2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870463 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Lider 6 numara, Atiba gibi adam sevenler şu Kopenhag kaptanı Zeca'yı bir izlesin fırsat bulursa.

kopenhagın kaleciyi de tuttum ben
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/futbolarena/status/1293558422131089410

Hangi kafayla bunlar bu ligi 21 takıma çıkardı komedi valla birde yardım istiyor

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kaan1903

Bıkmadık son transferini yapacak oyuncu peşinde koşmaktan modeste falan 32 yaşına gelmiş ne işimiz var modeste ile sonra borç niye artıyor artar tabi oyuncu satışı yapmazsan plansız programsız iş yaparsan ... alacağımız oyuncular ileri de parada kazandıracak birileri olmalı

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/futbolarena/status/1293558422131089410?s=19
Hangi kafayla bunlar bu ligi 21 takıma çıkardı komedi valla birde yardım istiyor

hangi kafa olacak arabesk türk kafası 
kervan yolda düzülür mantığı hele bir yola çıkalım da ağlarız zırlarız bişiler olur mantığı

Çevrimdışı Erman1903

kopenhagın kaleciyi de tuttum ben

Ne top çıkardı değil mi abi Manchester maçında. Ben Zeca'ya bayılıyorum ne oluyor ediyor hep bir kamera onu gösteriyor işte top elinde hakemin yanında falan bir de bunu çok klas ve itici olmadan yapıyor adam sürekli içinde oyunun.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 17:58:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon Bak sana diyor  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1293556023429672962

Yansımadıktan sonra olan şeyi ne yapayım ben maça kalmıs 10 gün aldığın oyuncular antremana cıkmadan maça mı çıkacak elde ki leri oynattığın zaman avrupada uefa'da oynayan takıma satman hayal elde ki oyuncularla paf takıma tur gg.

Çevrimiçi annoca

son yıllarında ki ya da bilindik adam peşinde koşmaya devam. hiç alıyım da geliştireyim yok.

6 numara asıl lazımken niye 8 peşindeyiz. dorukhan var ozzy var şenol hoca bunlardan nasıl verim aldıysa sergende alıcak ki hoca demeye başlıyalım.

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal: "Resmi bir teklif almadık ama Beşiktaş ile Gökhan Akkan konusunda görüştük." (Radyospor)

Çevrimiçi sefaköykartali

Mensah konusunda forum ikiye bölünmüş durumda.  :biggrinking:
Bazılarımız istatikleri paylaşarak o kadar kötü bir oyuncu olmadıgını, büyük takım ile iş yapacagını söylüyor.
Diğerleri ise sıradan bir oyuncu olup bizde iş yapmacagını söylüyor.

Bakalım hangi taraf dogru cıkacak  :halay:
Benim fikrim tamamen orta saha yapısına bağlı. Elneny Mensah Ljajic gibi bir üçlüde Mensahın işimize yarayacağını düşünüyorum. Aynı şekilde iki sekizli bir taktikle de arkalarında savunma yükünü çeken, basit oynayan bir oyuncuyla da işe yarayacağını düşünüyorum. Atletik iki sekizlinin biri mensah olabilir. Ama leminayla yan yana savunma anlamında felaket bir ikili olur. Aynı şekilde forvet arkasında da verimsiz olacağını düşünüyorum. O yüzden yanına önüne ardına ne koyacağımız önemli. Maliyeti de önemli tabi.

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/futbolarena/status/1293558422131089410

Ulan niye ön ayak oldun o zaman 21 takıma çıkmasına? Şu herifle ts başkanını al futbolun dışına at gitsin inşaat falan yapsınlar kulüpler birliği başkanına bak rezil herif ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

son yıllarında ki ya da bilindik adam peşinde koşmaya devam. hiç alıyım da geliştireyim yok.

6 numara asıl lazımken niye 8 peşindeyiz. dorukhan var ozzy var şenol hoca bunlardan nasıl verim aldıysa sergende alıcak ki hoca demeye başlıyalım.
Eğer scouting transferi yapsaydık şu an transferlerimizin büyük kısmı tamamlamıştık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yansımadıktan sonra olan şeyi ne yapayım ben maça kalmıs 10 gün aldığın oyuncular antremana cıkmadan maça mı çıkacak elde ki leri oynattığın zaman avrupada uefa'da oynayan takıma satman hayal elde ki oyuncularla paf takıma tur gg.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Bakalım hayırlısı olsun. Ben kampa katılsalar da değişen bir şey olacağını düşünmüyorum zaten. Çünkü herhangi bir hazırlık maçı da yapamadığımız için her türlü PAOK maçında sıkıntı yaşayacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Medyada bahsedilen paralar doğruysa, Emre Kılınç epey ucuza gitmiş. 500 bin Euro imza parası + 1 milyon Euro maaş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Medyada bahsedilen paralar doğruysa, Emre Kılınç epey ucuza gitmiş. 500 bin Euro imza parası + 1 milyon Euro maaş.

Ne kadara alırsa alsınlar beni ilgilendirmiyor bize gelmedikten sonra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

hayko cepkin h.o.
David Gilmour , joe satriani ve steve vai hoşgeldin
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

David Gilmour , joe satriani ve steve vai hoşgeldin
dave mustaine sağ kanat h.o.
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

dave mustaine sağ kanat h.o.
En çok hangi şarkısını seviyorsun megadethin
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emre Kılıncı ne yapacak bunlar onu anlamadım

O bölgede Emre Akbaba da var ellerinde , göndermezlerse Belhanda da var

3 tane 10 numarayla mi oynayacaklar :alala:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık