayağı çekiyorlar. Ne kadar çok uğraştıklarını gösterip kararlılıklarını mı göstermeye çalışıyorlar bilemezük. En nihayetinde iyi işler bunlar. Biraz daha hızlanırlarsa çok daha iyi olacak.

Çevrimdışı Orhan_

arkasından ağlanacak dünyada 3 adet eleman var ve hiç bir tr.de oynamıyor

Messi, Ronaldo, Karius?

Çevrimdışı rico_paşa

Hoşgeldin Wellington  :super:

Mensah da gelirse bir an önce çok güzel iş yapmış oluruz.

Diğer beklediğim transferler gökhan töre, sağ bek ve forvet  :steamed:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı tangaz

Messi, Ronaldo, Karius?

yaw şu hayini nerden hatırlattığın  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

.Stopere keşke Eray Cömerti alabilsek .

Elemana bir bakayım dedim önüme düşen ilk şey Arsenal oldu. Menajer sallamasyonu olsa bile atılan yem Arsenal civarlarında.

Çevrimdışı sametbagan

Türkiyede transferlerin%90'nı merenejerler aracılığı ile yapılır.

Forvet lazımsa önce isimli boşta oyuncunun haklarını bulunduran mejerle görüşülür

O olmadı takımda istenmeyen sorunlu oyuncunun menejeri ve takımıyla görüşülür.

O da olmadı daha önce takımda başarılı olmuş satılmış oyuncu ve menejeri ile görüşülür(cenk tosun)

O da olmadı eldeki oyuncu parlatılmaya çalışılır ,hazırlık maçlarında(transfer geciktiği için taraftar homurdanmasın diye) altayapı oyuncuları oynatılır   mecburen

En son hamle olarak transferin son günü son saati taraftara sus payı takımı tarafından istenmeyen gözden çıkarılmış müzmin sakat yaşı geçmiş sönmüş yıldızı alır süper transfer olarak duyrulur.(bknz. boateng)
Ama asla geleceği parlak genç yatırım transferi yapılmaz.en fazla no name bi isim alınır kapalı kutu şansına iyi çıkarsa ya faydalanırsın yada iyi paraya satarsın(bobo ,cenk tosun ) yada ertesi sene elden çıkarmaya çalışırsın(larin edu )

Çevrimdışı kaan1903

Elemana bir bakayım dedim önüme düşen ilk şey Arsenal oldu. Menajer sallamasyonu olsa bile atılan yem Arsenal civarlarında.
Çok beğendiğim bir stoper Vida’dan bonservis kazanabilirsek parayı buna gömebiliriz. İleri de parlatıp büyük para kazandırabilecek bir oyuncu ama en az 4-5 m isterler gibi.

Çevrimdışı kaan1903

Welinton ‘da geldiğine göre bana göre kalan eksiklerimiz bunlar ;

1 Yabancı Kaleci
2 Stoper (Mirin,Roco,Vida gidici) 
2 Sağ Bek (1 Yabancı 1 Yerli )
2 Orta Saha ( 6 Numara , 8 Numara ) 
Ljajic satılırsa 8-10 karışımı bir OfansifOrtasaha
1 Sol Kanat
1 Sağ Kanat
2 Forvet 

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 abi hocanın kafasındaki tek 6,çift 8 orta saha modeli bana çok mantıklı geliyor.Mensah en azından idare edemez mi bizi bu düzende?

Etmesine tabi eder, Ljajic'den çok daha uygun bu düzende oynamaya ama maliyet problemi, bu kadar para verilen bir oyuncunun penaltı - duran top hariç çok tabela potansiyeli olmaması, İstanbul'da kapanan takımlarda duvara toslayabilme, kilit açmakta zorlanabilme gibi riskleri var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı saricasi

Welinton yeni santraforumuz :)   

2.marcelo olur ,sağlam yere basıyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Orhan_

yaw şu hayini nerden hatırlattığın  :akuma:
:lol:
Adam hayatında sadece 6 maçta normal birisi gibi davransaydı bi cl, bi de lig kupası sahibi olabilirdi. Bunu dövmeden göndermediğimiz için bi ağlama hissi gelmiyor mu?

Çevrimiçi tolga1903

Welinton ‘da geldiğine göre bana göre kalan eksiklerimiz bunlar ;

1 Yabancı Kaleci
2 Stoper (Mirin,Roco,Vida gidici) 
2 Sağ Bek (1 Yabancı 1 Yerli )
2 Orta Saha ( 6 Numara , 8 Numara ) 
Ljajic satılırsa 8-10 karışımı bir OfansifOrtasaha
1 Sol Kanat
1 Sağ Kanat
2 Forvet 

Marafona, caulker, tzavellas, salih uçan, junior fernandes, bakasetas ve cisse uygun mudur? Hoca hepsini tanıyor sonuçta

Çevrimdışı Orhan_

Etmesine tabi eder, Ljajic'den çok daha uygun bu düzende oynamaya ama maliyet problemi, bu kadar para verilen bir oyuncunun penaltı - duran top hariç çok tabela potansiyeli olmaması, İstanbul'da kapanan takımlarda duvara toslayabilme, kilit açmakta zorlanabilme gibi riskleri var.

Kapanan takımlara karşı hareketli bir ön hat olmayınca genelde tıkanıyoruz. Beklerini de taşıyan oyunculara ihtiyacımız var gibi. Layiçle beraber oynarlarsa iyi kötü nasıl bir etkileri olur merak ediyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Welinton'umuz hayırlı olsun. Uzun oynamaları tutmayabiliyor ve faullü oynayıp penaltı yaptırabiliyor ama bunun harici güzel adam. Pozisyon alması, kısa boyuna rağmen kafa topları başarılı, önde oynamaya uygun. Son zamanlarda pek kullanmadılar sıkı hazırlanmalı, büyük takımın as stoperi olmak kolay iş değil. Sık gördüğü kartlara çok dikkat etmeli, bize karşı her zaman daha kolay çıkar onlar.

Fatih'in gitmesine de üzülmeyin, hırsı dışında pek numarası yoktu-onu da en güzel bize karşı gösterdi. Evet daha genç bir oyuncuyla takas yapabilirdik ama buna uygun sadece Hadebe vardı lakin o da henüz tarzını tam oturtmuş-yüksek oynayan bir oyuncu değil, şampiyonluk hedefinde güvenemezdik.