2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870265 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Bence satılmasın. 1-2 milyona satmak, akıllıca olmaz.

Çocuğun transfermarkt değeri 4 milyon oldu. Kullanıp parlatmak lazım.

Millet maaşına takmış durumda, ama Avrupa'da santrafor maaşlarının hali ortada işte. 1 aydır santrafor bulamıyorlar.

Abi var da santrafor bizimkiler biraz rüyalar aleminde dolaşıyor. Anlaştık muhtemelen Cisse ile ama tutarsa diye isimli adamlara fakir tekliflerimizi sunuyoruz. Bizde bir mantık var hem maaşı düşük olsun hem ismi tanıdık olsun. Ya da maaşı yüksek olsun ama bize ucuza kiralasınlar... Yok ki öyle bir dünya, anca 2-3 sezondur performans vermeyen birileri bulunur. Mesela yaşından dolayı Cisse'ye karşıydım ama bu tip birini alacağımıza gelsin başlasın geç kalmadan diye bakıyorum artık. En azından hem ismi hem performansı var.

Biz burada arkadaşlarla baya oyuncu paylaştık ama küçük görülürler yarın öbürgün iyi bir takım aldığında da biz alamayız çünkü yaşlı değiller. Mesela @kaan1903 arkadaşımız Lawrance Shankland diye bir oyuncu paylaştı İskoç 2.Ligden ama değeri falan düşük adamın o kimmiş denir kulüpten biri duysa. Halbuki takımını şampiyon yaptı Ancelotti'nin listesinde olduğu söyleniyor, Glaskow ve Celtic ikisi birden ilgileniyorlar. Maaş 200Bin Euro bizimkiler sümüğünü atmaz buna.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 01:20:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

benim geçen sene çok yazdıgım max gradel sivasta @worns
Seneye almaya çalışırsak şaşırmam

ATU-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Ben de Larin'den umutluyum.

Eleman fotoğraflarda zımba gibi görünüyor, swat elemanı gibi.

Larinde aslında bizim için iyi bir santrafor olacak fiziksel özelliklerin tümü var. Gol vuruşu da kötü değildi. Ama muhtemelen üst düzey lig tecrübesi eksikliğinden gelen bir pozisyon alma ve konsantrasyon problemi vardı. Teknik açıdan kalas sayılır, iyi bir santrafor olması için biraz tilkileşmesi lazım ceza sahasında. Belçikada kazandığı deneyimden sonra görmek lazım. Kolayca elden çıkarılması hata olabilir, katılıyorum.

Çevrimdışı worns

Eğer sergen görmek istiyorum dediyse ilk etapta iki santrafor alınmaz muhtemelen. Bi larinin durumuna bakılır. Şu gidişata bakarsak Paok maçına 11 çıkma ihtimali de az buz değil. En azından ilk dokunuş üstadı güveni santrafor oynamaktan iyi de olur.

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 01:35:16 worns ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

baya saglam transfer seneye basak alir  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 02:03:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Yorgo

Çevrimdışı kaan1903

Abi var da santrafor bizimkiler biraz rüyalar aleminde dolaşıyor. Anlaştık muhtemelen Cisse ile ama tutarsa diye isimli adamlara fakir tekliflerimizi sunuyoruz. Bizde bir mantık var hem maaşı düşük olsun hem ismi tanıdık olsun. Ya da maaşı yüksek olsun ama bize ucuza kiralasınlar... Yok ki öyle bir dünya, anca 2-3 sezondur performans vermeyen birileri bulunur. Mesela yaşından dolayı Cisse'ye karşıydım ama bu tip birini alacağımıza gelsin başlasın geç kalmadan diye bakıyorum artık. En azından hem ismi hem performansı var.

Biz burada arkadaşlarla baya oyuncu paylaştık ama küçük görülürler yarın öbürgün iyi bir takım aldığında da biz alamayız çünkü yaşlı değiller. Mesela @kaan1903 arkadaşımız Lawrance Shankland diye bir oyuncu paylaştı İskoç 2.Ligden ama değeri falan düşük adamın o kimmiş denir kulüpten biri duysa. Halbuki takımını şampiyon yaptı Ancelotti'nin listesinde olduğu söyleniyor, Glaskow ve Celtic ikisi birden ilgileniyorlar. Maaş 200Bin Euro bizimkiler sümüğünü atmaz buna.
Shankland Championship yapacak gibi duruyor keşke ilgilensek denenebilirdi.

Yorgo

Bu arada  HANGAR 18 i unutmamk  lazim.. Hele  o  Nick Menza'nin capraz zil vuruslaari ooof oof !!!  Bknz. 05:00 .. Haa bi de  ~secret  place~  di mi efenim?? 

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 05:13:34 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Günaydın Transfer bekleyende bugün.

Nsakala'dan  çok umutluyum inşallah yanılmam. Atiba Hutchinson gibi görevini iyi yapıp iyi bir karakter koyacağını düşünüyorum. Geçmişte Anderlecht gibi liginin Dominant takımında oynamasıda bence + yazar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Bu adam tam olarak orta sahanın nersinde oynuyor, elneny muadili mi ben çözemedim.

biraz free oynuyor diyebiliriz malatyanın maaş vs durumundan dolayı.
mensah k.paşada da 32 maç 5 gol 7 asist yapmış
hakan arslan kasımpaşada 31 maç 6 gol 3 asist yapmış. Acaba aynı dönemde mi oynamışlar.

Çevrimiçi murat

ben de yazmıştım.çok iyi kaleye sızan nir arkadaştı ama tabela yüzdesi düşüktü. Kimisi süper oynar tabela yapamaz kimisi pek birşey oynamaz tabela yapar. İkisini birlikte yapanı bulmak önemli olan. Yaştan emekli olmadıysa iş yapar buralarda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mensahın fb ye saplayıp saplattırma durumu var galiba oynadığı maçlarda :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1293695006524542979

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1293695465654034432

Bu sayfalarda tuhaf ya herkes hoca ile başkanla görüşür gibi alevli toplar yayınlıyor. 18 - 20 yaşında gençler takipçi kasmak için böyle etraftan toplayıp alevli paylaşımlar yapıyor. :)

Çevrimiçi murat

Yönetimin elinde de bir liste yok galiba buralara bakıp nirde şöyle bir haber çıkmış bir ilgilenelim durum nedir bir bakalım diyorlar galiba. Aynısı basında da var. Önce bir yalan atıyorlar sonra bunları kaynak gösterip yabancılar psylaşıyor sonra yabancılsr paylaşınca bunlar yalan söylemez vardır bir bildikleri diyerek kendileri de inanıyor.bazende menejerler haber çıkartıyor ya nasip ya kısmet diyerek. Bizede konuşacak birşeyler çıkıyor. Ama önceki dönemde konuşulur konuşulur sonra ilginç bir isimle anlaşırdık piyasaya düşmemiş ama sanki bu sene öyle birşey olmayacak gibi.

Çevrimdışı tangaz

Bu sayfalarda tuhaf ya herkes hoca ile başkanla görüşür gibi alevli toplar yayınlıyor. 18 - 20 yaşında gençler takipçi kasmak için böyle etraftan toplayıp alevli paylaşımlar yapıyor. :)

atıyolar Onur bir de hepsi duyum değil direkt bilgi diyorlar yönetimden görüştüğüm kulüp içinden bilgi aldığım filan diyen tipler var sonra o tiplerden biri vidyo yayınlıyor tip dediysem tipe bakınca sen kiim yöneticilerle temas kurmak kiiim tipi tipler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yönetimin elinde de bir liste yok galiba buralara bakıp nirde şöyle bir haber çıkmış bir ilgilenelim durum nedir bir bakalım diyorlar galiba. Aynısı basında da var. Önce bir yalan atıyorlar sonra bunları kaynak gösterip yabancılar psylaşıyor sonra yabancılsr paylaşınca bunlar yalan söylemez vardır bir bildikleri diyerek kendileri de inanıyor.bazende menejerler haber çıkartıyor ya nasip ya kısmet diyerek. Bizede konuşacak birşeyler çıkıyor. Ama önceki dönemde konuşulur konuşulur sonra ilginç bir isimle anlaşırdık piyasaya düşmemiş ama sanki bu sene öyle birşey olmayacak gibi.

bu sene parasızlığın da etkisiyle daha domestic geçecek sanki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

atıyolar Onur bir de hepsi duyum değil direkt bilgi diyorlar yönetimden görüştüğüm kulüp içinden bilgi aldığım filan diyen tipler var sonra o tiplerden biri vidyo yayınlıyor tip dediysem tipe bakınca sen kiim yöneticilerle temas kurmak kiiim tipi tipler

Ama temiz iş abi youtube transfer haberi gibi video falan atıp para kazanıyorlar. 30 yaşında dünyanın en saçma dönemine denk geldim. keşke 1402 yılında savaşta öleydim. :)

Çevrimdışı tangaz

Ama temiz iş abi youtube transfer haberi gibi video falan atıp para kazanıyorlar. 30 yaşında dünyanın en saçma dönemine denk geldim. keşke 1402 yılında savaşta öleydim. :)

bari 1453 diyeydin şöle nisan mayıs gibi :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★